Pitääkö Rukousnauhan kanssa käyttää kirkon rukouksia?

13.01.2023

Suomalainen nimi viittaa tietysti kirkollisiin rukouksiin, mutta rukousnauha voi yhtä hyvin olla shamaanin oma Voimakoru, jota käytetään affirmaatioiden, mantrojen ja loitsujen tekemiseen. 

Voit hyvin ottaa itsellesi käyttöön omat lempimantrat. Rukous voi olla lisäksi itse kanavoitu voimalause tai vaikkapa sinulle tärkeä yksi sana. Helpoimmillaan rukous on hiljentymistä kuuntelemaan oman sydämen ääntä, joten rukousnauhaa voi käyttää täydessä hiljaisuudessakin. Pääasia on, että päätät etukäteen, mitä minkäkin helmen kohdalla rukoilet. Voit kirjoittaa rukoukset, mantrat, lauseet tai sanat itsellesi ylös paperille. Rakkaudentähden nauhoissa on erinväriset ja erin muotoiset kivet juuri sitä tarkoitusta varten, että pystyt erottelemaan, mitä oli tarkoitus sanoa missäkin kohtaa.

Voit tutustua rukousnauhan käyttöön myös Rakkaudentähden parantavissa tilaisuuksissa. Kun käytämme yhdessä nauhoja tietyssä tapahtumassa, muodostamme myös niiden kristallien kautta vahvan valon piirin, vaikka olemmekin fyysisesti erillään toisistamme.