Elämäntehtävä kattaa koko yhden ihmisen elämän

02.08.2022

Juuri nyt tällä hetkellä elämme voimakasta valokohotuksen aikaa. Sen voi tuntea olevan toisilla tulollaan ja toisilla se on jo hyvää vauhtia menossa. Katson ympärilleni ja kuuntelen ihmisiä ja voin todeta, että samoja asioita puidaan taas jokapuolella. Ihmisillä on voimakkaita uusia alkuja siinä missä päästetään vanhasta irti. Vellomme kuin suuressa vesikupissa kaikki yhdessä ja opetelemme kellumaan myrskyävän vesimassan pinnalla. Onko se tottakaan, että olemme prosessissa? Kuinka kauan aikaa tätä voi kestää?

Joskus tuntuu, että eletäänkö me jonkinlaisessa harhamaailmassa tämän henkisen avautumisen kanssa? Mutta silloin henkimaailma tulee vierelleni ja sanoo, että juuri tätä asiaa varten tänne on tultu ja luulitko todellakin, että ihmiskunnan ylösnousemus on yhden taikka kahden päivän, viikon, kuukauden taikka edes vuoden asia? Ei, se on paljon pidempi ja voimakkaampi prosessi. Se on ihmiskunnan yhteinen elämäntehtävä.

Nimittäin SINÄ olet se universumi ja ihmiskunta, joka tekee ylösnousemuksen. Sinä olet kaikki ja nostat kaiken itsessäsi seuraavalle taajuudelle. Katso omaa todellisuuttasi. Aivan kaiken sen olet ottanut työksesi muuntaa uudelle taajuudelle. Ne kauimmaiseltakin tuntuvat energiat. Olet maailmasi palvelija, kuten minäkin omani...

Samalla olet äärettömän suuri ja laaja olento. Sinun maailmasi on sata prosenttia todellisuudestasi. Maailma ympärilläsi on sisäisen todellisuuden heijastuma. Joskus sitä ihmettelee, että miten minä voin tehdä tälle laajuudelle yksin mitään. Siinä on vielä niin paljon epäoikeudenmukaisuutta. Silloin kysyn, että miksi minun täytyy nähdä tällaista unta? Miksi uneksun epäonnea tai vastoinkäymisiä?

Henkimaailma lähestyy ja kysyy: etkö usko ja luota olevasi laaja olento? Osa siitä on tiedostamatonta puoltasi ja siksi työ tuntuu niin mahdottomalta. Meidän on kuitenkin tarkoitus saada koko universumi tanssimaan oman sisäisen valomme mukaisesti. Muutos voi tapahtua yhdessä yössä, kun oivallamme oikeita asioita. Juuri nyt on valoa tulossa PALJON ja sen mukana uusi tietoisuus. Meitä viritetään uuteen taajuuteen ja hyvinkin voi olla, että jotakin mitä et ikinä uskonut olevan tottakaan, tulee täysin päivänselvänä eteesi huomenna. Jotakin hyvää ja uskomatonta. Valtavaa laajaa rakkautta sillä uudessa todellisuudessa on tarkoitettu, että sydämet vuotavat Luoja-Lähteen mettä, joka koostuu rakkaudesta, myötätunnosta ja pyyteettömyyden makeasta eliksiiristä.

Minulle tulee kuva, että meistä jokainen sielu on elävä ylösnousemussolu joka tekee oman transformaationsa elämällä fyysisessä kehossa oman aikansa. Ja se työ on elämäntehtävä eli elämän läpi kestävä tehtävä. Tai voisiko se olla elämän sisällä löytyvä ja paljastuva tehtävä? Tai ehkä kenties sitä elämällä todeksi muokkautuva tehtävä? Ja minulle tulee tässä nyt henkimaailmasta sanat, että elämäntehtävä on jokin, joka virtaa koko elämän läpi. Se alkaa siitä hetkestä, kun sielu vetää kehopuvussaan ensimmäisen henkäyksen ja päätellään silloin, kun sielu pääsee vapaaksi kehosta. Se sisältää paljon ihmeitä, joihin voimme tarttua, kun uskallamme ulos vanhan kantaisesta maailmankatsomuksesta.

Kun uskallamme nähdä oman laajuutemme, joka on paljon paljon paljon ihmeellisempää, mitä olemme ajatelleet. Sinä ihmettelet, voitko olla sielultasi enkeli? Joku kysyy, olenko minäkin valotyöntekijä? Kyllä vain ja paljon enemmän. Sinä olet se VALO joka on universumin keskellä. Sinulla on äärettömät luomisen lahjat ja eikö se olekin ihana viesti! Meidän ei ole enää aika kyykistellä pienenä. On aika antaa pään kohota korkealle tähtiin. On aika antaa tietoisuuden laajentua ja sielun ja sydämen avautua. Olet kuin kukkanen, kelle on suotu elämäntehtäväksi kukoistaa kaikilla niillä rajattoman kauniilla tavoilla, joita suinkin vaan pystyt ottamaan vastaan ihmispuvussa.

Elämäntehtävä voi olla hyvin näkymätön juttu, koska se on elämä itse, jota elämme. Se on se ilma, jota hengitämme. Sinun persoona, tunnekeho, mentaalinen keho, fyysinen olemuksesi, historiasi, asuinpaikkasi, syntymähetkesi, kohtalosi, ominaisuutesi, karmasi ja ihan kaikki on luotu sitä varten. Se mitä teemme elämässämme, kuuluu kaikki elämäntehtävään ja sen toteuttamiseen. Eikä kaikki takaa, että tekisimme joka asian aivan oikein. Elämäntehtävä on jonkin asian todelliseksi elämistä. Siihen kuuluu ihmisyyden tutkiminen myös varjopuolelta ja siitä kasvaminen valoon. Ylösnousemus elämäntehtävänä ei ole yhden päivän asia. Se on kuin höyläisimme paksusta puusta pieniä palasia irti ja muokkaisimme puun sisältä paljastuvaa taideteosta muidenkin silmille näkyville. Mutta SINÄ olet elämäntehtäväsi korkein mestari! Tehtävä on uskottu sinulle juuri siksi, että vain Sinä voit siitä selvitä.

Ja nyt on menossa taas vahva nostattamisen jakso, joka ravistelee meitä. Uusi avautumisen ja havahtumisen jakso on tulollaan seuraavan 8 kuukauden aikana. Varaudu siihen, että meidät temmataan jälleen ihan uusiin taajuuksiin. Elämäntehtävää valotellaan meille edessämme ja aivan näinä päivinä on alkanut uusi jakso, jonka aikana meille tullaan antamaan entistä syvempää universaalia ymmärrystä. Jotakin täysin ennenkokematonta on edessämme ja se kutkuttaa minua vatsan pohjasta. Elämäntehtävämme on harppaamassa seuraavaan paljastukseensa. Tänään illalla meillä on mahdollisuus ottaa siitä pieni esimaku Keskiviikkoillan kaukohoidossa. Oletko mukana?