Kuun vaikutukset

02.08.2022

Kuu vaikuttaa planetaariseen elämäämme. Se saa vuorovedet liikkumaan, se vaikuttaa eläinten käyttäytymiseen, kavien kasvamiseen ja jopa ihmisen psyykeeseen. Olet varmasti kuullut siitä, että täysikuu valvottaa. Kuu tekee myös paljon muuta. Shamanistisessa maailmankaikkeudessa yhdistymme koko univesumin energioihin, joista maa-planeetalle tärkeä Äiti-kuu ilmentää feminiinisyyttä. Hän on pehmeä ja heijastava, mutta voimakas.

Laskeva kuu

Laskevan kuu edistää irtipäästämistä ja vanhojen asioiden loppuunsaattamista. Jos sinulla on keskeneräisiä asioita, laskeva kuu antaa voimaa viedä asiat loppuun saakka. Myöskin energisessä työskentelyssä irtipäästäminen, puhdistaminen, karkottaminen ja energiasiteiden katkominen on hyvä ajoittaa tälle ajalle (Anna). Viittä viimeistä päivää kuunkierrossa sanotaan nimeltä kituviikko, sillä niiden aikana nousee monesti vanhaa psyykkistä ja energeettistä kuormaa pintaan. Uskallatko katsoa sisällesi, millaisesta vanhasta olisi jo aika päästää irti?

Uusi kuu

Uusi kuu alkaa mustan kuun hetkestä, joka ajoittuu 1,5 - 3,5 päivän ajalle kuunkierron vaihtumisen hetkellä. Uusi kuu syntyy tänä aikana ja se edustaa kuun neitseellistä-aspektia. Uusi kuu on aikaa, jolloin voimme uudistaa, uudelleen rakentaa, aloittaa uusia projekteja, uusia suhteita, jälleensynnyttää ja vapauttaa asioita elämämme kaikilla tasoilla. Uuden kuun aikana on hyvä pistää alulle uusia ideoita, vaikka vielä ei ole ehkä aika työskennellä niiden eteen täydellä voimalla. Aivankuin kukat tarvitsevat mullassaan vähävaloisen itämisen ajan, myös uusi kuu tarjoaa näkymättömän, valottoman puolensa ideoillemme kasvaa, kehittyä ja päästä täyteen voimaansa.

Uusi kuu on paras aika kuukaudesta rukoilla, nostattaa energiaa ja juhlia elämää. Uuden kuun aikana seremonioissa on mahdollista nousta korkealle universumiin ja valon maailmoihin. Uusi kuu on romantiikkaa ja rakkaudellista aikaa.

Täysi kuu

Täysikuu edustaa runsautta, täydentymistä, aistillisuutta, vaalimista ja siteiden vahvistamista.

Täysikuu on ilmentämisen, luovuuden aikaa. Täydenkuun energiaa voi käyttää uusien ideoiden ja luovuutta vaativien töiden ilmentämiseen ja synnyttämiseen. Täysi kuu mahdollistaa meille myös entistä voimallisemman henkisen heräämisen.

Kuun pimennys

Kuun pimennys nostaa meistä esille alitajuiset asiamme ja vie meidät seremonioissa syvälle itseemme tutkimaan alitajunnan maailmoja ja antaa meille mahdollisuuden vapauttua ja puhdistua alitajuisista lukoistamme.

Kuunpimennys on tilanne, jolloin Kuu on Maan varjossa eli Aurinko, Maa ja Kuu ovat samalla suoralla. Kuu näkyy täydellisen pimennyksen aikana himmeän punaruskeana. Kuunpimennykset tapahtuvat aina täyden kuun aikaan. Kuun ratatason kaltevuuden vuoksi pimennystä ei kuitenkaan tapahdu läheskään joka kuukausi.

Kuun vaikutus uniin

Kuu vaikuttaa uniin ja sitä voi tietoisesti käyttääkin hyväksi eri öinä. Unimaailmassa on ylipäänsä valtava voima, mitä hyödyntämällä voimme jopa parantaa omia henkisiä traumoja ja sairauksia. Unimaailman kurssiposteissa opimme, miten kuu vaikuttaa uniimme ja missä kuun vaiheessa on mahdollista opiskella enneunia jne.

Itse kärsin pitkään täyden kuun aikana unettomuudesta. Minusta tuntui, että kuu oikein kutsuu valvomaan ja ottamaan vastaan korkeaa energiaa. Useina öinä annankin informaation vain virrata ja keskustelen kuun kanssa. Herkistymisen myötä myös kuunpimennys ja uuden kuun aika ovat tulleet voimakkaiksi ja unet ovat saattaaneet olla joko erittäin eläväisiä tai kadota silmästä kokonaan.

Kuun vaikutus maadoittumiseen

Kuu vaikuttaa myös maadoittumiseen. Tiettyinä kuunkierron vaiheina on parempi keskittyä kasvattamaan juuria maahan ja toisina taas kasvamaan reheviä lehtiä maan pinnalle kohti auringon ja valon voimaa. Jos seuraat kuun voimia maadoittumisen harjoituksissa, niistä tulee kymmenen kertaa voimallisemmat ja saat valtavasi boostia henkiseen työskentelyyn. Samalla huomaat, milloin on minkäkin energiatyöskentelyn aika.

