Oletko Kristallivalon Kantaja?

02.08.2022

Onko sinulla tunne, että olet tullut ihmiseksi tekemään jotakin tiettyä tehtävää? Tunnetko, että siihen liittyisi muitakin ihmisiä, ehkä joku ryhmä? Koetko sisimmässä, että tehtäväsi on vaikuttaa maailman tilanteeseen joko pienessä tai hyvin laajassa mittaakaavassa? Koetko olevasi parantaja, kanava, näkijä? Sinun ei tarvi olla valmis vielä, sillä me Rakkaudentähdessä tuemme Sinua. Voit liittyä ryhmään mukaan ja kehittyä oman tasosi mukaisesti. Myös edistyneille riittää haastetta sillä emme määrittele työn ja hoitojen syvyydelle mitään rajoja.

Kauan aikaa sitten maapallo oli korkeammalla valossa. Maapalloa asuttivat vain korkeat ja eteeriset olennot. Kaikki oli kirkasta, rakkaudellista ja ehyttä. Sielujen kesken vallitsi suuri yhteisymmärrys ja kohtelimme toisiamme tasavertaisina, kunnioittaen. Kumppanien välillä vallitsi kohtelias rakkaus. Miehen ja naisen välinen liitto oli kaikilla tasoilla Pyhä. Puhdas yksi elämä tunnettiin osana rakasta planeettaamme. Ihmisten sydämessä paloi voimakkaana kotinuniversumin valo.

Ja sitten tapahtui jotakin... Tuli rappio, tietoisuus kavennettiin. Vanha perimätieto haudattiin. Kristalleja vietiin maan alle piiloon. Vanhaa korkeaa kulttuuria sortui ja tuhoutui. Portaaleja suljettiin ja meistä tuli sellainen sivilisaatio, mihin olemme kulkeneet aikojen kuluessa. Ihminen sortui julmuuksiin ja ryhtyi alistamaan muuta elämää planeetallamme. Monet olentokunnat ajettiin maan päältä luoliin, kivien alle ja maan kuoren taakse piiloon elämään jopa ilman päivänvaloa. Paljon kauneutta lakaistiin pois kunnes tänä päivänä planettallamme vallitsee saastuneisuus, sodat, sekasorto. Ihmiset, kasvit ja eläimet elävät hädän alla. Elämme yli varojemme ja hädin tuskin kourallinen sieluja kuulee sydämessään Äiti-maan johdatusta. Olemme kuitenkin heräämässä. Suuret tietoisuuden aallot nostattavat meitä läpi ulottuvuuksien. Meitä ravistellaan ja siitä syntyy aivan toisenlainen oppikoulu.

Meillä on silti vielä paljon toivoa. Aikojen alussa maailmaan jäivät suuret vanhat sielut, kenen opetuksista rakentui 13 prantajan linjaa, mitkä ovat eläneet näihin aikoihin saakka yhä uusien parantajien ja oppilaiden kautta. Nämä kallisarvoiset parantajasielut ovat syntyneet sukulinjoihin tuhansien vuosien ajan. Heidän sisällään uinuu tärkeä tietoisuus, jonka avulla voimme muuttaa koko maapallon tulevaisuuden suuntaa. Nyt on tärkeää, että jokainen heistä muistaa oman alkuperäisen tehtävänsä sillä on yksistään loogista, että juuri tähän aikaan heitä on ohjattu syntymään planeetallemme mahdollisimman monia. Jopa osa kaikista korkeimmista sieluista on tehnyt valintansa ottaa fyysinen keho ja tulla maan piiriin auttamaan.

