Akanpakan Voimaviesti - Enkeliviesti

Rakas Ystävä! Olen luonut Sinulle käyttöön Akanpakka -Voimakortit, joiden avulla voit nostaa enkelin, henkioppaan ja Universumin johdattaman Voimaviestin. Jokainen kaipaa tulkintaa ja vahvistusta elämässä aina silloin tällöin.. Muista silloin Akanpakka- Voimakortit. 


---> Nosta ilmainen tulkinta tälle päivälle!
Opi käyttämään AKANPAKKAA syvällisesti, kuule enkeleiden viestit oikein!


Rakkaudentähden perustaja Anu on kanavoinut ja luonut Akanpakka- Voimakortit henkioppaiden ja enkeleiden välityksellä. Heimo-Akatemiassa opitaan kurssilla Voimapakan syvällinen käyttö. Tutustumme yhdessä Voimakortteihin ja saat PDF sivuna syvemmän tulkinnan siihen liittyvistä henkimaailman viesteistä. Opit nostamaan kortteja voimaviestiksi tai tulkinnan tekemiseen.

Opit kysymään henkimaailman opastusta oikein ja tehokkaalla tavalla. Kun osaat kysyä henkimaailmalta oikeita kysymyksiä, vastaus enkeleiltä on luotettava enkeliviesti ja opastus elämäsi tueksi. Anu on kokenut ja osaava näkijä ja hänen johdatuksella on moni oppinut tulkintojen tekemisen taitoa.

Saat jokaisesta Akanpakan Voimakortista Anun selityksen sen symboliikasta ja Voimakorttiin liittyvistä enkeleiden viesteistä, joita on liittynyt Voimakortin kanavointiin.. Anu opettaa erinlaisia tapoja nostaa Voimakortteja ja työskennellä enkeleiden sekä henkioppaiden kanssa. Heimon - Akatemian jäsenhinta on oman tilanteen mukaan alkaen 3,33 euroa

Liity mukaan NYT ja pääset Akanpakka -näkijäkurssille!


Akanpakka-Voimakortit ovat enkeleiden ja henkioppaiden antama tapa keskustella henkimaailman kanssa. Niiden kautta välittyy vahvoja aitoja enkeli- ja henkimaailman viestejä. Tätä pakkaa voidaan käyttää Voimaviestin nostamiseen tai yksityiskohtaisemman kanavoinnin tekemiseen. Voimakorttien enkeliviestejä voi avata perehtymällä PDF manuaaleissa opetettuun symboliikkaan, mutta myöhemmin voit avautua intuitiiviselle henkilökohtaisten viestien kuulemiselle omien selväaistimusten kautta.