Kosmisia Salaisuuksia Ihmisyydestä

02.08.2022

Rakkas ystävä, tässä on jälleen sinulle viestiä ylösnousseilta mestateilta ja valon auttajiltamme. Se on muistutus siitä, miten Sinulla on aivan oma erityinen tehtäväsi, mitä olet tullut tänne tekemään ja miksi olet ihminen juuti tässä ajassa. Viesti liittyy voimakkaasti tuleviin kaukohoitoihin sekä viikonlopunkin energiaan.

Kun kauan aikaa sitten valitsit lähteä inkarnaatioketjuun sielutasolla, oli Sinulla mukanasi jokin tärkeä ominaisuus valoa, mitä tahdoit tuoda ihmiskunnalle. Jokin syvä ja Jumalallinen tarkoitus houkutteli Sinut tänne maailmaan ja tänne elämään ihmisten keskellä.

Mutta Sinä et tiennyt, että vajavaisena ja heikkona ihmisenä syntyessäsi et olisi heti täysin kykenevä käyttämään omaa sielusi värähtelyä. Olit naivi ja sokea monille asioille, joita sinulle oli mahdotonta selittää sielutasolla. Sinulla ei ollut kokemusta fyysisyydestä, joten vaikka kerroimme Sinulle monia tärkeitä ihmiselämän salaisuuksia, ne jäivät ikäänkuin salaisuuksiksi kehojärjestelmääsi kunnes olisit valmis ymmärtämään opetuksien todellisen merkityksen. Niin lähdit ihmiseksi synnyttyäsi toteuttamaan sielusi työtä, koska sielun ääni on voimakkain ääni, mitä sielu ihmisen puvussa seuraa, vaikka ei olisikaan siitä niin tietoinen.

Mutta petyit ääntä seuratessa. Työ oli raskasta ja sait luotua vain keskinkertaisia tuloksia. Monesti jäit vaille perhettä, elantoa, ystäviä ja terveyttä. Uskontosikin sinut petti ja hylkäsi. Sinä annoit silloin sielusi tehtävälle ruman nimen. Petyit siihen ja petyit valoosi. Uskoit, että olit jotain liannut pahan kerran ja että olit ansainnut menettää voimasi. Taivasten kodin ovi sulkeutui edessäsi ja uskoit, että oma sielusi perhe oli Sinut hylännyt.

Valolla on yksi ominaisuus, joka tekee siitä joskus hyvin vaikean; se paljastaa kaiken. Valossa ei ole varjoja, vain tietoisuutta. Sinä unohdit ihmisen raskaan taakan alla suuren osan sielukodin armosta ja rakkaudesta. Tästä syystä et pitkään aikaan astunut takaisin sielusi kotiin. Matkasit pitkän matkan erillisyydessä etsien sovitusta ihmisenä. Sovitusta, jota et voinut saada sillä ainoa sovitettava oli oma sisimpäsi.

Näin olet uskonut pitkän aikaa, että olet menettänyt voimasi. Uskoit, että Sinun on jotenkin ansaittava paikkasi maailmassa ennenkuin voit ottaa valosi vastaan ja aloitta todellisen sielun tehtävän. Uskoit, että Sinun olisi oltava erityisen valmis ominaisuuksiltasi, että sinut kelpuutettaisiin valon kantajien ja välittäjien joukkoon.

Uskoit, että sinulta voidaan ottaa pois tehtäväsi ja estää pääsy Jumalten luokse, jos toimit väärin tai likaat itsesi maailmassa. Näin uskoit ja näin tulkitsit, kun erehdyit inhimillisyydessäsi yrittäessäsi seurata sisintä kutsuasi. Yritit löytää anteeksiantoa, jota tarvitsit ainoastaan itseltäsi. Mehän olimme jo alun alkaen yrittäneet selittää Sinulle tulevan matkasi paradoksaalisia ongelmia. Tiesimme siis, mitä oli tulossa emmekä aikoneet ensisijassakaan tuomita Sinua oppiläksyistäsi!

