Maagisen Lapsen Timanttisäde

02.08.2022

Tulkinta: Maagisen Lapsen Timanttisäde on voimakkaan intuitiivinen rukousnauha. Sen pääkivi on harvinainen luonnonkivi Lepidocrosiitti, joka balanssoi chakroja, aukaisee intuitiota ja tuo voimakkaan parannuksen ja tuen sisäiselle lapselle, joka on kaiken luomisen voimamme lähde. Sisäinen lapsesi avaa kykysi matkustaa henkimaailmaan. Hänellä on loppumaton mielikuvituksen voima ja mikään ei ole hänelle mahdotonta. Sisäinen lapsi on se osa kokonaisuudessasi, kenen kautta kanavoituvat kaikki luovat ratkaisut elämässä, mutta myös parantajan työssäsi. Sisäisen lapsen traumat ja haavat ovat yksi suurin syy henkisen kasvun etenemisen pysähtymiseen tai henkivoimiesi vajavaiseen toimintaan. Nauha puhdistaa manifestomisen voiman ja auttaa yhdistymään kaikista korkeimpiin henkioppaisiin. Kun sisäinen lapsi kokee olevansa turvassa ja ehyt, voit avautua oman Buddhisen itsen kauniille rakkauden värähtelyille. Tämä nauha auttaa yhdistymään sydämen syviin tuntemuksiin. Se auttaa myös manifestoimaan syvän ja rakkaudellisen sielusuhteen elämään.

Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on kirkkaan ja punaisen kirjavaa Lepidocrosiittia, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Ametisti on voimakas sisäisen rauhan ja sydäntietoisuuden kivi. Sen avulla voi työskennellä eroon riippuvuuksista. Se on energioita välittävä ja transformoiva tietoisuuden kivi, joka omaa korkean henkigen värähtelyn ja sitä on hyvä käyttää meditaatiossa. Ametisti vahvistaa henkisyyttä, auttaa ottamaan yhteyttä henkimaailmaan ja puhdistaa tilan seremonioita ja meditaatiota varten. Se on erittäin suojeleva kivi. Ametisti helpottaa nukahtamista. Ametisti parantaa ja aktivoi sydänkeskusta. Ametisti lievittää myös voimakasta koti-ikävää.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.