Pleiadien Timanttisäde

02.08.2022

Tulkinta: Peiadien Timanttisäde on valkoinen ja se vie meidät kauas tietoisuuden alkulähteelle saakka. Se säteilee Pyhän Hengen energiaa, joka muistuttaa meitä todellisesta olemuksestamme, vapauttaa meidät ihmisyyden ajan ja rajallisuuden harhasta ja avustaa muutoksessamme tietoisuuden viidennen dimensioon. Se sulattaa erillisyyden ja kaikenlaisen kahtiajaottelun ihmisten väliltä. Koska valitsit valkoisen timanttisäteen, sinun tehtäväsi voi olla toimia uuden yhteiskunnan rakentajana, henkisten ryhmien perustajana, uuden ajan ideologian, moraalin ja sydämen korkean etiikan kanavana. Voit olla pienemmässä tai laajemmassa mielessä henkinen suunnan näyttäjä tai opettaja. Sinun työvälineitäsi voivat olla mm. omakanavoimasi meditaatiot, kirjan kirjottaminen tai vaikka luennoiminen. Välität Pyhän Hengen energiaa ja sinulle tärkeitä arvoja ovat korkea totuus ja hengen puhdas kirkas valo. (alla hyödyllistä tietoa parantavista kivistä)

Pleiadien timanttisäde rukousnauha avustaa sinua näissä energioissa. Tämä nauha syntyi kertakaikkisesti enkeleiden pyynnöstä sillä herkimer-timantteja alkoi kertyä meille muiden helmitilausten myötä. Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on valintasi mukaan vaaleansinistä Angeliittia, valkoista Danburiittia tai vaaleanpunaista Morganiittia pääkivenä, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Timanttisäde rukousnauhat löytyvät verkkokaupasta: https://www.rakkaudentahti.com/p/timanttisade-rukousnauha/

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Danburiittia kutsutaan DNA kristalliksi ja se auttaa energian ja pranan virtaamisessa kehossa. Danburiitti ohjaa Sinua ymmärtämään parantamisen ja sydämen rakkauden. Danburiitin energioita voivat tuntea myös ne, ketkä eivät muutoin ole herkkiä kivienergioille. Danburiitit ovat tietäjäkirstalleja, jotka värähtelevät korkeaa, kirkasta, hienojakoista ja hyvin rakkaudellista energiaa ja tietoisuutta. Se vapauttaa ja kohottaa mielen ja tunteiden raskaita, vanhoja tai negatiivisia energioita tuoden valoa sinne missä on pimeyttä. Olethan valmis astumaan omaan tietäjyyteesi työskennellessäsi tämän kiven kanss sillä Danburiitit ovat avaimia jotka avaavat tietoisuuskerrostumia sekä rakastamisen kykyä. On huomattu, että kehon maadoitusharjoitukset auttaa danburiittia tuomaan sen voiman entistä täydellisemmin.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.