Henkimaailmalle puhumisesta

02.08.2022

Puhu äänellä, jonka kuulen! Tämä teema annettiin viimeyönä puhuttavaksi Shamanistiseen meediokouluun. Henkimaailma tuli koputtelemaan yöllä seiniin ja ikkunaan. Tunsin voimakkaan kutsun ja kuinka hyväntahtoiset henget haluavat johdattaa meitä Joulun energiankin turvin syvemmälle valon maailmaan.

Olen luvannut puhua henkisen kanssa kommunikoimisesta ja tämä on siinä mielessä tärkeä kirje ja asia. Nimittäin ensimmäisenä meidän on valittava kieli, jolla puhumme henkimaailman kanssa. Jollekulle kieli tulee kehollisina tuntemuksina, hajuina ja makuina. Toinen näkee näkyjä joskus jopa ihan fyysisillä silmillä. Joku taas painaa silmät kiinni ja matkustaa huimaa vauhtia astraalissa saaden tietoa itselle hyvin monilta tasoilta. Ei ole epätavallista vain tietä asioista ilman minkäänlaisia elämyksiä tai jollekulle aukenee hiljalleen selväkuulo, jolloin asiat annetaan ihan puhttuna puheena, musiikkina tai ääninä.

Sitten on olemassa vielä muutamia tapoja kommunikoida, jotka liittyvät enemmän ulkoiseen kuin sisäiseen maailmaan. Jotkut meediot saavat henkisen vastaukset koputuksina, jotka kuuluvat ympäri huonetta. Henget vastaavat kyllä tai ei koputtelemalla seiniin, pöytään tai ikkunoihin. Toiset nostavat vastaukset korttien avulla ja jotkut aika harvat voivat antaa oman kätensä automaattikirjoituksen kanavaksi.


Mistä tietää, mikä on se oma laji?

Selvänäköinen ihminen saa näkyjä tietysti joko silmät auki tai suljettuna. Unimaailman kautta saattaa tulla myös kommunikointia. Tästä on varmaan aika vaihea erehtyä, näyt ovat usein hyvin eläviä. Voit pyytää henkimaailmaa näyttämään sinulle, oletko selvänäköinen! Sulje nyt silmät ja kuuntele sisimpääsi. Näetkö värejä, tuleeko eteesi kuvia?

Selvätunto on sitten vähän epämääräisempi kyky nimittäin alkuun sinun täytyy tunnistaa, että on todella kyse selvätunnosta. Alappas kiinnittämään huomiota vaikka vieraisille mennessä, tunnetko nenässäsi jonkun erinlaisen hajun tai valtaako sinut joku tietty tunne ihmisten lähellä? Ole tietoinen siitä, että kaikki tuntemukset, hajut ja aistimukset eivät välttämättä ole maallisesti olemassa!

Selväkuulo aukeaa usein niin, että sinua kutsutaan ensin nimeltä. Olet tyhjässä huoneessa ja joku kuiskaa tai lausuu nimesi. Sinut herätetään yöllä, kuulet selvästi, että joku kutsuu sinua. Toisaalta selväkuulo saattaa aueta korvan pistoksina tai melkein musiikin kuulloisena tinnituksena. Jos sinulla on näitä oireita, todennäköisesti selväkuulosi on aukeamassa.

Selvätietäminen on ehkä kaikista vaikeinta tunnistaa. Se tuntuu hyvin usein omalta tietämiseltä. Selvätietoinen ihminen on usein myöskin kanava, joka pystyy meditatiivisessa tilassa puhumaan henkimaailman viestit omalla suulla tietämättä välttämättä itsekään asiasta sen enempää. Voit kysyä henkimaailmalta, olisitko sinä selvätietoinen. Voit esimerkiksi pyytää pientä kanavointia tai jotakin viestiä selvätiedon kautta pienen meditaation aikana. Tarkkaile, mitä tapahtuu!

