Arkturuksen Timanttisäde

02.08.2022
Tulkinta: Arkturuksen Timanttisäde on herkkää ja melkein särkyvää värähtelyä, johon yhdistyvät luonnonvoimat ja keijujen energiat voimakkaasti samalla, kun se tuo maan päälle hienovaraisen kristallisen tulen. Arkturuksen Timanttisäde toimii korkeampien uuden ajan chakrojen aukaisijana ja toimii uuden ajan sydäntietoisuuden taajuudella. Koska sinua kutsui sydämessä tämä nauha puoleensa, on tehtäväsi todennäköisesti työskennellä uuden ajan värähtelyjen kanssa, toimia korkeiden henkikirurgien apulaisena sekä edistää uuden ajan sydäntietoisuuden, ykseyden ja yhteiskunnan ilmentymistä ihmiskunnan keskuudessa. Toimit planeettamme ja aurinkokuntamme ulkopuolisten suurten olentojen kanssa yhteistyössä ja välität galaksin keskusauringon kirkkaimpia valon taajuuksia. Arkturusnauhaa kanavoidessa tietoisuudessani pyörivät myös Lemurian kadotetut parantamisen viisaudet ja puhdas kristallisydämen tietoisuus.


Tämä nauha auttaa sinua Arkturuksen timanttisäteen energioissa. Se nauha syntyi kertakaikkisesti enkeleiden pyynnöstä sillä herkimer-timantteja alkoi kertyä meille muiden helmitilausten myötä. Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on vaalean vihreää akvamariinia, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Timanttisäde rukousnauhat löytyvät verkkokaupasta: https://www.rakkaudentahti.com/p/timanttisade-rukousnauha/

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Akvamariini, jota tässä nauhassa on eniten, on omiaan rauhoittamaan herkkiä hermoja ja terävöittämään vaistoja. Karkottaa myös pelkoja, antaa voimaa sekä rohkeutta kantajalleen. Vapautta, onnellisuutta ja rakkautta tukeva kivi. Edistää ilmaisemaan asioita rakkaudella. Se myös aukaisee sydäntä ja auttaa tunnistamaan sisäisen äänen ja seuraamaan omaa totuutta.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.