Olet saattanut nähdä Enneunia

Tutkimuksemme vastaus:  Epäröit vastatessani kyselyyni. Halusit tietää, onko Sinulla Unennäkijän kykyjä. En kuitenkaan löytänyt vastauksesi perusteella selkeitä viitteitä siihen, että olisit saanut Unikanavaasi vielä auki. Sinulla on kuitenkin edelleen olemassa mahdollisuudet kehittyä unityöskentelyssä. Vaikuttaa myös siltä, että asia kiinnostaa ja kutsuu kovasti.  Se on tärkeintä, mitä tähän tarvitaan. Et ole kuitenkaan toivoton tapaus. Joskus kiinnostus on merkki siitä, että oikeasti Unimaailmassa olisi Sinulle tärkeää löydettävää ja oivallettavaa. Tosi hyvä juttu, että tulit tälle sivulle.

Meillä on jotakin yhteistä ja se tekee minutkin kovin iloiseksi! Minäkin olen kiinnostunut Unimaailmasta.

Itse olen ollut Unennäkijä aivan lapsesta saakka. Nuorempana unien näkeminen ahdisti, koska näin yleensä vain VAROITUSUNIA. Minulla meni pitkään ennenkuin havahduin ymmärtämään, miten arvokas LAHJA minulla oli unikyvyissäni. Se on ollut yksi henkisen työskentelyni ja avautumiseni tärkeimmistä kulmakivistä.

Olen joskus harmitellut, etten avautunut kyvylleni aikaisemmin. Nyt olen työskennellyt Unimaailman parissa jo vuodesta 2006 alkaen. Siihen mahtuu monta tyhmääkin epäonnistumista. Toisaalta onnistumiset ovat olleet huikeita kokemuksia...


Kiinnostaako Sinulla ottaa selvää enemmän Unien näkemisen kyvyistä?

Tähän saakka olen opettanut asiakkaita yksityisellä Shamanistisella Etävastaanotollani. Valmennuksen hinta on 120 eur/ kerta. Nyt voin tarjota jotakin PALJON EDULLISEMPAA. Uskon, että tämä auttaa Sinua todella.

Koska minulla ei riitä aika ja resurssit ottaa vastaan jokaista luokseni tahtovaa asiakasta (kysyjiä on todellakin liian monta), olen avannut Pyhän Kristallisen Uniryhmän Rakkaudentähteen. Osallistuminen Uniryhmän toimintaan on vähän sama kuin palkkaisit minut konsultoimaan, valmentamaan ja opastamaan Sinua Unityöskentelyssä henkilökohtaisesti joka yö.

Mutta tämä maksaa moninkertaisesti vähemmän.


 • Paljastan Sinulle, mikä oikeasti toimii unimaailman kanssa juuri nyt ja mikä ei.
 • Puhun avoimesti onnistumisista - ja epäonnistumisista, jos niitä sattuu - sekä uusista oivalluksistani ja salaisuuksistani.
 • Raportoin, mitä itse teen kasvattaakseni Unimaailman kapasiteettia juuti NYT.
 • Kuulet myös, minkä olen havainnut toimivan poikkeuksellisen hyvin muilla valmennettavillani.
 • Paljastan Sinulle omat enneuneni, joten tulet varmasti saamaan tämän kurssin kautta myös ennustuksia


Siispä meillä on pian alkamassa Vuoden kiireisin, voimallisin ja vahvin Unityöskentelyn jakso. Silloin olet herkimmilläsi avautumaan enemmän unimaailmalle, vaikka Sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta Enneunista. Ainakin kurssi on timanttinen paketti erittäin mielenkiintoista tietoa. Sinun ei tarvitse osata vielä mitään. Eiko olisi ihan hullua heittää hukkaan se mahdollisuus? Olen valmistellut tätä jaksoa varten Elämäsi Tärkeimmän Unikurssin.

