Akanpakka Voimakortit

24.08.2022
Rakkaudentähden perustaja Anu on kanavoinut ja luonut Akanpakka- Voimakortit henkioppaiden ja enkeleiden välityksellä. Voit käyttää näitä kortteja netissä ja nostaa itsellesi vaikka joka päivä ilmaisen tulkinnan tiettyyn tärkeään kysymykseen.


Heimossa opitaan kurssilla Voimapakan syvällinen käyttö. Tutustumme kerran viikossa yhteen Akanpakka -Voimakorttiin ja saat PDF sivuna syvemmän tulkinnan siihen liittyvistä henkimaailman viesteistä. Opit nostamaan kortteja voimaviestiksi tai tulkinnan tekemiseen.

Opit kysymään henkimaailman opastusta oikein ja tehokkaalla tavalla. Kun osaat kysyä henkimaailmalta oikeita kysymyksiä, vastaus enkeleiltä on luotettava Voimaviesti ja opastus elämäsi tueksi. Anu on kokenut ja osaava näkijä ja hänen johdatuksella on moni oppinut tulkintojen tekemisen taitoa.

Saat jokaisesta Akanpakan Voimakortista videolla Anun selityksen sen symboliikasta ja Voimakorttiin liittyvistä enkeleiden viesteistä, joita on liittynyt Voimakortin kanavointiin.. Anu opettaa erinlaisia tapoja nostaa Voimakortteja ja työskennellä enkeleiden sekä henkioppaiden kanssa. Heimon jäsenhinta on oman tilanteen mukaan alkaen 11 euroa.

Liity mukaan NYT ja pääset Akanpakka -näkijäkurssille!

Akanpakka-Voimakortit ovat enkeleiden ja henkioppaiden antama tapa keskustella henkimaailman kanssa. Niiden kautta välittyy vahvoja aitoja enkeli- ja henkimaailman viestejä. Tätä pakkaa voidaan käyttää Voimaviestin nostamiseen tai yksityiskohtaisemman kanavoinnin tekemiseen. Voimakorttien enkeliviestejä voi avata perehtymällä PDF manuaaleissa opetettuun symboliikkaan, mutta myöhemmin voit avautua intuitiiviselle henkilökohtaisten viestien kuulemiselle omien selväaistimusten kautta.