Kaikista 13 parantajalinjasta rakentuu henkinen napanuora maapallon sydämestä universumin keskukseen saakka. Tätä kirjoittaessani saan kuvan monivärisestä valoa loistavasta sienirihmamaisesta DNA rakenteesta, jossa on 13 erinväristä säiettä. Minulle tulee ajatus, että jokainen säie edustaa maailmamme jotakin erityistä parantamisen suuntaa. Maapallo saa yhden elämän värähtelyn ja henkisen ravintonsa tämän napanuoran kautta. Parantajat toimivat kanavina universumin keskuksen ja maapallon välillä. Minulle tulee tunne, että planeettamme valo sammuisi, mikäli kaikki parantajat poistuisivat, maapallo muuttuisi elottomaksi ja tiedottomaksi tummaksi paikaksi elää. Parantajalinjoihin sitoutuu lukematon määrä vanhoja sieluja, joista osa ei ole koskaan viettänyt kehollista elämää maan päällä. Nämä linjat työskentelevät yhä uusien korkeiden hierarkioiden kanssa maailmankaikkeudessa.

Näistä 13 linjasta on syntynyt virtaus, mistä olen saanut vastaanottaa näkyjä ja tietoa muutaman vuoden ajan. Kyseessä on ikiakainen partantajien yhteinen sielutietoisuus ja ketju, jonka olemme nimenneet Rakkaudentähdessä Kristallivalon kantajiksi. Kristallivalo uinuu parantajan sydämessä ja se on saanut lähtönsä toisesta universumista. Maan pinnalle se on tullut ensimmäistä kertaa Atlantiksen aikoina. Tuhon hetkinä valo vaimennettiin, jotta se säilyisi koskemattomana aina uuteen aikaan saakka. Nyt olemme uuden kynnyksellä. Tästä syystä aivan viimeaikoina Universumin napanuoraa pitkin on maapallolle alettu lähettää kutsua, jonka tarkoituksena on herättää sydämessä uinuva tieto. Sen tarkoituksena on muistuttaa tärkeästä tehtävästä.

Se on kutsu, joka tuntuu kuin universaalina sydämen sykkeenä parantajan rinta-alassa. Se on puristava tunne, joka laittaa elämän tärkeysjärjestyksen mullistumaan. Se on valo, joka herättää keskellä yötä pohtimaan syvimpiä kysymyksiä elämässä. Se on kutittava tunne, joka ohjaa etsimään omat sieluperheen jäsenet ja yhdistymään heidän kanssa. Se on kivuilias kaipaus ja syvä hellittämätön muistikuva siitä, miten kaukana on koti ja miten pitkä tie meillä on taivallettavana löytääksemme takaisin Pyhille taajuuksille. Mutta se on myös käsikirjoitus maailman kauneimmasta tehtävästä, ennenkaikkea se on Jumalallinen kutsu toteuttaa sielun tehtävää tänään ihmisenä.

Vain parantaja itse voi tuntea sydämessään kutsun näinä aikoina.Vain parantaja itse voi muistaa, mitä tehtävää varten hän oli tullut tänne maapallolle aikojen alussa. Rakkaudentähdessä olemme kuulleet kutsun. Se on ollut voimakas impulssimainen energia jo parin vuoden ajan. Energia, joka poistaa meistä harhan rakenteita sisäisesti ja tuo pintaan vanhoja muistoja menneistä elämistä ja niissä syntyneistä taidoista.


Kristallivalon Kantajien Heimo


Aikojen alussa Atlantiksella eli valoheimo, joka hajosi Atlantiksen rappion aikana. Sielulinjoja lähti elämään ympäri maailmaa ja inkarnoitui aikojen kuluessa erityisesti alkuperäisheimojen pariin säilyttämään sydämissään parantamisen tehtävää. Nämä sielut ovat aivan erityisiä Äitimaan lapsia, joilla on syvä yhteys parantaviin kristalleihin, korkeisiin valomaaimoihin ja he tietävät sisimmässään tulleensa auttamaan maailmaa. Heidän syntymälleen on syvät sielulliset syynsä ja näiden ihmisten sydämessä palaa vahva tuli ja ajoittain heitä kaipaa syvä kaipuu takaisin rakkauden ja valon kotiin. Heidät tunnetaan kaikkialla suorasta katseesta ja lämminhenkisestä ystävällisyydestä. He ovat rehellisiä ja aitoja, tunnollisia ja myötätuntoisia vanhoja sieluja.