Unikurssilla tapaamme 3 kertaa Zoomin opetusryhmässä ja lisäksi lähetän Sinulle PDF paketteina manuaalit, joissa on kaikki tärkeä tieto, mitä tarvitset päästäksesi alkuun Joulun Pyhien Kristalliöiden unityöskentelyn parissa. Kurssilta löytyy myös syventävää tietoa ja ryhmän tuki on tässä se kaikista tärkein juttu. Opiskelu onnistuu rauhallisesti omassa kotona omassa tahdissasi.

Olen itse käyttänyt ja kehittänyt menetelmääni yli 10 vuoden ajan saaden valtavan tärkeää ja paikkansa pitävää johdatusta elämäni polulle. Sain johdatuksen tähän kurssiin vuosi sitten. Saanko kunnian kutsua Sinut Elämäsi Tärkeimmälle Unikurssille? Maksat siitä vain 30 euroa. Maksun voi suorittaa myös osissa 12 eur/3 kk ajan.

Kyllä! Päästä minut mukaan Anu!


Nappaa kiinni erittäin ajankohtaiseen ja voimalliseen mahdollisuuteen vahvistaa Unimaailmaasi NYT


 • Opi työskentelemään unien kanssa
 • Unityöskentelyn vaarat ja menestystekijät
 • Voiko unissa olla pahoja henkiolentoja?
 • Vastaanota Joulun Pyhät Kristalliyöt
 • Ymmärrä Unimaailman salaisuudet
 • 60 minuutin vahvat opetuspäivät: 10.11, 3.12 ja 22.12 Zoomissa, tallenne päivän jälkeen YouTubeen.
 • Sisältää PDF tietopaketin jokaiselle opetuskerralle.Teemme lähetyksessä joka kerta 15 minuutin meditaatiot, joilla aktivoidaan ja valmistellaan unikanavaasi Joulun Pyhien Öiden ajalle. Tämä aktivointi toimii aivan samalla tavalla, kuin esimerkiksi Reiki- kurssin parantavan kanavan virittäminen. Eli se nostaa herkkyyttäsi vastaanottaa itse viestejä henkimaailmasta. Teen viritykset 17 vuoden kokemuksella hellävaraisesti ja turvallisesti Puhtaimpien Kirkkaimpien Valohenkien avustuksella.

Vaikka et normaalisti näkisi unia tai tiedostaisi näkeväsi enneunia, tämän kurssin ja yhteisen työskentelymme myötä on mahdollista avautua unimaailmassa aina vain syvemmille ja selkeämmille viestien taajuuksille. Kerron kurssilla tärkeimmät näkemistä estävät tekijät ja jaan omakohtaiset vinkit, kuinka voit ottaa talteen ne oikeat tärkeät unikuvat. Opetan Sinulle myös unikuvien tulkintaa.

Aion lisäksi jakaa omat Joulun Pyhät Yöt sinun kanssasi kurssin mittaan. Eli kerron oman ohjaukseni Sinulle, mitä sain öiden aikana. Keskityn jo nyt pyytämään, että saan muistaa Pyhien Kristalliöiden aikana sellaiset unikuvat, mitkä ovat Sinulle ja minulle korkeimmaksi parhaaksemme saada ymmärtää. Saat siis takuuvarmasti tulevien Pyhien Öiden aikana kanavointia henkimaailmasta tulevalle vuodellemme 2023.


+++ BONUKSENA seuraavat Rakkauden Tähtiryhmän parannukset
25.10.2022 Zoom: Suojaukset ja Unikanavat kuntoon!
24.11.2022 Zoom: Yhteys omiin henkioppaisiin!
ja 23.12.2022 Zoom: Viritetään Valokanavasi herkäksi!
Koko paketti VAIN 30 euroa.
Saa maksaa osissa 12 eur/kk


Ilmoittaudu pian!

Kyllä kiitos! Päästä minut mukaan Unikurssille!

Ehkä.. Saatan olla kiinnostunut kurssista, mutta mietin tätä asiaa vielä...

Ei, en halua mukaan Elämäni Tärkeimmälle Unikurssille!