Avaudu Henkiselle Tehtävälle

02.08.2022

Oletko sinä etsinyt omaa henkistä tehtävääsi ja tiedätkö jo, miten sen voit parhaiten toteuttaa? Mistä tiedät, onko sinulla henkinen tehtävä tässä elämässä? Henkisesti avautuneella ihmisellä usein on tunne siitä, että on syntynyt tänne ihmiseksi jotakin tiettyä tarkoitusta varten. Sisimmässäsi, sielussasi, on tyhjä olo niin kauan aikaa, kunnes löydät oman tehtäväsi. Sielusi kutsuu toteuttamaan sitä, mitä varten olemme vaeltaneet maailmassa useissa aikaisemmissa inkaranaatioissa. Sydämesi palaa uteliaana ja tahtoo avautua kyvyille ja taidoille, joita olet hankkinut kovalla työllä ja usein myös kivun kautta.

Henkinen tehtäväsi tarkoittaa sitä ominaisuutta, joka sinun sielulla on ja jonka sielusi tahtoo tuoda ihmisen maailmaan. Se tarkoittaa myös Sinun omaa oppimistehtävääsi, joka syntyy karmallisista vaikutuksista mutta myös siitä, miten sielusi tahtoo täällä maailmassa itseään kehittää.

Miten toteutat henkisen tehtäväsi?

Ensimmäiseksi sinun tulisi saada sydämessä yhteys sieluusi ja tunnistaa, onko siellä kaipaus löytää oma henkinen tehtäväsi? Sinun ei kannata turhaan pelätä sitä, oletko oman tehtäväsi arvoinen. Sinun sielusi on 100% kirkkain ydin omaa itseäsi ja näin henkinen tehtäväsi on Sinulle varmasti se tutuin olemisen osa-alue. Henkinen tehtävä on joillekin omassa kotona tapahtuva työ, jota tehdään omien lähimpien ihmisten parissa. Toiselle se voi olla asettumista isonkin joukon palvelukseen. Monet tekevät henkistä työtä sisäisillä tasoilla omassa hiljaisuudessaan ja silloin on tärkeää, jos on ryhmän tuki taustalla, kuten Rakkaudentähdessä. Meillä kaikilla on oma henkinen tehtävänsä eikä niiden arvokkuutta mitata näkyvyydellä tai ihmismäärän paljoudella.

Kun etsit omaa henkistä tehtäväsi, mielee voit tulla myös pelkoja. Miten minä pystyn tällaista toteuttamaan? En voi olla noin ihmeellinen? Mitä minun lähimmät ihmiset sanovat tästä? Eihän minulla ole edes rahaa tehdä tällaista! Siksi tarvitset ehkä taaksesi ryhmän tuen ja samanhenkisiä ihmisiä, joilla on myös samanlainen elämäntilanne, he pohdiskelevat samanlaisia kysymyksiä ja tuntevat sinun tilanteesi oman kokemuksensa kautta.

Rakkaudentähdessä me autamme Sinua kaikkien näiden kysymysten kanssa. Nettikursseilla autamme tiedollisesti ja taidollisesti sinut avautumaan ottamaan vastaan oman valosi. Meditaatiomme sisältävät värähtelyä, joka auttaa muistamaan entisiä elämiä ja löytämään omaa potentiaaliasi. Henkinen minuutesi on kuin valkoinen kukka, jonka on kasvettava kohti valoa ja se tarvitsee aikaa aueta omassa tahdissaan. Me ymmärrämme sen ja tuemme sinua riittävän pienillä ja kuitenkin samalla tarpeeksi mielenkiintoisilla, sopivan haastavilla ja ehkä hieman jännittävilläkin askelmilla. Saat edetä omassa rauhassa ja kaiken voit prosessoida oman sydämesi kautta!

Pyrimme maanläheiseen lähestymistapaan ja pidämme tärkeänä luonnollista avautumista. Meille on erittäin tärkeää, että tulet toimeen perheesi ja läheisten kanssa tässä matkalla. Itsekään emme pyri irrottautumaan muusta maailmasta ja ryhtymään muita ylemmiksi guruiksi. Pyrimme säilyttämään nöyryyden, ihmisyyden ja inhimillisyyden kaikessa toiminnassamme ja autamme myös Sinua löytämään juuri Sinun näköisen henkisen tehtävän, joka on Sinun omalle elämällesi sopivan kokoinen ja sopivan näköinen.