Koputukset kuuluvat ympärilläsi. Jos olet tällainen meedio, todennäköisesti sähkölaitteet reagoivat joskus energiaasi ja saatat kokea myös tilanteita, joissa tavarat liikkuvat itsekseen. Minä olen tällainen meedio ja kerran pitäessäni kurssia Ylivieskassa valot räpsyivät viereisssä huoneessa täysin tasaisessa rytmissä koko sen kurssipäivän ajan, vaikka yritimme katkaisijasta säätää valoja normaaliksi. Kun kurssi loppui, räpsyminen lakkasi!

Korttien avulla toimiva meedio huomaa saavansa korteista mielikuvia ja voimaa välittää viestejä. Minulle tällainen kävi esimerkiksi kerran messuilla, missä olin tekemässä tarot-tulkintoja. Nostin neljä korttia pöytään ja äkkiä minusta alkoi näyttää, että yksi korteista kuvaa hautakiveä. Kortissa oli neliskulmainen vallihauta. Sanoin ihmiseltä, että sinun tätä hetkeä kuvaavassa kortissa on kuin hauta ja sitten tulevaisuutta kuvaava kortti puhuu edesmenneistä sukulaisista ja heiltä virtaavasta viestistä. Nainen katsoi minua ihmeissään ja sanoi, että hänellä on kuukausi sitten kuollut isä...

Fyysisen kehon lainaamisesta henkimaailman käyttöön viestivät kutitukset kädessä, jos jompaa kumpaa kättäsi pistelee, kuumottaa, puuduttaa tai turvottaa aina meditaatioiden ja seremonioiden aikana. Saatat tuntea sekä jaloissa että käsissä ihmeellisiä kipuja ja joskus sinusta tuntuu, että käsiä saatetaan kuin nykiä ja liikutella esimerkiksi hoitojen aikana. Itselläni tällaiseen aktivointiin on liittynyt jakso, jolloin minulla oli jatkuvasti peukalossa elohiiri eli peukalo nyki tahattomasti kuin se olisi yrittänyt morsettaa minulle jotakin.

Henkimaailma saattaa herätellä sinua toimintaan myös onnettomuuksilla. Poltat sormet jatkuvasti ruokaa tehdessä tai saat pieniä haavereita jalkoihin päivittäin. Mitään vakavaa ei tapahdu, mutta sinua herätellään. Esimerkiksi vuoden viimeisinä viikkoinsa strattaava terveyskurssi tuli itselleni tällaisen herättelyn kautta. Ensinnäkin koulutus tapahtui oman elämän kautta ja tapahtuu edelleenkin, mutta kun tuli aika tehdä kokonaisuudesta kurssi, aloin saada jatkuvasti haavoja käsiini ja silloin aloin ihmetellä, mitä minun halutaan kirjoittavan tai tekevän käsilläni? Sain vatauksena idean tästä kurssista!


Ja entä sitten?

Näitä kommunikoinnin lajeja voi olla yksi tai useampia. Itselläni nämä kaikki ovat enemmän ja vähemmän olemassa. Ne vaihtelevat eri aikakausina ja sekoittuvat yhdistelmiksi ja luovat uusia muotoja kaiken aikaa. Sinulla voi olla samoin.

Kun tiedät, miten kommunikoit henkimaailman kanssa, on aika luoda yhteinen kieli. Kysy kysymyksiä, keksi uusia kysymyksiä ja kysy vielä kerran kysymyksiä... Kuuntele vastauksia. Näin tiedät, mitä mikäkin viesti tarkoittaa.

Voit esimerkiksi kysyä kyllä tai ei? Kuuntele vastauksia. Ota vaikka yksi viikko tehtäväksi kysyä Kyllä??? Kysy kysymyksiä, joihin olisi mahdollista saada myöntävä vastaus! Ostanko tätä luomuporkkanaa? Onko henkimaailma apunani? Onko henkimaailmalla minulle asiaa? Miten saat vastaukset?

Seuraavalla viikolla kysy asioita, joihin voisit saada ei-vastauksen. Esimerkiksi onko joku roskaruoka sinulle terveellistä? jne.

Laajenna itse kysymyksiä ja kysy uudelleen ja uudelleen selvennöstä ja ymmärrystä asioihin. Ei kannata pelätä erehtymistä. Tärkeät asiat kun tuodaan eteen niin monta kertaa, että lopulta menevät ymmärrykseen kunnolla....