5D Ulottuvuuksia Avaava Rukousnauha

02.08.2022

Minulle tuli henkioppaani sanomaan, että on aika tehdä rukousnauha, jossa on mahdollisimman paljon valon taajuuksien nostattavaa energiaa. Nämä kristallit auttavat vauhdittamaan omaa henkistä avautumistasi. Ne auttavat pysymään korkealla taajuudella silloinkin, kun maassa möyrii. Ne auttavat yhdistymään ehdottoman rakkauden valon taajuuksille ja kanavoimaan sitä koko ihmiskuntaan omassa täydessä potentiaalissasi.

Vaaleanpunainen Aragoniitti on voimallinen sydämen kivi. Auttaa avaamaan muistoja menneistä elämistä. Aragoniitti on yhdistynyt maan sisäiseen Jumalattareen, Äiti-Maahan, Gaiaan. Se vahvistaa kykyä myötätuntoon. Auttaa tekemään yhteistyötä ja luomaan yhteisöllistä energiaa. Vaaleanpuneinen Aragoniitti vahvistaa juuriamme uuden maailman värähtelyssä. Se on juuri tämän hetken ja tulevien aikojen kivi. Antaa luottamusta ja uskoa valon voimaan.

Satayloka Azeztulite: Satyaloka kvartsi luokitellaan yhdeksi maailman korkeammin värähteleviksi kristalleiksi ja siksi se onkin omiaan auttamaan meidät ulos vanhoista energioista. Satayloka virittää kehomme erityisesti henkiseksi antenniksi, jotta voisimme olla yhteydessä entistä hienovärähteisempiin energiohin. Azeztuliitti on "maan keskuskristalli". Kristallin kautta voidaan kanavoida maan sisäisiä olentoja. Auttaa saamaan yhteyttä omaan syvimpään olemukseen sekä tulemaan oman kehon ja fyysisyyden mestariksi. Satayloka Azeztuliittia sanotaan ylösnousemuskiveksi. Se on annettu ihmiskunnalle, jotta pystymme heräämään täysin omaan henkiseen voimaamme. Satayloka Azeztuliitti sisältää yhdistyneenä kahta voimallista 12 Synergy parantajakiveä.

Danburiittia kutsutaan DNA kristalliksi ja se on myös 12 Synergy kivien sarjaa. Se auttaa energian ja pranan virtaamisessa kehossa. Danburiitti ohjaa Sinua ymmärtämään parantumista ja sydämen tason rakkautta. Danburiitin energioita voivat tuntea myös ne, ketkä eivät muutoin ole herkkiä kivienergioille. Danburiitit ovat kolmatta silmää aktivoivia tietäjäkirstalleja, jotka värähtelevät korkeaa, kirkasta, hienojakoista ja hyvin rakkaudellista energiaa ja tietoisuutta. Se vapauttaa ja kohottaa mielen ja tunteiden raskaita, vanhoja tai negatiivisia energioita tuoden valoa sinne missä on pimeyttä. Olethan valmis astumaan omaan tietäjyyteesi työskennellessäsi tämän kiven kanssa sillä Danburiitit ovat avaimia jotka avaavat tietoisuuskerrostumia sekä rakastamisen kykyä. On huomattu, että kehon maadoitusharjoitukset auttaa danburiittia tuomaan sen voiman esille entistä täydellisemmin. Se onkin hyvä yhdistää kahden aiemman kiven kanssa, koska niissä on vahva ja kaunis maadoittava voima.

Lepidoliitti sisältää universumin alkulähteen voimaa. Se värähtelee ja välittää ehkä puhtainta olemassa olevaa pyyteetöntä rakkautta. Maailman taakkojen raskauttama surullinen sielu täytyy viedä kotiin hetkeksi lepäämään. Se on myös erityisherkän ihmisen suojaava kivi. Tasapainottaa emootioita ja auttaa käsittelemään raskaitakin tunnetaakkoja. Parantaa myös syviä emotionaalisia blokkeja. Auttaa päästämään irti emotionaalisesta ja psyykkisestä riippuvuudesta. Auttaa muistamaan ja näkemään unia. Auttaa ottamaan yhteyttä omiin haaveisiin. Auttaa pääsemään käsiksi akashisiin aikakirjoihin. Tuo mukanaan tunnetta pysyvyydestä tämän maailman ulkopuolella ja auttaa muistamaan omaa henkistä tehtävää. Lepidoliitti on aivan ehdoton tällaisten raskaiden globaalien vaikeiden aikojen parantaja. Sen kautta pystymme välittämään muistoja omasta ikuisestai olemuspuolestamme myös ihmiskunnalle.

Pyriitti on ennenkaikkea suojaava kivi, joka auttaa suojautumaan kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta. Se sulkee auran energiavuotoja. Vetää puoleensa vaurauttaa ja hyvää onnea. Auttaa kohtaamaan haastavia aikoja elämässä. Kohottaa fyysistä hyvinvointia ja balanssoi tunnemaailmaa. Auttaa korkeita värähtelyjä maadoittumaan fyysiseen maailmaan. Auttaa palautumaan ylikuormittumisesta, liiallisesta työskentelystä ja burnoutista. Rakkaudentähden rukousnauhassa pyriitin päällä on 24 karaatin kultaus. Pyriitin 24 karaatin kultaus puolestaan symboloi henkistä puhtautta. Se symboloi pyyteetöntä rakkautta ja valaistumista. Se aukaisee ja aktivoi kolmatta silmää ja kruunuchakraa.


Vakituisesta myynnistä poistunutta rukousnauhamallia voi tiedustella vielä Anulta laittamalla tekstiviestiä numeroon 0458760480. Kenellä on jo tämä ihastuttavaa värähtelyä sisältävä nauha, tässä on siitä vielä hieman tietoa: