Näin saat Henkioppaan

02.08.2022

Henkiopas voi edistää henkistä avautumista huomattavasti. Henkioppaalla on hallussaan taito avata entisten elämien viisautta sinulle sopivalla ja turvallisella tavalla.

  1. Pyydä. Useimmat ihmiset unohtavat, että henkimaailma tarvii meiltä luvan lähestyäkseen meitä. Silti monella meistä on valtava tukijoukko sovittuna jo ennen tähän elämään inkarnoitumista ja he odottavat Sinulta lupaa lähestyä.
  2. Pyydä sellaisena kuin olet. Useimmilla meistä on tunne, etteivät sanat tavoita henkimaailmaa. Saan paljon kysymyksiä, miten henkioppaille puhutaan oikein. Totuus on, että henkimaailma ymmärtää sydämen puhetta ja sinun sydämesi osaa jo sen taidon. Sanat tulevat mielestä. Sydämen puhe voi olla myös tekoja. Ei kannata odottaa aikaa, että olisit kylliksi vahva, viisas, valaistunut ja taitava, vaan pyynnöt kannattaa lähettää jo tänään. Sellaisena kuin sinä olet nyt. Henkimaailmalle voi puhua tavallisten sanojen ja tekojen kautta.
  3. Pyydä valon voimalla. Yhdistyminen kokeneen auttajan valokanavaan auttaa avaamaan ovia, joita et ehkä omin voimin vielä olisi kykenevä aukaisemaan. Jos sinusta tuntuu, että omat kykysi eivät aivan riitä keskustelemaan henkimaailman kanssa, hyvä tapa pyytää on varata oma henkilökohtainen vastaanotto. Lähes joka kolmas asiakas kertoo, että vastaanottoni tilaamisen jälkeen asiat ovat lähteneet vauhdittumaan myös itsestään sillä tulkinnan shamanistisen avun tilaaminen on vahva viesti henkioppaillesi, että Sinua saa lähestyä.
  4. Valmistaudu ottamaan viesti vastaan. Laita yöpöydälle paperia ja kynä ja kirjoita aamulla ensimmäisenä näkemäsi unet ylös. Varaa muistiinpanovälineet myös meditaation jälkeen. Mitä enemmän valmistaudut, sen syvällisemmän viestin voit saada. Usko ja luota, että viesti on tulossa. Jos sinulla on vaikeuksia luottaa omaan kykyysi kuulla viesti, varaa itsellesi tulkinta auttajalta, kenen näkijyyten voit luottaa. Voi olla helpompaa luottaa, että viesti tulee kokeneen kanavan kautta.

  5. Kiitä saamastasi avusta. Henkimaailman ja maailmankaikkeuden vahvistava voima on kiitollisuus. Mitä enemmän osoitat kiitollisuutta kaikista pienimiäkin merkkejä ja viestejä kohtaan, se on kuin kääntäisi radiosta volumet suuremmalle. Tarkkaile siis pienimpikäkin viestejä ja kiitä niistä sydämesi pohjasta.

  6. Älä epäile! Epäilyksen energia tukkii kanavaa. Heitä turhat negatiiviset uskomukset pois. Uskalla luottaa merkkeihin ainakin sen verran, että kiität niistä, kun ne ilmaantuvat. Sinun ei tarvitse uskoa sokeasti, mutta ota pienetkin metkit vakavaan harkintaan ja tutki, toteutuvatko ne elämässäsi.

  7. Luota! Luota siihen, että sinunkin kysymykseesi vastataan. Olet henkisyydestä kiinnostunut, joten aivan varmasti sinut on kutsuttu henkimaailmasta kuulemaan syvempää valon kieltä. On vain kysymys siitä, että vastaanottimesi virittyy oikein. Jälleen kerran kokeneen kanavan apu voi olla hyvä tapa aloittaa yhteys oman henkioppaasi kanssa.

KIITOS KIITOS KIITOS!