Kuun kierron seuraaminen

Rakkaudentähdessä kuun kierron seuraaminen on tullut yhä tärkeämmäksi vuosien myötä. Kuu kutsuu niitä, ketkä tuntevat energian ja ottavat sen vastaan. Taivaankappaleet vaikuttavat maalliseen elämään ja myös henkisyyteen. Kuussa on suuri mystinen voima, joka saa jopa vuorovedet liikkeelle ja eläimetkin valppaaksi. Brasilialaisen shamanistisen parannuslaulun sanoin: Kuu näyttää kauneutensa sille, kuka ymmärtää katsoa. Hän paljastaa salaisuutensa sille, kuka kunnoittaa Kuun mystistä voimaa.

Äiti-Kuun kutsu

Rakkaat maan lapset. Lähestyn teitä näin uuden kuun syntymän alla... Minä olen ollut tämän planeetan kanssa aina aikojen alusta saakka. Olen luonut vuorovedet ja vaikuttanut ekosysteemiin ihmisen mielelle käsittämättömän pitkän aikaa. Monissa kulttuureissa minua on palvottu ja voimaani on osattu hyödyntää vielä nykypäivänäkin, mutta nyt tahdon kertoa teille, että minulla olisi paljon suuremmat potentiaalit annettavana koko maailmalle, mitä ihminen nykyään ottaa vastaan.

Kutsun Sinua rakas maan lapsi tutustumaan minuun uudelleen. Olen yksi hyvin voimakas energian tuoja ja valon välittäjä ja mielelläni palvelen Sinua silloin, kun toiveenasi ja syvänä tahtonasi on luoda valoa maan päälle. Minulla on voima palauttaa maailmaa seuraamaan luonnon kulkua ja luonnon mahtavaa voimaa.

Minusta lähtevä värähtely on piilossa tavallisen ihmisen katseilta ja ymmärrykseltä. Minussa on valtava voima, jota voit kutsua meditoidessa tai erinlaisissa rituaaleissa. Huomaa, että olen tasapuolisesti olemassa kaikille ja kaikkialla. Sinun ei tarvitse liittyä mihinkään erityiseen suuntaukseen voidaksesi työskennellä minun kanssani. Olen ystävä sinulle aina, kun katsot kohti öistä taivasta.

Tule omana itsenäsi löytämään yhteys taikaisin maan päällisen maagiseen maailmaan. Anna minun opastaa rakkaudellani ja syleilevällä voimallani. Minä pystyn parantamaan sinua syvemmin, kuin osaat kuvitellakaan. Matka vaatii sitoutumista sillä näytän sinulle todeksi kaikki omat puolesi, jotta voit tulla niistä tietoiseksi ja nostaa ne valoon. Avaan sinussa todellisen alkuperäisen ihmisyyden ja palautan sinussa alkuperäiset koodit sitä mukaa, kun kykenet antautumaan voimalleni ja valolleni.

En yksin heijasta auringon valoa, minulla on myös oma valo, joka on piilossa kuin kätketty arvokas salaisuus. Ota se vastaan omassa tahdissasi, minä kuljen kanssasi elämäsi kaikkina päivinä ja vahvistan luomisen työsi rakkaudessa ja valossa. Opetan ja opastan sinua intuitiosi kautta. Antaudu kuuaikaan niin teemme töitä yhdessä. Anna oman näköisen suhteen syntyä kanssani, sallin sinun lähestyä minua sellaisena, kuin sinä olet. Arvostan näkemyksiäsi ja sallin sinun muodostaa minuun omanlaisen suhteen. Tule sydämesi kautta. Tule sydämesi herkkyydessä! Yöaikaan unimaailmasa tai vaikka öisiä seremonioita tehden!

Rakas maan lapsi, minä olen täällä ja minussa on valtava parantava äidin voima. Olen toisenlainen äiti, kuin äiti-maa. Olemme sisaruksia planeettanne kanssa. Tutustu minuun ihan kuin olet tutustunut äiti-maahan. Anna meidän, kahden valon sisaruksen ohjata sinua ja antaa rakkauttamme!

Kuu on yksi voima ja tie mystiseen ja salaiseen parantajuuteen. Se sisältää mm. Neitsyt Marian kauniin rakkaudellisen syleilevän voiman. Kuuhun on liitetty myös monia muita voimakkaista valon Jumalattaria. Se sisältää naiseuden viisauden ja kaikki feminiinisen voiman vaiheet. Siinä on kuoleman ja syntymän viisaus, peilin heijastava suojaava vaikutus. Se hallitsee näkymättömällä voimalla koko maapallon elämää niin vuorovettä, ihmisen psyykettä kuin kasvien kehittymistä. Nämä voimat ovat tärkeitä muinaisia parantajuuden voimia, mihin on pukeuduttu ajasta aikaan ympäri maailman.

Kuu kutsuu meitä kuuntelemaan sisäistä maailmaa ja sisäistä johdatustamme. Se kutsuu tutustumaan omiin sisäisiin puoliin ja tekemään ystävyyttä oman alitajunnan kautta. Vain sillä lailla voi oma valo nousta todella voimakkaaksi. Maadoittumisessa on tärkeä tuntea kuun voima, silloin voi tietää, milloin otollista kasvattaa juuria kohti maan lämmintä sydäntä ja milloin on aika kasvattaa omat hengen oksat kohti aurinkoa ja valoa. Näistä asioista puhutaan enemmän yhdistyksen maadoituspostissa, joka jaetaan syyskuun aikana. Odotan itse innolla jo, että pääsemme opiskelemaan aiheesta enemmän!