Hiddeniitti Rosario

02.08.2022

Tässä rukousnauhassa on erikoinen hiddenittii -kivi hopeoidussa helmihäkissä riipuksena. Hiddeniitti on erittäin arvostettu kivi ja muutaman sentin kokoinen pala sitä voi maksaa useita kymmeniä euroja. Rukousnauhassa olevat hiddeniitit ovat noin 1,5 cm x 1,5cm kokoisia paloja erittäin kirkasta ja virheetöntä kiveä. Nauhaan voidaan muuten laittaa intuition mukaan muita kiviä.

Tietoa hiddeniitistä:

Avaa voimakkaasti universaalille rakkaudelle, auttaa meditaatiossa ja tiedon tuomisessa korkeammista ulottuvuuksista. Vahvistaa auraa ja suojaa negaatioilta, tuo toivoa, myötätuntoa ja keveyttä. Uuden alku, luovuus, itseilmaisu. Edistää chakrojen toimintaa ja suojelee energiakehää ympärillä. Poistaa pahaa oloa sekä negatiivisia energioita. Edistää inspiraatiota. Kunsiitti ja hiddeniitti ovat väsymättömiä ja ahkerasti rakkautta hoitavia kiviä. Ne auttavat sydänsuruissa ja voimistavat kykyä rakastaa itseään. Kiveä voi pitää sydämen lähellä.


Vakituisesta myynnistä poistunutta rukousnauhamallia voi tiedustella vielä Anulta laittamalla tekstiviestiä numeroon 0458760480. Kenellä on jo tämä ihastuttavaa värähtelyä sisältävä nauha, tässä on siitä vielä hieman tietoa: