Lyyran Timanttisäde

02.08.2022
Saanko esitellä sinulle Sinisen Apatiitin?


Apatiitti on yksi lempikiveni. Kun otan sen käteen, minulle tulee intuitiivinen tunne valtavasta mystisestä voimasta ja ikuisesta vanhasta tietoisuudesta. Apatiitti auttaa manifestoimiseen mutta myös tuomaan ideat aina maahan saakka osaksi fyysistä toimintaa. Siinä on hyvin jännittävä ja moniulotteinen energia. Se auttaa syvällisessä itsetutkiskelussa, jota tarvitaan, kun selväaistit aukenevat. Selväaisteihin liittyy varoitus, että niiden ohella olisi hyvä työskennellä egon voimien ja vallantunteen kanssa. Apatiitti tasapainottaa ja pehmentää meissä olevaa kovuutta. Se sisältää vahvaa feminiinistä maagista voimaa. Apatiitti vahvistaa selvätietoisia unia. Voit laittaa apatiitin yöksi tyynyn alle, kun tahdot kutsua esille selvätietoisia unia.


Apatiitti auttaa ohjaamaan omaa elämää eteenpäin. Se auttaa avaamaan sisäistä selkeyttä, jota tarvitaan, että voisimme kuulla hienovaraiset henkimaailman viestit, mutta myös eritellä mikä viesti tulee omasta mielestä. Auttaa aukaisemaan voimakkaan korkeimman intuition. Apatiitti on perinteisesti kivi, joka viehättää voimallisesti monia henkisiä ihmisiä. Tuntuu, kuin sen sisällä olisi kaikki henkimaailman taajuudet. Se onkin viisas johdattaja parannusmatkoilla ja meditaatiossa. Apatiitissa on jotakin hyvin suojaavaa. Sen energia on ylhäinen, viileä ja maaginen. Apatiitti resonoi voimakkaasti fyysisen kehon taajuudella. Sillä on vaikutuksia moniin fyysisiin sairauksiin, joten se voi olla edullinen kivi pitää kehon lähellä monessakin mielessä. Kuitenkin toisaalta samasta syystä kannattaa kuunnella kehoa erityisen herkästi, koska se voi vaikuttaa äkkiä voimallisesti fyysiselle tasolle saakka.


Timanttisäde rukousnauhat löytyvät verkkokaupasta: https://www.rakkaudentahti.com/p/timanttisade-rukousnauha/


Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Timanttisäde on ennenkaikkea hoitava energia ja siihen kanavoitui mukaan rukousnauhat, joiden avulla voi yhdistyä timanttisäteeseen ja käyttää näitä alla olevia rukouksia vaikka hoitamisen tarkoituksiin. Säde aukenee sinulle rukousnauhaa käyttämällä ilman erityisiä kommervenkkejä ja voit tutkia sitä intuitiivisesti itse omassa tahdissa.

Lyyran timanttisäde on täynnä maagista Jumalien ja Jumalattarien pyhää voimaa. Siinä värähtelee elävä kanava esi-isien muinaiseen tietoon. Se on kanavoitu erityisesti Rakkaudentähden Akatemialaisia varten. Se sopii käytettäväksi Rakkaudentähden Akatemialaisten valotyöryhmissä ja meditaatioissa. Lyyraa on pidetty yhtenä ihmiskunnan alkukotina ja se olikin paikka, missä eli voimallisia valon parantajaolentoja. Lyyran Timanttisäde yhdistää kantajansa ei pelkästään fyysisen suvun ikiaikaiseen valolinjaan vaan auttaa meitä linjautumaan koko oman sielunpolun tärkeisiin mestareihin, henkiseen tietoisuuteen ja kaikkien inkarnaatioiden aikana avautuneeseen arvokkaaseen sielulliseen pääomaan, rakkaus-viisauteen
Lyyran Timanttisäde antaa tukea henkilölle, kenen sieluntehtävänä on työskennellä laajasti koko maailman värähtelyjen kohottamiseksi. Se tukee ja suojaa, kun otamme osaa kollektiivisen pimeyden muuntamiseen ja parantamiseen. Se auttaa yhdistymään korkeisiin valon mestareihin sekä edistää henkistä avautumista. Lyyran Timanttisäde auttaa työskentelemään unimaailman kanssa ja erityisen oivallisesti se toimii Rakkaudentähden parantavissa seremonioissa.

Lyyran Timanttisäde nauhassa on pääkivenä sininen Apatiitti ja lisäksi siinä on kuukiveä, riipuksena Herkimer Timantti (josta tulee koko rukousnauhan nimikin) ja lisäksi vain tässä Timanttisädenauhassa on pieniä kullattuja hemattiitteja koristekivinä sekä meriopaaleja.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava. Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kullatut pienet Hematiitit houkuttelevat universumin tähtipölyä ja kaikki sielusi rikkaudet auki ja läsnäolvevaksi tähän elämään. Hematiitti rohkaisee meitä tavoittelemaan unelmiamme ja se toimii erityisesti mielen tasolla voittaen siellä olevia epäilyksiä ja esteiden harhoja. Hematiitti antaa rohkeutta, itseluottamusta, uskottavuutta ja tahdonvoimaa, sekä voimistaa henkilökohtaista vetovoimaamme, ja siksi se vahvistaa kantajalleen vetovoiman lakia; "Olet, mitä ajattelet -mitä ajattelet, sitä vedät puoleesi". Hematiitin uskotaan estävän meitä imemään itseemme muiden negatiivisia energioita. Hematiittia on hyvä käyttää silloin, jos suvussa/asuinympäristössä on paljon köyhyysajattelua ja ongelmia vaurauden alueella.
Olen aikoinaan kanavoinut Timanttisäde nauhoihin oman rukouksen, joten tässä on alla rukous, joka liittää Sinut tutkimaan Lyyran Timanttisäteen energioita:

Lyyra:
Lyyran Suojelijat ja Valon tuojat,
Pyhä Lyyran Sydänliekki
Lyyran Timantti säde
Korkeamman Itseni Timanttisäde
Pyhän Sydämeni Timanttisäde
Kiitos Kiitos Kiitos!