Kriisajan Valotyöntekijän Voimakoru

14.08.2022

Voin ilokseni ilmoittaa, että olen saanut kaikki Kriisiajan Valotyöntekijän rukousnauhat valmiiksi. Niiden tekeminen oli vahvaa ohjausta. Minulla oli vanhoja Suomalaisia parantajia rinnallani, kun suunnittelin näitä nauhoja. Kiviksi valikoitui erityisesti Suomen maaperästä löytyviä kiviä ja sanottiin, että näiden kivien kanssa olisi nyt hyvä työskennellä olipa Sinulla sitten niistä tehty rukousnauha tai pelkät irtokivet. Kriisiajan valotyöntekijän nauhassa on neljää näistä seuraavasta viidestä kivestä. Kenen nauhassa ei ole varsinaista vuorikristallia, hänellekin tuli kuitenkin kristallinen sydän riipukseksi.

Vuorikristalli on kivimaailman ehdoton yleisparantaja ja puhdistaja; se vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kivi puhdistaa, lataa ja virkistää. Vuorikristalli kuuntelee, vastaanottaa, säilyttää ja vahvistaa sydämen toiveet sekä toimii puhtaana ja selkeänä kanavana maailmankaikkeuteen. Vuorikristalli toimii puhdistajana, se virittäytyy ihmisen omalle värähtelytaajuudelle ja poistaa energiatukoksia kehosta. Kivi parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa.Vuorikristalli sekä lähettää että vastaanottaa energiaa. Se vahvistaa muiden parantavien kivien energiat. Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Eräiden lähteiden mukaan vuorikristalli on Mikaelin voimakivi. Kristalli tuo alas valoa, puhdistaa ja suojelee. Sen kiiltävä monitahoinen pinta hajottaa sinuun kohdistetut negatiiviset energiat ja sen moniulotteinen valo muodostaa suojaavan energian aurasi ympärille. Nauhassa on kristallia ainakin sydänriipuksessa. Kirkasta puhdasta vuorikristallia on myös mukana nauhan helmissä.

Ruusukvartsin herkkä vaaleanpunainen värähtely lähettää lempeää rakkautta ympärilleen. Ruusukvartsi on tunnettu kautta historian pyyteettömän rakkauden kivenä: ruusukvartsi yhdistetään fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Se auttaa avaamaan sydänchakraa, jotta olemme valmiimmat tasapainoisesti sekä ottamaan vastaan että antamaan rakkautta. Ruusukvartsi on myös korkean universaalin rakkauden kivi.Ruusukvartsi eheyttää traumaattisen elämän aiheuttamia sielun ja sydämen kipuja. Se on lempeä ja lämmin sydänkeskuksen parantaja. Ruusukvartsi auttaa suremaan suruja. Se on myös anteeksi annon ja armon kivi. Siksi se on voimakas Kristuksen myötätuntoisen rakkauden kanava. Sen elementtejä on vesi, joka liittyy alitajuntaan ja tunteisiin. , Ruusukvartsi kohottaa ihmisten välisiä yhteyksiä sielukkaan rakkauden taajuudelle.

Savukvartsi työskentelee henkisellä tasolla ja maadoittaa korkeamman itsen virtauksia tehokkaasti. Se suojelee ja muuntaa negatiivisia emootioita ja energioita. Se auttaa paljastamaan alitajuista viisautta. Se stimuloi kundalinia ja auttaa pääsemään korkeampiin tietoisuuksiin. Samalla savukvartsi toimii shamaanilla suojaavana kivenä ja auttaa madoittumaan kunnolla raskaina aikoina.Se puhdistaa auraa ja valokehoja ja transformoi negatiivista energiaa järjestelmästäsi luovuttaen sen äitimaalle luonnollisella tavalla hoidettavaksi. Savukvarsti on hyvin lohduttava ja tyynnyttävä ja sitä voidaan pitää tyyneyden kivenä. Savukvartsi on myös erittäin parantava, maadoittava ja hyvä kivi silloin, kun kehossa on vähän energiaa. Savukvartsi sekä suojaa, että eräällä tavalla tuo lohduttavan maadoittavan energian kantajansa lähelle. Savukvartsi sydämen päällä auttaa avautumaan Luoja-Lähteen partantaville energioille.

Sitriini on puhdistava, kohottava, energioita nostattava, selkeyttävä ja innostava kivi. Se on yksi kivistä, joita ei tarvitse koskaan puhdistaa, mutta joka lataa muita kiviä omalla energiallaan. Käytän sitriiniä muiden kivien kanssa ylläpitämässä niiden puhtautta ja vahvistamassa korun parantavia vaikutuksia. Se on eräänlainen henkimaailman akku, joka virittää muut kivet välittämään puhtainta energiaa 24/7. Se pitää huolen siitä, muiden kivien värähtely pysyy korkeana. Sitriini puhdistaa mahdollisia negatiivisia energioita ja auttaa mieltäsi pysymään positiivisena silloinkin, kun ei muutoksia vielä ole aivan arjessa saakka näkyvillä.Kohottava sitriini tuo mukanaan kirkkaan auringon värähtelyn ja puhtauden sielujen väliseen yhteyteen. Sirtiini auttaa manifestoimaan puhdasta rakkautta ja se kohottaa ihmisen luonnollista sielullista hyvää tahtoa. Sirtiini kannustaa täydelliseen elämään, rikkauteen, vaurauteen ja auttaa meitä luomaan uusia tuoreita alkuja ihmissuhteissa. Sitriini on muutenkin erinomainen kristalli ihmissuhteille. Se tasoittaa perhe- tai ryhmäongelmia ja edistää ratkaisuja ja yhteenkuuluvuutta. Se auttaa ymmärtämään ja käsittelemään ympäröivien energioiden meihin tulevia vaikutuksia.

Rukousnauhan lisäksi meillä oli Kriisiajan valotyöntekijän webinaari. Webinaarin sanoma vahvistaa työskentelyäsi tämän rukousnauhan kanssa. Mukana on linkki videoon, jossa on neuvottu Kriisiajan Valotyöntekijän Voimalauseet. Videolla luetaan oma rukousnauhani, jossa oli vain 5 kymmenikköä.

Tässä nauhassa on 7 kymmenikköä, joten kahteen viimeiseen voi lisätä omat pyynnöt tai jatkaa aikaisempien Voimalauseiden lukemista vielä kaksi kierrosta lisää. https://youtu.be/xKDBO2gc2p4

Voimaviesti valotyöntekijöille. https://youtu.be/6kyEEha8fxQ

Vastasin Rakkaudentähteläisten kysymyksiin. https://www.youtube.com/watch?v=a-eCYH1Z-9o

Lauloimme Voimalauluja. https://www.youtube.com/watch?v=IJysnGP4XsE

Rakkain terveisin,

Anu