Sielun yksi oppiläksy on oppia suhteuttamaan valonsa tähän maailmaan ja toimia ihmisten joukossa ihmisten kielellä. Valotyösi voi olla hyvin arkista rakkauden viestin välittämistä läheisille ihmisille. Monet valotyöläiset eivät eroa muista ihmisistä mitenkään, eikä sinun tarvitse muuttua matkalla enempää, kuin mihin olet milloinkin valmis. Valotyö ei ole saarnaamista eikä muiden ihmisten pakottamista samaan ajattelutapaan. Se voi olla jokaisen ihmisen sisällä olevan hyvän herättämistä voimakkaammaksi ja ihmisten tukemista kuuntelemaan omaa sydämen ääntään.

Valolle on monia sanoja. Henkisessä tehtävässä sinun ei tarvi omaksua ihan oudon kuuloista henkistä kieltä ja termejä. Päin vastoin, korkein itsesi tahtoo sinun käyttävän omaa sisäistä viisauttasi, joka värähtelee parhaiten oman ajattelusi ja sinulle tuttujen sanojen kautta. Voit puhua rakkaudesta, välittämisestä ja myötätunnosta ihmisille arjen tilanteissa silloin, kun se on ihan luonnollista. Enkelit ohjaavat meitä, mutta meidän ei tarvi tyrkyttää ajatusta enkeleistä kaikkien muiden kasvoille.

Toiselle valotyö voi olla sitten laajempaa henkistä herättämistä. Saatat jossakin vaiheessa kokea olevasi suurien sanojen kanava ja koet tarvetta puhua asioista syvällisesti sellaisillekin, ketkä eivät ole vielä asioista kuulleet. Myös se on asiaankuuluvaa silloin, kun Sinulla itselläsi on siihen sydämessä kutsu. Tuemme sinua myös laajassa valotehtävässä. Saimme äskettäin vahvistuksen henkimaailmalta, "Sen kädet eivät ole koskaan tyhjät, joka jakaa Jumalan, Rakkauden, Valon tai Luojansa nimissä niille, ketkä apua tarvitsevat."

Polku rakentuu muutamasta pienestä askelmasta. Ensimmäinen askel on löytää itsellesi sopiva energiamaailma ja enkelit, joiden kanssa voit työskennellä omassa tahdissa ja tuntea olevasi turvassa ja kannateltu pyhällä matkallasi. Toinen askel on asettaa itsellesi tavoitteeksi kirkkain johtotähti; sisäinen ajatus tai suunnitelma, jota kohden olet matkalla. Kolmas askel on varata viikottainen aika työskentelylle. Viisi minuuttiakin säännöllisesti toistettuna riittää tuottamaan tuloksia! Lopuksi sinun tarvitsee luottaa hengen matkaan niin paljon, että sitoudut omaan päämäärääsi ja harjoitteluun, mutta sehän onkin jo sitten ensimmäinen askel valotyöntekijän polulla! Voisiko Rakkaudentähti olla Se yhteisö ja kanava, jonka kautta Sinä toteutat unelmasi?

Teemme viikoittain kaukohoitoa ja julkaisemme veloituksetonta uutiskirjettä, joiden tahdissa Sinun on mahdollista opiskella omassa kotonasi. Tehostamme energiaa monilla videoilla ja meditaatioilla, joihin on jo valmiiksi aktivoitu suojaukset ja turvallinen matka valon taajuuksille. Aluksi voit osalistua hoitoihin vastaanottajana ja kun olet valmis, voit myös lähettää valoasi yhä laajenevassa kanavassa. Löydät kanssamme askelmat aina laajaan maailmanpalvelukseen ja syvemmän henkisen tehtävän toteuttamiseen saakka. Veloituksettoman valonlinjan kautta löydät perusvälineet. Tuemme sinua tielläsi ja olemme käytettävissä myös henkilökohtaisten kanavointien muodossa. Autamme Sinua kipeissäkin kysymyksissä ja tärkein tehtävämme on tukea kasvuasi kohti omaa sielusi valoa ja mikä parasta, oman sieluperheesi värähtelyä!