Andromedan Timanttisäde

02.08.2022

Tulkinta: Andromedan Timanttisäde on vaaleanpunainen ja se värähtelee lempeyden parantavaa energiaa. Siinä on mukana uuden ajan Pyhä myötätunto, voimakkaan syleilevä äidillinen parantava energia, joka sulattaa erityisesti ihmissuhteista koituneita haavoja. Tämä säde auttaa työskentelemään karmallisten solmujen ja oppiläksyjen kanssa ja se toimii voimakkaan puhdistavana ja vapauttavana. Vaaleanpunainen timanttisäde tulee syvälle maan ytimeen saakka ja se auttaa Äiti-Maan kaikkia luomakuntia nousemaan seuraavalle askelmalle kehityksessään. Koska Sinua kutsui vaaleanpunainen timanttisäde, tehtäväsi voi olla toimia perheitä eheyttävänä parantajana, uuden ajan kristallilasten suojelijana tai valon kaanvana Äiti-maan luomakuntien hyväksi. Sinulle sopivat lempeät, mutta voimakkaat energiamuodot kuten enkeli-energia, kristallienergia, Eneia ja Reiki. (alla hyödyllistä tietoa parantavista kivistä)

Vaaleanpunainen morganiittinauha avustaa sinua Andromedan timanttisäteen energiassa. Tämä nauha syntyi kertakaikkisesti enkeleiden pyynnöstä sillä herkimer-timantteja alkoi kertyä meille muiden helmitilausten myötä. Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on vaaleanpunaista Morganiittia pääkivenä, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Timanttisäde rukousnauhat löytyvät verkkokaupasta: https://www.rakkaudentahti.com/p/timanttisade-rukousnauha/

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Morganiitti kohottaa sisaruutta, tasapainottaa tunteita ja parantaa eron aiheuttamia haavoja. Sillä on voimakas rakkauden energia, se houkuttelee rakkautta puoleensa ja auttaa säilyttämään sekä ylläpitämään sitä. Se pehmentää tunnekuohuja ja auttaa myös ihmissuhteista johtuvien tunnehaavojen parantamisessa.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.