Alfa Kentaurin Timanttisäde

02.08.2022

Tulkinta: Alfa Kentaurin Timanttisäde on voimakkaan maaginen rukounauha. Se värähtelee suojelusta, voimakasta parannusta, magiaa, mystisyyttä, tunnelmallisuutta, romantiikkaa, kihelmöivää kutkutusta ja uskallusta sukeltaa tuntemattomaan. Alfa Kentaurin Timanttisäde tuo auraasi ikiaikaisen värähtelynja iättömyyden tunteen sieluun. Se auttaa ottamaan suuria harppauksia elämässä, tuo kantapäihin siivet ja tukee sinua kurkoittamaan elämässä kauas. Se tuo mukanaan tähtien vanhan ja ajattoman viisauden sekä voimakkaan universaalin hiljaisuuden ajatusmaailmaan, jotta voit kuulla ja aistia henkimaailman värähtelyt aidoimmillaan. Alfa Kentaurin Timanttisäde on sarjan maagisin ja intuitiivisin rukousnauha.

Tämä nauha auttaa sinua Alfa Kentaurin timanttisäteen energioissa. Se nauha syntyi kertakaikkisesti enkeleiden pyynnöstä sillä herkimer-timantteja alkoi kertyä meille muiden helmitilausten myötä. Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on vaalean syvän viollettia Ametistia, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Timanttisäde rukousnauhat löytyvät verkkokaupasta: https://www.rakkaudentahti.com/p/timanttisade-rukousnauha/

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Ametisti on voimakas sisäisen rauhan ja sydäntietoisuuden kivi. Sen avulla voi työskennellä eroon riippuvuuksista. Se on energioita välittävä ja transformoiva tietoisuuden kivi, joka omaa korkean henkigen värähtelyn ja sitä on hyvä käyttää meditaatiossa. Ametisti vahvistaa henkisyyttä, auttaa ottamaan yhteyttä henkimaailmaan ja puhdistaa tilan seremonioita ja meditaatiota varten. Se on erittäin suojeleva kivi. Ametisti helpottaa nukahtamista. Ametisti parantaa ja aktivoi sydänkeskusta. Ametisti lievittää myös voimakasta koti-ikävää.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.