Olemme oppimassa Kristuksen Intohimoa

02.08.2022

Rakas lapseni, tahdomme puhua sinulle yhdestä pyhästä elämästä ja sielujen tulesta, joka syleilee kaikkea elävää.Se on tuli joka ei polta kuten maallinen tuli, vaan sulattaa kaiken kitkan maailmasta. Se on tuli, joka kätkee itsensä, mutta se on mahdollista löytää etsimällä ja hiljentymällä. Se on mahdollista ottaa vastaan tässä hetkessä. Se on eräänlainen harras tila sielussasi, jouluntuntu sydämessä. Se on juhlallinen tuntu ja tietoisuus, että kaikki on nyt hyvin.

Sinä olet syntynyt siitä tulesta. Olet tullut maailmaan sen tulen kautta ja lopulta kaikki elämä palaa sen tulen värähtelyyn. Sinä saatat tuntea tulen kristustulena tai kristusvärähtelynä, joka on maailmojen välinen värähtely. Tuli, jolla on oma tahto ja oma viesti jokaiselle. Tuli, joka opettaa ja pitää yllä sielujen lämpöä, jotta elämä olisi mahdollista kuolla ja syntyä jatkuvassa pyhässä ketjussa.

Se tuli on ollut aikojen alusta ja sinä saatat tuntea sen syvällä sielussasi. Kun tuli on läsnä, sydämesi avautuu hartaille taajuuksille ja yhdessä pienessä silmänräpäyksessä olet toisissa maailmoissa. Kutsu tulta meditaatioosi, niin saat lentää ikuisuuden tuulissa ja tutkia tutkimattomia maailmoja sydämesi taajuuksilla.

Olet tehnyt paljon työtä tulen avaamiseksi ja tuli on saapumassa luoksenne. Tulessa on yksi aivan erityinen maaginen värähtely, jota olet oppimassa jo hyvää vauhtia. Valmista sydämesi tulen pohjaksi kuin sydämessäsi olisi öljylamppu, jonka voimme sytyttää palamaan Kristusintohimon liekkiä.

Kristuksen intohimo on asia, johon olet tutustumasa. Se on uuden maailman pyhiä taajuuksia, joka virtaa korkeammista ulottuvuuksista. Vanhassa maailmassa opettelit myötätuntoa ja pyytettömyyttä Kristuksen ominaisuuksina, nyt alamme opettaa Sinulle Kristuksen intohimosta. Se on uutta ja äärimmäisen parantavaa hurmoksen kaltaista antautumista omalle pyhälle tehtävällesi.

Se on koko maailman kaikkien tasojen hurmoksen kaltaista rakastamissta ja syleilemistä. Se on elämän kauneuden totuuden näkemistä. Intohimo ja hurmos syntyy siitä, kun voit katsoa silmät auki sekä pimeyttäsi että valosi kirkkautta pimeyttä vasten. Ajattele mielessäsi tähtitaivasta. Se on valtavan syvä ja kaunis, mutta tähdet näkyvät vain yöllä avaruuden ääretöntä pimeyttä vasten. Silti et kiinnitä koskaan katsettasi pelkkään pimeyteen, vaan huomaat nimenomaa tähdet. Katsot taivaalle huokaisten ihastuksesta ja tunnet turvaa nähdessäsi tähdet laajassa taivaan kaaressa. Sitä on Kristuksen intohimo.

Istut pimeässä huoneessa ja katsot kynttilän liekkiä. Huoneen on oltava pimeä, jotta liekki voisi näyttää voimansa. Pimeys ei ole enää vihollisesi, mutta et kiinnitä siihen mitään huomiota, sillä ei ole valtaa. Se on maailmassa kaikkialla, mutta sen tarkoitus ei ole yltää kaiken ylle tukahduttavaksi. Se on olemassa olevaa elämän todellisuutta, joka antaa taustan valolle tulla esille. Kristuksen intohimo on etsiä valoa pimeyksien keskeltä ja kun sielun silmät näkevät jotakin hyvin pientä, kirkasta ja kaunista, sielun kyyneleet vierähtävät poskelle ja siinä hetkessä tapahtuu suuria salaisuuksia.

Aika pysähtyy. Rajat rikkoutuvat. Aika katoaa. Rajat häviävät. Sanoinkuvaamaton ykseys pienen tulen kansssa sydämen taajuudella. Tuli kynttilästä tai valo tähdistä hyppää sydämesi sisälle ja sinä tunnet olevasi osa tätä kaikkea laajuutta. Tilan tuntu muuttuu. Rajallisuutta ei enää ole sillä sinä olet nyt yhtä tähdissä ja koska tunnet tähdet, olet olemassa kaikkialla. Sinä tunnet valon ja liikutut siitä. Tunnet valon koska olet ollut pimeydessä, muuten se ei olisi mahdollista.

Sanomme sinulle, että olipa kipusi miten syvä hyvänsä. Olitpa miten yksin hyvänsä. Olipa ympärilläsi miten voimakkaita vaikeuksia tahansa, niiden tarkoitus on vain pyhä yksi; paljastaa sitä kirkkaampi valo elämääsi. Mutta mitä suuremman valon tahdot löytää, mitä kirkkaammaan tietoisuuden olet avaamassa, sitä pienemmästä ja yksinkertaisemmasta sinun tulee sitä etsiä.

Sinulla on tapana tavoitella suurta ja olet tottunut, että henkimaailman valon on valtavaa. Näin se oli vanhassa maailmassa ja silloin saatat seisoa tämän pienen valon vierellä huomaamatta ja tajuamatta sitä. Se on pieni, muttei ollenkaan voimaton! Nyt tarvitaan kykyä pysähtyä ja hiljentyä ja ottaa vastaan. Kristuksen intohimo aukaisee sinut näkemään pienen valon ja liikuttumaan maailman kauneudesta. Kristuksen intohimo on kuin tarotpakkasi Narri-kortti. Oletko valmis sen astumiseen elämään?

Kristuksen intohimossa voit luoda kaikki maailmat yhdessä silmänräpäyksessä uusiksi ja me lähetämme sen nyt elämääsi. Anna pyhän voiman kantaa työsi uusille taajuuksille. Anna pyhän tulen polttaa elämäsi kipukohdat ja syleillä kaiken valoksi. Anna sydämesi avautua näkemään silmien sijasta ja olet kotona!