Joulun Pyhät Kristalliyöt

10.10.2022

Tiesin heti, mitä oli tulossa, kun kuulin uutiset Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan. Koronavuonna tiesin etukäteen, milloin olisi vaikeampi jakso ja jyrkkiä rajoituksia menossa.  Läheisen vakava sairastuminen hätkähdytti, mutta olin rauhallinen, koska olin ennalta nähnyt hänen selviytyvän. Kun kohtasin elämäni uuden rakkauden, osasin jo odottaa huikean tarinan alkua.  Olen tiennyt ennalta läheisten syntymät, kuolemat, vaikeat ajat ja tärkeät asiat laittaa merkille arjen keskellä.

Nämä elämän isot ja pienet muutokset sekä paljon muuta olen ottanut vastaan yli 10 vuoden ajan seuraten Jouluisia Pyhiä Kristalliöitä ja niiden aikana vastaanotettuja univiestejä.

Joulun Pyhät Kristalliyöt ovat Voimallinen 12 yön ja päivän ajanjakso Joulupäivän ja Loppiaisen välissä. Tänä aikana kaikkien ihmisten tietoisuus on nukkuessamme 2 tasoa normaalia korkeammalla. 12 Pyhän Kristalliyön aikana Sinulla on mahdollista vastaanottaa unimaailman enneunet, viestit ja merkit, vaikka et normaalisti näkisikään unia.

Minulla on tähän huolellisesti testattu ja kehitelty menetelmä, jollaista en vaihtaisi pois näinä erikoisina vuosina. Menetelmä, joka on auttanut eteenpäin, suojellut ja pelastanut monta kertaa. Menetelmä, joka on tehnyt itsensä korvaamattoman arvokkaaksi kuluneiden vuosien aikana. Aivan syystä koen, että minulla on henkimaailman yksi tärkein Joululahja. Se tulee joka vuosi ja sen saapumista odottaa aina yhtä innokkaasti.

Olen saanut viestin, että vuonna 2022 meille on erityisen tärkeää olla tietoisia Joulun Pyhistä Kristalliöistä! Olemme jo aikaisemmin kokemuksellisesti todistaneet, että ryhmätyöskentelyllä ja yhteisen intention asettamisella on valtava henkisiä kykyjämme kohottava vaikutus. Sen takia teemme Jouluiset Pyhät Kristalliyöt YHDESSÄ.


Saatan tietää, mikä on elämäsi tärkein UNIKURSSI. Kun luet tämän kirjeen, sinäkin tiedät sen. En aio kainostella tätä asiaa.

Olen päättänyt jakaa menetelmäni Sinun kanssa. Se on hioutunut ja käytännössä testattu yli 10 vuoden ajan. Kyseessä on minulle henkilökohtaisesti erittäin vahva ja tärkeä työkalu. Olen täysin vakuuttunut, että tähän asiaan kannattaa perehtyä jokaisen, kenellä kiinnostaa enneunien näkeminen, selkounet tai uniin kätketyt henkimaailman viestit.

Minulle on luvattu ja vilauteltu oppaitteni puolesta, että tuleva vuodenvaihde on täynnä henkimaailman opastusta sille, kuka tahtoo ottaa viestit vastaan. Tulen itse tekemään parhaani tällä kurssilla, että Sinäkin olet herkistynyt, latautunut ja valmistautunut kaikin puolin Pyhien Öiden koittaessa.  Elämme ihmiskunnassa niin erityisiä hetkiä, että kaikki valotuki oppailtamme ja mestareiltamme annetaan, kun vain viritymme kuulemaan. Meille on tulossa valtava lahja henkimaailmasta ja minun kanssani tällä nimenomaisella kurssilla voit olla vastaanottamassa ehkä elämämme merkittävintä viestiä oppailta ja valon auttajilta.


Aloitamme aivan pian.

Syksyn aikana aina 6.1.2023 saakka meillä on mahdollisuus työskennellä unimaailman kanssa. Eiko olisi ihan hullua heittää hukkaan se mahdollisuus? Olen itse käyttänyt menetelmää yli 10 vuoden ajan saaden valtavan tärkeää ja paikkansa pitävää johdatusta elämäni polulle. Nyt me kaikki voimme käyttää Joulun Kristalliöiden lahjat omaksi ja yhteiseksi hyväksemme. Sain johdatuksen tähän kurssiin vuosi sitten. Saanko kunnian kutsua Sinut Elämäsi Tärkeimmälle Unikurssille?

Ennenkuin liityt. Testaa, onko Sinulla Unimaailman kykyjä?


Mitä on tulossa?

Aion pitää kolme 60 minuutin Voimalähetystä Zoomissa. Jokainen lähetys sisältää tärkeää tietoa unimaailman työskentelystä. Teemme lähetyksessä joka kerta 15 minuutin meditaatiot, joilla aktivoidaan ja valmistellaan unikanavaasi Joulun Pyhien Öiden ajalle. Tämä aktivointi toimii aivan samalla tavalla, kuin esimerkiksi Reiki- kurssin parantavan kanavan virittäminen. Eli se nostaa herkkyyttäsi vastaanottaa itse viestejä henkimaailmasta. Teen viritykset 17 vuoden kokemuksella hellävaraisesti ja turvallisesti Puhtaimpien Kirkkaimpien Valohenkien avustuksella.

Vaikka et normaalisti näkisi unia tai tiedostaisi näkeväsi enneunia, tämän kurssin ja yhteisen työskentelymme myötä on mahdollista avautua unimaailmassa aina vain syvemmille ja selkeämmille viestien taajuuksille. Kerron kurssilla tärkeimmät näkemistä estävät tekijät ja jaan omakohtaiset vinkit, kuinka voit ottaa talteen ne oikeat tärkeät unikuvat. Opetan Sinulle myös unikuvien tulkintaa.

Aion lisäksi jakaa omat Joulun Pyhät Yöt sinun kanssasi kurssin mittaan. Eli kerron oman ohjaukseni Sinulle, mitä sain öiden aikana. Keskityn jo nyt pyytämään, että saan muistaa Pyhien Kristalliöiden aikana sellaiset unikuvat, mitkä ovat Sinulle ja minulle korkeimmaksi parhaaksemme saada ymmärtää. Saat siis takuuvarmasti tulevien Pyhien Öiden aikana kanavointia henkimaailmasta tulevalle vuodellemme 2023.  Olen itse nähnyt voimallisia enneunia ja henkimaailman unia aivan lapsesta asti. Käytän kurssilla tätä kanavaa nyt meidän kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kurssiin kuuluu myös teoriapaketti PDF lukupakettina. Sitä ehtii lueskella vielä hyvin ennen Joulua. Tässä teoriapaketissa käsittelemme selkounien ja enneunien näkemiseen liittyviä keskeisiä asioita. On tärkeää aloittaa valmistautuminen riittävän ajoissa. NYT on juuri korkea hetki toimia.


Ennenkuin liityt. Testaa, onko Sinulla Unimaailman kykyjä?