Kuinka selvitään maailman vaikeista energioista?

02.08.2022

Kysyin henkimaailmalta, mitä meille halutaan TÄNÄÄN puhua ja pitkään oli aivan hiljaista. Ajattelin, että siitäkö nyt pitää puhua, ettei annetakaan mitään viestiä, mutta sitten alkoi henkiopettajani sanomaan hiljaisella äänellään: Sielu Lepää Universumin Hiljaisuudessa. Kuunnellaanpa, mitä sielä meille nyt siis sanotaan!

Tunnistatko Sinä, milloin Sielun energia on elämässä läsnä? Kun katsot omaa luomisen työtäsi, oletko siihen täysin tyytyväinen eli voitko olla kiitollinen asioista, joita sinulla on tänä päivänä ympärilläsi tai onko elämässäsi arjessa jotakin, minkä tahtoisit muuttaa? Nyt meitä ohjataan seisahtumaan hetkeksi ja henkimaailma tarjoaa meille eräänlaista laajakaistaa, jonka avulla voimme ohjata elämän helposti parempiin energioihin tai jos on jo niin onnellisesti, että olet täysin tyytyväinen arkeesi, voit varmistaa onnesi jatkuvuuden.

Ihminen alemmassa itsessään on tottunut olemaan oman laivansa kapteeni. Meille puhutaan luomisen työstä ja manifestoimisesta, miten tunteet, ajatukset, asenteet, teot ja vaikka puhutut sanat luovat tulevaisuutta. Näinhän se on, mutta meille nyt näytetään, että sielu on suuri laiva, joka seilaa merellä ja sen suunta ei käänny kovin helposti. Se osa, jonka ajattelemme olevan luomisen mestari, on alempi itsemme ja siitä puolestaan näytetään nyt, että se on kuin pieni soutuvene suuren laivan perässä.

Katsotaan tätä kuvaa vähän aikaa! On sanomattakin selvää, että sieltä pienestä soutuveneestä on turha huudella suurelle laivalle. Vain osa sanoistamme kuuluu laivan kannelle, suurin osa jää tuuleen ja laivassa nähdään vain, että joku huitoo naama punaisena vimmatusti peräveneessä.

Laivan kapteeni voi seurata, että perävene tulee nätisti perässä. Hän voi tarkistaa välillä, että köysi on sopivan pitkällä välillä, ettei perävene keiku liikaa suuren laivan aallokossa. Mutta todellisuudessa se on suuri laiva, joka ohjaa matkaamme ja me istumme omassa peräveneessämme mukana.

Jos mietit tätä näkyä, ehkä voit ymmärtää, mihin täytyy kiinnittää huomiota, mikäli todella tahdot tehdä isoja muutoksia elämässä. Persoona pähkäilee esimerkiksi parisuhteen keskellä, onko tämä ihminen minulle nyt oikea. Persoona voi vaihtaa ihmisen rinnallaan ja tehdä monenlaisia päätöksiä. Se ei huomaa, että iso laiva menee edelleen samaa reittiä eteenpäin ja vaikka ihminen vieressä, työpaikka tai vaikka asuinkunta vaihtuu, se ei vaikuta suuren laivan kurssiin kovinkaan paljon.

Sielu on toki viisas. Se johdattaa meitä juuri oikeaan suuntaan. Ehkä tämän kuvan tarkoitus on jollakin lailla saada meidät luottamaan ja rentoutumaan pienen peräveneemme kyydissä. Mutta tähän liittyy paljon enemmän. Meille sanotaan, että voimme henkisen kasvun myötä tulla sieltä peräveneestä pois ja siirtyä ohjaamaan itse suurta laivaamme, koska se on se, keitä me todellisuudessa olemme.

