Atlantiksen Rukousnauhan kanavointi

02.08.2022

Eilen teimme Kristallienergian päivänä valoseremoniat tutkin Valkoisen Lotuksen energiaa. Se tuntuu tulevan Atlantiksen ajoilta ja siihen liittyi hyvin miellyttävän tuntuinen korkea rakkaudellinen parantava energia. Minulle tuli korkeista valomaailmoista oppaita kertomaan, että olemme saapuneet ajalle, jossa jopa energiatyöskentely tulee muuttamaan muotoaan. Päästäksemme uuden ajan värähtelyyn, meidän tulisi kiinnittää huomio tiettyihin oleellisiin asioihin. Oppaat kertoivat, että aikaisemmin olemme olleet kuin valon kanavina ja monesti olemme visualisoineet, että virtautamme energiaa lähteestä ihmisille.

Nyt meistä on tulossa lähde itse. He sanoivat, että kaikki uuden ajan tietoisuus löytyy sydämestä. Uuden ajan valotaajuudet täytyy LÖYTÄÄ ja silloin ne aktivoituvat. Niitä ei voi virtauttaa, ei välittää eikä saada kutsumalla aikaan. Viesti oli, että SINÄ OLET UUDEN AJAN VALO. Tämä on niinsanottua Valkoisen Lotuksen energiaa. Valkoinen Lotus aktivoi sydänchakraa sekä hypotalamusta toimimaan yhdessä. Kun nämä kaksi pistettä aktivoituivat, syntyi vielä pään yläpuolelle kuin kirkas piste, jonka kautta pystyi saamaan yhteyden universumissa korkeille tähtitasoille.

Tänään aamulla aloin saada yhteyttä sydämen kautta valon oppaisiin, jotka tulivat kertomaan, että Atlantiksella meillä oli otsan kohdalla niin sanottu Atlantischakra, joka liittyy Valkoisen Lotuksen energiaan. Tietoisuus aktivoitui hyvin rakkaana minulle sydämen kautta jo eilen seremoniassa. Minulle näytettiin eräänlaista kristallikruunua tai tiaraa, jota pidettiin päässä ja se aktivoi tätä Atlantischakraa. Päähineellä oli merkitystä ollessamme yhteydessä toisten ulottuvuuksien olentoihin.

Nimenomaa nämä Atlantiksen auttajat sanoivat tulevansa korkeammista 9 ja 11 ulottuvuuksista ja he kertoivat, että tämä chakra on eräänlainen korkeampi kolmas silmä, jonka avulla voimme yhdistyä jopa telepaattiseen yhteyteen noiden olentojen kanssa. He kertoivat niinikää, että päähinettä käyttämällä saimme kuin television kuvaruudun eteemme ja sen kautta oli mahdollista kommunikoida ja jopa lähettää energiaa. Taitavimmat osasivat jonkinlaisen teleportaamisen päähineen avulla.

Nyt tämä kaikki tieto avautui tulossa olevan rukousnauhan avulla. Olen aktivoinut meille saapuneita kiviä eilen seremoniassa ja edelleen kyllä odotan mm. kuukiviriipuksia verkkokaupasta. Meillä on muutamia riipuksia täällä, mutta tilasin lisää riipuksia henkilöltä, joka tekee kaikki riipukset käsityönä!

Päähineessä oli mm. kuukivi vaikuttavana kivenä, niinkuin on tässä nauhassa. Atlantiksen aikana kuukivi oli pään alueella, tässä nauhassa kuukivi tulee sydämen tasolle. Minulle tulee tunne, että sillä on suuri merkitys sillä nyt energia tuodaan jotenkin enemmän sydämen tasolle. Tässä onkin yksi Atlantislaisten oppiläksy: olemme joutuneet tekemään tämän raskaan matkan maailmassa ihmisten parissa juurikin syventääksemme sydämen myötätuntoisia värähtelyjä ja rakkaus-viisautta.

Tämä rukousnauha on kuin toisinto Atlantiksen päähineestä. Siihen tulee mukaan rukoukset, joita en ole vielä kanavoinut. Rukoukset ovat kuin luoneet itseään jo kauemman aikaa tätä nauhaa suunnitellessani ja luulen, että saan ne sitten, kun pääsen tekemään nauhoja. 11.4 tuntui merkitykseltä päivältä nauhojen kannalta, joten jatkoin tarjousta siihen saakka. Ehkäpä saan 11.4 viimein kaikki kristallit kotiin ja pääsen tekemään töitä?

Nauha aktivoituu sitä käyttämällä. Voit käyttää sitä meditaatiossa tai rukoilla omia rukouksia tai Atlantisrukouksia vaikka esimerkiksi päivittäin. Silloin nauhan kivet aktivoituvat Atlantisyhteyksien energiassa ja kun pidät sitä kaulassa, se auttaa rakennettasi eheytymään ja hukassa olleita tiedon palasia nousemaan päivätietoisuuteen.

Itselleni jo pelkkä nauhan suunnittelu on ollut voimallista. Esimerkiksi viimeksi messuilla ollessa viimeistä laulua laulaessa koin, että energia äkkiä aukeni Atlantiksen parantavaan energiaan. Tähän saakka minulla on ollut pelkkiä muistoja parantamissaleista, missä olen ollut äänelläparantajana, mutta tällä kertaa äkkiä se energia tuntui ihan ihmisten keskuudessa asti! Jännityksellä odotan sitä matkaa, kun pääsen todella tekemään nämä voimalliset korut ihmisille!

Rukousnauha ei ole enää saatavilla...