Olemme nähneet, että Sinun on ajoittain yhä vieläkin vaikea uskoa olevasi taivasten valtakunnan arvoinen. Onko siis ihme, jos Sinusta tuntuu nyt vaikealta astella valoon? Tänä aikana on tärkeää, että kuitenkin kuulet oman sisäisen kutsun ja että ryhdyt jälleen toteuttamaan omaa tehtävääsi tässä maailmassa. Mutta pettyneenä et ehkä voi katsoa sisimpäsi valoa. Kenties häpeät, tunnet syyllisyyttä tai pelkäät, että satutat itsesi taas, jos ryhdyt seuraamaan sydämesi ääntä?

Mutta me kerromme Sinulle nyt, että juuri tuo varovaisuus ja pelkosi pajastavat meille, että olet todella valmis. Kun tulit maailmaan ensimmäisen kerran, et ymmärtänyt kunnioittaa elämän voimia. Et ollut varovainen, et kunnioittanut elämää. Mutta nyt olet äärimmäisen varovainen, jopa pelokas tehtäväsi suhteen. Olet oppinut sen Jumalallisen suuruuden ja arvaamattomuuden.

Olet tullut nöyräksi, että voimme jälleen muistuttaa Sinulle siitä taianomaisesta maailmasta, joka on Sinun sisimmässäsi. Olet valmis kuulemaan Sinulle kerrotut salaisuudet uudelleen, tällä kertaa syvästi ymmärtäen jokaisen pienimmän sävynkin, vaikka et niin tuntisikaan. Sillä meistä jokainen on aina valmis levittämään Rakkautta ja Valoa.

Ja jälleen me sanomme Sinulle, että oman sielun työtä ei koskaan tarvitse ansaita. Sinut on luotu valosta! Sinulla on Sielu, joka värähtelee ainutlaatuisia Jumalallilsia laatuja. Et ole poissa Jumaluudesta missään, et ole milloinkaan Rakkauden ulkopuolella sillä sinä OLET Jumalallinen Rakkaus. Sitä, mikä on Sinussa ikuista, ei voi menettää missään olosuhteissa. Vain mieli niin päättelee ja luulee. Ja sen päätelmän tehdessään et enää ole kykenevä erottamaan sielusi ominaisuuksia tässä maailmassa.

Nyt tässä hetkessä aktivoimme sielukoodisi, että voisit jälleen nähdä, muistaa ja tuntea. Tunnustele hetki sydäntäsi, onko siellä kaipaus ja syvä tahto avautua vieläkin syvemmin henkiselle tehtävälle? Onko siellä tahto löytää Sielun ryhmä, Sielun kumppanit ja ne henkilöt tässä maailmassa, kenen kanssa Sinun olisi mahdollista työskennellä? Onko siellä kaipausta löytää syvä identiteetti ja vastauksia perimmäisiin suuriin kysymyksiisi? Onko siellä kaipaus Sielujen kotiin, omanlaiseen värähtelyysi? Nämä kaikki ovat merkkejä siitä, että Sinulta on aktivoitu sielumuistia jälleen hieman enemmän.

Tehdäänkö matka yhdessä!? Me autamme valon puolelta sisäisten kanavoiden kautta. Pitäkää valossa yhtä myös maailmassa. Tehkää yhteistyötä keskenänne sillä niin monet ja jälleen monet ovat tunteneet Sinun laillasi samoin. Menkää ja etsikää toisenne ja jakakaa kokemuksenne, niin tulette vahvoiksi. Tämä on kutsu jokaiselle olla yhteydessä omiin läheisiin valotyöntekijöihin ja tukemaan syvästi toinen toistanne. Sillä yhteistyössä teistä jokainen on valmis ja kyllin vahva tekemään valon työtä.