Kyseessä on Kristallivalon kantajien heimo, joka on saanut alkunsa tähdissä. Heimoon liittyy maaenkeleitä, tähteläisiä, enkeli-ihmisiä, parantajia, shamaaneja, näkijöitä, maagisen tien kulkjoita, keijuja ja kaikenlaisia henkisen todellisuuden omaavia ihmisiä. He eivät ole kuitenkaan ihmisenä sen tärkeämpiä, kuin kukaan toinen ihminen maan päällä. Usein he ovat valinneet polulleen paljon kipuja ja sielullisia oppiläksyjä. Kristallivalon kantajat olivat usein jo lapsena avoinna henkimaailmalle ja moni heistä on löytänyt luonnostaan omat parantavat lahjansa ja ryhtyneet kanavoimaan viestiä henkimaailmalta. Yhteiskunnassa he ovat jääneet monessa paikkaa ulkopuolisiksi, koska he tuntevat ihmisen egon kovassa maailmassa toimimisen itselleen jollakin tavalla vieraaksi. Heitä kiinnostaa myötätunto, lempeys, armollisuus, anteeksianto ja pyyteetön rakkaus.

Kristallivalon kantajat ovat vanhoja sieluja ja siitä syystä heitä ei kutsu kovin paljon nykyaikainen itsekeskeinen elämäntyyli. Moni kristallivalon kantaja on kokenut kiusatuksi tulemista joko lapsena tai työelämässä. Heillä on usein muita heikempi egorakenne, jolloin he eivät ole niin voimakkaita astumaan eteenpäin omissa mielipiteissään tai vaatimaan itselleen osakseen paljon rikkauksia. Useilla heistä on ollut riippuvuuksia ja henkisesti vaikeita jaksoja elämässään, koska he ovat sielutasolla valinneet kypsyä syvään Kristustietoisuuteen. Tyypillisesti Kristallivalon kantajat ystävystyvät hitaasti ja viettävät aikaa mieluummin samanhenkisessä seurassa tai yksinään kuin seuraavat suurta ihmisryhmää, jossa tuntevat itsensä ulkopuoliseksi, ellei sitten tällaisella sielulla ole tehtävänä ryhmän vetäminen ja energioiden transformoiminen oman itsensä kautta.

Kristallivalon kantajat tuntevat voimakasta tarvetta auttaa Äitimaata ja heillä on sielussa syvä rakkaus kaikkea elämää kohtaan. Usein he ovat vähemmässä asemassa olevien ihmisten puolustajia. Heitä kiinnostavat luonnostaan kaikenlaiset mystiset asiat ja he tunnistavat sielussaan, että niissä piilee totuus. Kristallivalon kantajuuteen voi myös havahtua pinnallisemman elämäntyylin keskellä, jolloin henkiset kysymyksen tavoittavat sydämen eivätkä jätä rauhaan ennenkuin niihin vastataan riittävän syvällä tasolla. Kun Kristallivalon kantaja tavoittaa sielunsa kutsun, hän avautuu upean valonsa kanavaksi ja hänen elämänsä täytyy henkisen tehtävän tuomista mielenkiintoisista tehtävistä.

Suomalaisissa juurissa lepää yksi Atlantiksen kadonneen kansan virtaus, joka on alkanut viimeisten vuosien aikana heräämään voimakkaasti. Suomalaisten geeniperintö on todistetusti aivan omanlainen verrattuna muihin Euroopan kansoihin. Koko Suomi on ollut parantajien, shamaanien, tietäjien ja itkijöiden toiminta-aluetta vain muutamia satoja vuosia sitten. Olemme sielustamme yhteydessä toisiin alkuperäiskansoihin, vaikka omat geenimme ovatkin sekoittuneet paljon Eurooppalaisiin vaikutteisiin. Kuitenkin DNA:ssamme elää yhä uinuvana alkuperäisen ihmisyyden tietoisuus ja suomen kristallinen maaperä syleilee vanhoja salaisia juuriamme lempeydellään.

