Kuka olet toisessa ulottuvuudessa?

02.08.2022

Sinä olet lapsi toisesta maailmasta, tähtimaailmasta. Näin alkaa päivän viesti. Tämä pyydetään kertomaan kaikille yhteisesti. On olemassa kaksi maailmaa, tämä näkyvä ja sitten on toinen maailma, jossa me elämme yhdenaikaisesti. Siellä toisessa maailmassa sinä olet toinen henkilö, kenelle tapahtuu monenlaisia asioita. Tässä maailmassa, minkä me näemme, on tietyt lainalaisuudet ja se on paljon jäykempi, reagoimattomampi ja hitaampi muodoltaan. Täällä sinulla on perhe, työ ja toimitat tiettyjä asioita.

Siellä toisessa maailmassa olet enemmän henkiolento. Sinulla on siellä kykyjä, jotka heijastuvat tähänkin maailmaan sen mukaisesti, kuinka paljon olet vahvistanut yhteyttäsi toisen maailman kanssa. Siellä olet kytköksissä myös toisiin sieluihin, mutta kytkökset ovat toisenlaisia ja ne ovat niitä alkuperiäisiä. Sielukumppanien välillä on valtavia sidoksia ja siksi toisen maailman kautta sinulla on mahdollista tuntea tässä maailmassa monenlaisia asioita kuten rakkaiden tuskaa, onnea ja telepatiaa.

Sinun tehtävä tässä ajassa on muistaa enemmän ja enemmän, kuka olet siellä toisessa maailmassa ja kenen kanssa sinä olet siellä kytköksissä. Sinulla on siellä omat kumppanit, keiden kanssa työskentelet ja mihin olet yhdistynyt. Kipeää tästä kaikesta tekee, että siellä kaikkea yhdistää valtava rakkaus. Siellä ei ole erillisyyttä samassa muodossa, kuin tässä maailmassa. Kun muistat, vahvistut myös tässä maailmassa ja lopulta olet valmis näkemään kolmannen todellisuuden näiden kahden todellisuuden takana. Kolmas todellisuus on aitoa rakkautta, hengen suuruutta, laajuutta ja pyhää tulista olomuotoa, joka elää itseään jokaisessa solussamme ja jota olemme tottuneet kutsumaan Korkeammaksi Voimaksi, Jumalaksi tai Universaaliksi Rakkaudeksi, mikä nimitys on sitten kenellekin se aidoin ja oikea.

Mutta päästäksenne kolmennelle tasolle, meidän on vahvistettava nämä kaksi maailmaa itsessämme. Sinä tiedät varmasti omassta kokemuksesta, että henkinen yhteys henkimaailmaan alkoi sillä hetkellä, kun tiedostit olevasi ihmisyyden lisäksi sielu, ikuinen olento. Se tiedostaminen ei alkuun ollut kovin vahvaa, mutta sait kokemuksen omasta sielustasi. Sinulla on mahdollista muodostaa tätä yhteyttä yhä vahvempana ja todellisempana. Sen mukana avautuu hitaasti maailma, joka on todellinen, yhtä todellinen kuin tämä fyysinen maailma. Meidän on mahdollista oppia elämään molemmissa yhtä vahvoina. Nämä maailmat ovat kuin kaksi hengen jalkaa. Meidän on mahdollista muistaa, että oikeasti tulemme sieltä toisesta ulottuvuudesta ja olemme vain luoneet tämän fyysisen varjomme tänne fyysiseen maailmaan, joka toimii kuin suuressa harhanäytelmässä. Kun muistamme, fyysisen maailman erillisyys helpottuu ja pystymme vahvistamaan oman luomisen työmme täällä uudelle taajuudelle.

Jotenkin fyysisen maailman tarkoituksena on oppia siitä toisesta maailmasta asioita. Toinen maailma ei voisi olla niin täydellisenä olemassa ilman fyysistä varjoaan. Joskus sieltä toisesta maailmasta ilmentyy asioita tänne maan päälle, mutta verho kahden todellisuuden välillä on aika vahva. Meidän tehtävämme on oppia muistamaan nämä kaksi maailmaa, mutta myös erottamaan, mikä tulee mistäkin ulottuvuudesta. Muussa tapauksessa henkinen ymmärryksemme on epäselvää ja kärsimme turhasta glamourista ja hämmennyksestä. Sen toisen maailman asioista on vaikea puhua, koska ne tapahtuvat toisella taajuudella, minne mieli ei pääse nousemaan, mutta kuitenkin meille on luvattu, että nyt lähdemme opiskelemaan lähes mahdottomia asioita ja tulemme saamaan lukuisia harjoituksia, joiden avulla vahvistumme omassa olennossamme.

Maailmojen välinen verho lähtee ohenemaan ja meille halutaan opettaa toisesta maailmasta, henkien rakkauden maailmasta. Vahvistamme omaa olemustamme ja tulemme kyvykkäämmiksi näkemään ja erottelemaan energioita. Tämä kanavointi on kutsu Sinulle lähteä kanssani opiskelemaan. Tämä paketti on aina mukana Akatemian koulutusohjelmassa.