Kun olet sielun värähtelyssä ja tietoisuutesi lepää sydänkeskuksen kauniissa värähtelyssä, elämäsi soljuu ikäänkuin itsestään niitä oikeita kultaisia askelmiaan kohti kauniita energioita. Kun istut suuren laivan kapteenina, elämä näyttää ylipäänsä aivan eriltä.

Peräveneessä voit tuntea voimattomuutta ja turhautumista sillä vaikka kuinka paljon ponnistelet, asiat tuntuvat ilmentyvän tulevaisuudessa ainakin samankaltaisena uudelleen ja uudelleen. Suuren sielunlaivan takana et voi nähdä tähtiä, minne olet kulkemassa. Tästä syystä meidän täytyy herätä ja löytää tiemme päästä sinne isomman laivan ruoriin luotstaamaan kokonaisuutta paljon tätä ihmisen maailmaa suuremmille aalloille.

Olemme tulleet tänne Luojamme Kanssaluojiksi siis Sielumme energioissa. On tarkoitus, että persoonamme ja egomme antautuvat kokonaan sielun suurille voimille. Sinä voit tyytyä istumaan peräveneessä. Voit valita siellä haluatko huitoa ja huutaa tai perätä yrittää airoilla kääntää peräveneen suuntaa. Joku saattaa tyytyä istumaan hiljaa kyydissä ja katselemaan maisemia. Nämä ovat ihmisen oppiläksyjen kannalta aivan hyviä ratkaisuja, mutta meitä kutsutaankin nyt henkimaailman kansalaisiksi.

Totuus on, että suuressa laivassa kuullaan meitä kyllä hyvin, jos pystymme samastumaan laivan kapteenin energiaan. Sydämen ääni on kompassi, joka ohjaa suurta laivaasi. Kun istut peräveneen keskelle ja keskität tietoisuutesi sydämen värähtelyyn, voit äkkiä tuntea sen suuren laivan hahmon edessäsi. Voit tuntea, minkälaisella voimalla se ohjaa pientä perävenettä eteenpäin ja saatat kuulla tasaisen suuren moottorin puksutuksen.

Kun keskityt oikein syvästi Sielun hiljaisuuteen, voit huomata, että moottorin ääni muuttuu ja äkkiä kuulet Universumin Sydämen sykkeen. Ääni on niin valtaisa ja syvä, että siitä lähtevä ääniaalto tuntuu fyysisessä kehossa. Se saa sydämesi rytmittymään suuremman sydämen sykkeeseen.

Äkkiä Sinulle aukenee suuremmat maailmat ja laajemmat näyt. Voit tuntea meren horisontin ja nähdä hyvin laajalle sieltä jostakin kaukaisuudesta häämöttäviä merimerkkejä. Näitä et pystynyt havaitsemaan pienessä veneessäsi, mutta nyt äkkiä kaikki on selkeää ja yksinkertaista.

Alat muistaa, että sinähän osaat ohjata tätä suurta laivaa. SILLOIN, näin meille sanotaan, juuri silloin ja sillä hetkellä olet Luojasi kanssaluoja! Olet yksi jalka tässä ihmisen maailmassa ja toinen osa sinusta lepää sielusi syvyyksissä. Tämä on se luomisen tila, jossa tehdään suuria muutoksia elämään.

Kokeileppa klo 21-24 välillä keskiviikon kaukohoidossa kuvitella itsesi peräveneeseen suuren laivan ohjaamaksi. Keskity sydämeesi ja pyri tuntemaan suuren laivan hahmo. Laiva on kristallinen ja turvallinen. Saatat tuntea, että siellä matkustaa erittäin hyviä ja rakkaudellisia olentoja. Laiva on valmis seilaamaan Universumin Keskellä. Anna itsesi levätä hetki Universumin Hiljaisuudessa, niin näet ne suuremmat maailmat, joihin sinua kutsutaan tänään!

Kiitos Kiitos Kiitos!

Anun kanavointeja voi lukea lisää Rakkaudentähden koulutuksissa ja seremonioissa.