Energiatukea Sinulle Anulta:

Ilmainen ryhmäkaukohoito

Henkisellä polulla on tärkeää, että voi tarvittaessa välillä pyytää energiatukea toiselta Valotyöntekijältä. Rakkaudentähdessä meillä on Keskiviikkoisin kaikille ilmainen parannusryhmä, jossa voit tankata Valoa niin usein, kuin Sinusta tuntuu oikealta.  Kaukohoidoilla voidaan tukea henkistä avautumista, puhdistumista, parantumista tai laittaa apua johonkin tiettyyn tärkeään asiaan. Tähän hoitoon ei kuulu videolähetystä Zoomissa eikä tulkintaa jälkikäteen. Energia virtaa klo 21.00-24.00 välisenä aikana. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tarkemmat ohjeet kaukohoitoon osallistumiseen. Keskiviikon kaukohoito on aina täysin ILMAINEN palvelu. 

---->

Ilmaiseen ryhmäkaukohoitoon pääsee mukaan täyttämällä tämän lomakkeen!


Rakkauden Tähtiryhmä

on puolestaan voimallinen ja Rakkaudellinen täsmäparannuspäivä aina Mustan Kuun hetkellä eli kuunkierron vaihtuessa uuteen. Tähtiryhmässä on vahvaa yhteistä työskentelyä. Parannusryhmän vaikutuksena Henkinen avautuminen voi tehostua. Päivän aikana on usein vastaanotettu Voimallisia henkimaailman viestejä ja ajankohtaista tärkeää ohjausta itselle. Parannuksen vaikutukset on koettu erittäin vahvoina, positiivisina ja Valovoimaisina.

Tähtiryhmään kuuluu Zoomissa järjestetty 90 minuutin parannushetki. Saat meiltä Tähtiryhmän kirjeet sähköpostiin, henkimaailman ajankohtaisen kanavoinnin Anulta, Voimakuvan ja Voimallisen Parannushetken. Nauhoitamme Zoomin lähetyksen ja lähetämme jälkikäteen linkit YouTubeen, mistä pääsee kuuntelemaan kanavointia vaikka useamman kerran. Tähtiryhmän maksu on oman aina oman tilanteen mukaisesti. Muut ovat maksaneet 1-130 euroa. 

---->

Seuraavaan Tähtiryhmään pääsee liittymään täyttämällä tämän lomakkeen!Henkilökohtainen Shamanistinen Vastaanotto


Kun tahdot löytää kauneimman valosi ja ymmärtää Sielusi syviä kuiskauksia, varaa itsellesi Shamanistinen Etä- tai lähivastaanotto Anulta. Vastaanotto sisältää kanavointia luotettavalta ja kokeneelta näkijältä sekä energiahoidon. Voit valita ajan joko kanavointivoittoisena henkimaailman konsultaationa tai enemmän parannusvoittoisena hellivänä hoitona. Aikoja on varattavissa klo 11-23.00 välille.

---->

Aloita oma prosessi tästä!


Mikäli elämässäsi on ylitsepääsemättömiä ongelmia, joita et voi tiedollisilla kyvyilläsi tai henkisellä kapasiteetillasi ratkaista, Suosittelen hyödyntämään Shamanistista apua Suomen Shamaanilta, jota olet seurannut jonkin aikaa ja resonoi tai jonka ääreen olet johdattunut.

Täytyy sitten olla myös valmis elämänmuutokseen!

*palaute asiakaskyselyyni Elokuussa 2022*

Monta avaavaa viisautta olen sinulta saanut.

Rakastan rauhallista ja lempeää olemustasi, energiaasi ja ikiaikaista viisauttasi.

Kannat niin kaunista valoa ja luotan täysin saamaasi ohjaukseen.

Kiitos, kiitos, kiitos!

*Henna*

Suosittelen Rakkaudentähden kursseja, Zoom-lähetyksiä, kaukohoitoja, meditaatioita ja muuta tarjontaa jokaiselle, oli omalla henkisellä polulla missä kohtaa tahansa.

Rakkaudentähteä ei voi kuin rakastaa, siitä ei voi olla hyötymättä. Rakkaudentähti on tullut luokseni jäädäkseen.

Kiitos, kiitos, kiitos.

*Johanna*