Mitä meille tapahtuu?

02.08.2022

Minulla on ollut pari hurjaa yötä takana. Erityisesti viimeyönä koin vahvaa aktivoimista ja transformaatiota. Tunne oli kuin olisi jotakin monisäikeisiä sisäisiä virtauksia kytketty toisin päin ja samalla vahvistettiin jonkinlaista sisäistä voimaantumista, että kaikki elämän vastoinkäymiset kääntyvät voitoksemme tulevaisuudessa. Mieleen jäi voimakas tunne ikäänkuin kolmesta sähköjohdosta tai energiaväylästä, jotka käännettiin toisin päin.

Kysyn henkimaailmalta, mitä he tahtovat kertoa tähän hetkeen? Minulle tulee kuva sinisestä valokehosta, jossa näkyy eräänlaisia valopisteitä, kuin olisi uusi chakrajärjestelmä tässä valokehossa. Valokehoa lasketaan taivaasta ylhäältä valon tasolta ja sitä sovitetaan yllemme.

Meiltä viedään hurjaa vauhtia egon kiinnityksiä ja menneisyyttä pois, joka ei värähtele uuden maailman taajuudella. Se tuntuu arjessa yllättävänä kykynä mennä egon ulkopuolelle ja katsoa kaikkia tilanteita uudestaan. Saatat huomata, että tarve reagoida moniin asioihin vähenee huomattavasti. Samalla kytköksemme menneeseen maailmaan heikkenevät. Kyseessä on kuin painepesun jäljiltä irronnut sisäinen kuravesi, joka täytyy kaataa järjestelmästämme pois, että saadaan täysin puhdas ja kirkas tulos jäljelle.

Kun kirjoitan näin, saan intuitiivisen kuvan puhdistetuista ihmisistä, kenellä koko sisäinen rakenne hohtaa kristallista kirkkautta. Keho ei ole enää kiinteä ja raskas, vaan ääriviivamme ovat muuttuneet kuin kristallisiksi ja olemuksemme läpäisee hieman valoa. Erityisesti kasvoilla ja silmissä on nähtävillä äärimmäinen kirkkaus.

Mitä emme ehdi näkemään tässä kaiken keskellä, se jää meiltä helposti huomaamatta kokonaan. Oletko tajunnut herkistyneesi viimeaikoina? Oletko nähnyt entistä enemmän unia tai onko selvätietoisuutesi avautunut huomattavan paljon aivan viimeisten viikkojen aikana? Tämä on lopputulos, joka jää käteen vahvan prosessimme jälkeen.

Hyvin moni ei ole vielä käsittänyt uusia kykyjään, mitä meille avautuu kaikille kollektiivisen värähtelyn kohottamisen myötä. Kun vanhat painolastit jätetään pois, siipemme yltävät entistä kevyemmin iskuin yhä korkeammalle henkien maailmaan. Olemme tottuneet tekemään tietyn määrän työtä päästäksemme yläilmoihin. Nyt samalla ponnistelulla pääsemme yhtäkkiä paljon korkeammalle. Emme edes huomaa sitä, kunnes meillä alkaa huimata.

Meille avautuu tasoja, joita emme ole päässeet aikaisemmin edes tutkimaan. Tulemme valmiiksi näkemään ympärillämme asioita, joita emme ole tienneet olevan olemassakaan. Kyse on tietoisuutemme virittymisestä uudelle taajuudelle, jolloin aistimme kykenevät entistä hienovaraisempaan toimintaan.

Meille huomautetaan, että mitä korkeampaan tietoisuuteen henkikehomme yltävät, sen tarkemmiksi käyvät myös todelliset havaintomme tässä näkyvässä maailmassa. Meiltä on pakko puhdistaa jälleen kerran vanhaa energiaa pois, koska herkistyvä rakenteemme ei yksinkertaisesti pystyisi käsittelemään vanhaa raskasta värähtelyämme. Aistimme kärventyisivät kuin vikavirran rasittama sulake. Tästä syystä prosessi on osittain jatkuvaa ylös- alas liikettä eri maailmojen välillä. Samana päivänä voi olla ensin huikean hyvä olla ja sitten heti perään sukelletaan syvemmälle, kuin koskaan muistat sukeltaneesi. Kehollinen tai henkinen väsymys on viesti, että sulake laukesi ja on aika levätä.

Tässä nyt päästään sitten siihen tärkeään pointtiin. Nimittäin kaikki fyysiset aistimuksemme aiheuttavat meille alitajuisia tiloja. Aivot rekisteröivät sellaistakin, mitä emme järjellä tiedä havaitsevamme ja kehomme reagoi näihin aivojen havaintoihin esimerkiksi vapauttamalla tunteuta tai hormoneja. Vaikkapa hyvin korkea tai toisaalta äärimmäisen matala äänen värähtely voi aiheuttaa ahdistusta. Kun aistimme virittyvät havaitsemaan uusia taajuuksia ja samalla tulevat herkemmäksi jo olemassa oleville tutuille taajuuksille, se voi aiheuttaa eräänlaista matkapahoinvointia pääkopassa.

Menee aikaa ennenkuin keho kestää nämä uudet taajuudet. Siksi juuri nyt voi olla jälleen oksetuksen tunteita, väsymystä, päänsärkyä, kehollisia kummallisia kipuja, voimattomuutta, lihasvelttoutta, huimausta, silmien oireita ja ikäänkuin olisit tulossa flunssaan. Saattaa myös olla tunne, ettei normaalia maadoittumista saa aikaan.

Tämä kaikki on normaalia ja ohimenevää. Henkimaailmasta sanotaan, että nyt on tärkeää hidastaa kunnolla ja kuunnella itseä. Mitä enemmän pystyt lepäämään, sen nopeammin oireet helpottavat. Itseasiassa meitä muistutetaan, että vasta levossa henkiset prosessit pääsevät täysin tähän tietoisuutemme tasolle, jota kutsumme päivätietoisuudeksi.

Jollekulle tämä aika voi myös olla voimakasta liitelemistä ja innostavissa energioissa pysyttelemistä. Unet voivat kadota ja mieliala voi olla jopa ylivirittynyt ja ääripositiivinen. Kannattaa kuitenkin varautua tässäkin tapauksessa, että jossakin kohtaa tulee vastaan energiamonttu. Kun tiedät sen olevan tulossa, osaat laskeutua jaloillesi oikeassa hetkessä, etkä mene tunteiden mukana nurin.

Ruusukvartsi on omiaan helpottamaan näitä oireita. Kuten kerroin jo tuossa YouTuben videokanavoinnissa, se purkaa egon blokkeja. Kenellä on tällä hetkellä erityisesti fyysisesti tai henkisesti raskasta, kannattaakin pitää ruusukvartsia aina taskussa mukana. Ruusukvartsi on myös erittäin hyvä kivi rukousnauhassa tai kaulakorussa.