Onko henkinen hyvinvointi koetuksella?

02.08.2022

Onko henkinen hyvinvointisi koetuksella? Usko elämään lopussa? Voimat poissa? Pelottaa tai ahdistaa valtavasti? Kysyn sinulta ensimmäisenä muutaman kysymyksen, joihin voisit miettiä vastauksia itsessäsi:

Ahdistaako sinua koskaan niin paljon, että et voi keskittyä mielipuuhiisi tai katsomaan esimerkiksi televisiota tämän tunteen takia? Oletko jättänyt nousemasta sängystä vaikka pissahädän tai nälän takia, koska olet niin henkisesti väsynyt tai on liian paha olla? Oletko itsetuhoinen, toivotko kuolemaa tai onko sinulla tunne, että kohta alat rikkomaan paikkoja ja riehumaan? Jätätkö avaamatta ovea tai vastaamatta puhelimeen, koska et jaksa ottaa vastaan ystäviä? Jätätkö kirjeitä avaamatta, koska sinulla ei ole voimia käsitellä niitä asioita, mitä siellä kirjeissä on? Jääkö sinulla oma hygienia, ruokailu, kodinhoito tai lapset huolehtimatta oman ahdistuksen, väsymyksen tai masennuksen takia? Mikäli vastaat yhteen näistä kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä johonkin fyysiseen ihmiseen lähelläsi ja jakamaan hänelle huolia. Netti on hyvä paikka saada apua itsehoitoon, mutta vaikeissa tilanteissa emme selviä ilman oikeiden ihmisten läsnäoloa. Jos sinulla ei ole yhtään välittävää ihmistä elämässä, voit varata ajan lääkärille, mielenterveystoimistoon tai asioida vaikka seurakunnan diakonissan luona. Mitä useampaan kysymykseen vastaat kyllä, sen kiireellisempi on ottaa yhteyttä ammattiauttajiin. Se ei sulje pois itsehoitoa esimerkiksi henkisillä välineillä, mutta on vaarallista yrittää hoitaa itseään vain yksin, jos tilanne on oikeasti vakava.

Jos lähdet hakemaan apua henkisiltä auttajilta puhelimen kautta, kiinnitä huomiota siihen, että monelle näkijälle soittaminen hajottaa energiasi. Valitse itsellesi luotettava auttaja, joka ymmärtää elämän vaikeista tilanteista. Tunnistat sen hänen tavastaan neuvoa, onko auttajasi käynyt itse oppikoulua tarpeeksi pitkälle läpi ja osaako hän neuvoa esimerkiksi maadoittumisesta. Mikäli auttaja lähtee tekemään sinulle energiahoitoja ja neuvoo energiavälineitä maadoittumisen sijaan, hänellä ei välttämättä ole tietoa sellaisten ihmisten auttamisesta, joilla on todella vaikeaa. Valitse siis kokenut ja luotettava auttaja sydämesi välityksellä.

Toipuminen vaikeista tilanteista on elämän rakentamista joskus hyvin pienistä osista takaisin kasaan. Ensimmäisiä asioita, joita tulisi rakentaa on uusi maadoittuminen ja sisäinen voima. Maadoittuminen on työtä, johon ei ole oikopolkua ja samoin pelkojen poisto. Rakkaudentähdestä voit saada apua ja neuvoja tällaisiin tilanteisiin, mutta sinun on tehtävä työ itse. Esimerkiksi noustava joka aamu sängystä ja puettava vaatteet yllesi. Voimme valaa sinulle uskoa ja toivoa ja näiltä sivuilta voit saada paljon postiivisia ajatuksia, mutta arki sinun on elettävä kuitenkin itse. Enkelit auttavat ja kaikki valon henkiolennot ovat tukenasi. Hekään eivät voi kuitenkaan tehdä työtä sinun puolestasi. Työ saattaa tuntua valtavalta vuorelta, mutta se vähenee vaikka teelusikallinen kerrallaan, jos työtä tekee joka päivä yhdistäen siihen oikeat välineet.

Henkisestä kasvusta on hyvä tietää sen verran, että usein alussa on vaikeaa. Oma maallinen kokemukseni on, että vaikeassa tilanteessa voi olla jopa usko elämään koetuksella ja vaikka kuinka rukoilee, niin apua voi olla vaikea tuntea. Silloin konkreettisempi henkinen ymmärrys on paikallaan. Joskus jopa jonkinlainen mielenterveystuki. Oma näkemykseni on, että meditaatio/energiahoidot/henkinen opiskelu ei sinänsä tuo kenenkään ihmisen elämään vaikeuksia, mutta meistä ei kukaan voi ennalta tietää, jos omassa rakenteessa onkin joku kohta, mitä täytyy parantaa tien alussa. Se nousee sieltä ylös koska alitajunta on kuin pimeä huone, jossa on kaikki jutut paikoillaan. Kun sinne sytytetään valot, niin asiat tulevat esille ja pintaan. Ne ovat tunteita, jotka muuten ilmenisivät tulevaisuudessa esimerkiksi vakavina sairauksina. Enkelit ovat olemassa minulle kyllä ja heiltä voi saada suojaa ja tukea ja he ovat aivan varmasti sinun rinnallasi tällä polulla, mutta oma pelko voi estää tuntemasta heidän läsnäoloaan. Jotta pystyt tuntemaan enkeleiden ja valon tuen ja läsnäolon, täytyy joskus tehdä maadoittavaa ja omaa itseä rakentavaa ja vahvistavaa työtä.

Rakkaudentähdessä voimme auttaa Sinua tekemään tätä työtä, mutta odotamme myös Sinulta, että tahdot tehdä oman osuutesi. Tästä syystä esimerkiksi shamanistiset hoidot ja tulkinnat voi tilata silloin, kun olet mukana opiskelulistoillamme tai yhdistyksen jäsen. Oikein vaikeassa talanteessa sinulle sopii parhaiten valikoimastamme koulutukset, joissa tähdätään henkiseen hyvinvointiin kuten Yhdistyksen jäsenyys, Elämän Eheytys tai AurinkoLotus -vaurauskurssi. Huomioithan, että kursseja opiskellaan pikkuhiljaa ja omien voimien mukaisesti. Saat meiltä opiskeluohjeita sähköpostin välityksellä. Mikäli tilanteesi on niin vakava, että joudut ottamaan yhteyttä mielenterveystoimistoon, tarkistathan sieltä, sopiiko tämä meidän opetuksemme sinulle. Vähävaraiset voivat liittyä mukaan opiskeluun joko veloituksetta tai pienellä osallistumismaksulla, jolloin kaikki tarjolla oleva apu on sitten saatavillasi ja tilattavissa. Opiskelulistoilla opetamme ottamaan vastaan energiahoitoja ja työskentelemään parantavan energian kanssa.

Mikäi toivot meiltä apua ja neuvoja, jotka eivä edellytä minkäänlaista sitoutumista, voit lueskella tätä sivustoa, tehdä meditaatioita You Tubesta ja tilata veloituksettoman uutiskirjeen ja työskennellä omassa tahdissa niiden parissa. Veloituksettoman listan kautta välitämme kaukohoitoa joka keskiviikko ja sitä voi ottaa vastaan kuka tahansa.