Rakkaudentähti Ry on heimo, jossa Kristallivalon kantajat voivat yhdistyä ja vahvistua uudelleen. Meillä on pyrkimys herättää henkiin vanha Suomalainen perinteinen mystinen tieto, ikiaikainen sielujen inkarnaatioviisaus ja nykyaikaisen uuden henkimaailman mestareiden opetuksen kanavat. Näistä tiedonlähteistä syntyvä kombinaatio luo ihmisen sielurakenteeseen syvällisen ylösnousemuksen spiraalimaisen energian. Sama energia eheyttää sielullisia ja karmallisia haavoja ja kytkee Sinut työskentelemään heimomme jäsenenä valotyöntekijänä, jollaiseksi olet syntynyt ihmispukuun tähän maailmaan.

Rakkaudentähden Kristallivalon kantajien heimon ajatuksena on, että jäsenyyttä ei tunnisteta geeniperimästä tai ulkoisista ominaisuuksista. Jäsenyyden tunnistaa jokainen omassa sielussaan. Heimo kutsuu sielun kautta. Siinä missä muissa heimoissa liitytään yhteen geneettisesti, me luomme uuden maailman heimon, jossa liitymme yhteen juridisesti yhdistyksen jäsenyyden kautta luoden näin vahvaa uutta Suomalaista perinnettä. Lisäksi teemme työtä yhdistyäksemme maailman muiden heimojen verkostoon sydämen taajuudella.

Rakkaudentähdessä voit liittyä ihan kirjaimellisesti heimojäseneksi maksamalla kertaluontoisen yhdistyksen kannatusjäsenmaksun. Maksu maksetaan vain kerran ja sen jälkeen sinulla on puheoikeus kaikissa Heimojäsenten kokouksissa sekä voit pyytää tiettyjä heimon sisäisiä kirjanpidollisia tietoja tarkasteltavaksi.

Yhdessä eheytämme kulttuurisia juuriamme ja muistelemme sitä sisäistä tietoa, joka virtaa DNA rakenteessamme. Kurkotamme lisäksi kauemmas maailmalle pyytäen sitä pyhää inkarnaatioiden aikaista ja elämien välistä viisautta aktivoitumaan meissä elävänä aina fyysisessä kehossamme saakka. Kaikissa intiaaniheimoissa kunnioitetaan aina esi-isien ja äitien linjaa sekä heiltä tulevaa viisautta. Tätä samaa etsimme myös suomalaisessa heimossamme meditaatioiden ja parantavien seremonioiden kautta. Yhdessä muistaen ikiaikaiset viisaudet ja sielumme rakkaudelliset juuret luomme uudenlaisen "kodin" niille ihmisille, ketkä tahtovat elää henkisessä puhtaassa yhteydessä itsensä, maa-äidin ja henkimaailman kanssa.

Heimossa jokaisella jäsenellä on oikeus muodostaa oma käsityksensä maailmankaikkeudesta kuunnellen oman sydämensä ääntä. Toisia sieluja vahingoittavaa tai heimon tarkoituksia loukkaavaa toimintaa keskuudessamme ei sallita. Korkein periaatteemme on työskennellä aina kuten on Kaikkien luotujen olentojen korkeimmaksi parhaaksi. Toteutamme periaatetta esitämällä sydämessämme pyynnön kaikessa toiminnassa ja päätöksissämme, että tapahtuu korkeimman Kristusitsemme tahto. Heimo pitää yllä Kristallivalonkantajien valotyöpiiriä.