Linnunradan Timanttisäde

02.08.2022
Tulkinta: Linnunradan Timanttisäde on Galaksimme äitienergiaa, elämänvoiman vaurautta, puhdasta hyvyyttä, rakkautta ja iloa, joka säteilee Linnunradan galaksisen auringon keskuskesta. Linnunradan Timanttisäde aukaisee meille suoran linjan Mayojen ja Inkojen ajan viisauteen. Siinä kaikuu myös Egyptilläinen astrologinen ymmärrys, joiden avulla kytkeydyt Galaksimme Yhden Elämän värähtelyyn. Linnunradan timanttisäde palauttaa maailmamme kahden vanhan erittäin voimakkaasti galaksimme valokeskukseen linjautuneen kulttuurin tietoisuuden ja viisauden. Se aukausee sydämen Galaksisen Kristusvoiman taajuudelle ja antaa sydämeen kaikkien Linnunradalla loistavien aurinkojen voiman. Se yhdistää sielusi eheyttävän ja pulppuavan elämänvoiman taajuudelle, joka on värähtelyä kaikkien elävien olentojen perusvoima. Se myös yhdistää sydämen tietoisuuden osaksi Galaksin olentojen kollektiivista Kristustietoisuutta, jolloin saat käyttöösi valon siivet, millä voi lentää hieman ihmiskunnan kollektiivisen raskaan värähtelyn yläpuolella. Linnunradan timanttisäde aukaisee sinua henkiseen korkeamman taajuuden vauraustietoisuuteen.


Tämä nauha auttaa sinua Linnunradan timanttisäteen energioissa. Se nauha syntyi kertakaikkisesti enkeleiden pyynnöstä sillä herkimer-timantteja alkoi kertyä meille muiden helmitilausten myötä. Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on vaalean keltaista aventuriinia, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Timanttisäde rukousnauhat löytyvät verkkokaupasta: https://www.rakkaudentahti.com/p/timanttisade-rukousnauha/

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Keltainen Aventuriini, jota tässä nauhassa on eniten, aukaisee ja balansoi solar pleksus -chakraa, joka on ihmisolemuksen aurinkokeskus. Se vahvistaa olemaan helposti ja myötätuntoisesti oma itsesi. Keltainen aventuriini suojaa sinua ympäristön sähkömagneettisilta värähtelyiltä ja auttaa tällä tavalla pysymään parhaassa mahdollisessa energiassa häiriintymättä ympärillä olevasta matalasta energiasaasteesta. Se tasapainottaa feminiinistä ja maskuliinista energiaa ja laajentaa luovuuden virtauksia. Aventuriini on yksi vaurauden kiviä. Keltainen aventuriini sädehtii ympärillesi kultaisen suojaavan varauden auran ja aktivoi sisäisen arinkosi loistamaan syvintä värähtelyään.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.