Rukousnauhan kanssa työskenteleminen on voimallista

13.01.2023

Rakkaudentähden rukousnauha on kivihelmistä valmistettu aito Voimakoru. Rukousnauha auttaa keskittymään pois mielen hälinästä, joka monesti tulee meditatiivisen työskentelyn häiritsijäksi. Keskittyminen tekee manifestoimisen työstä paljon voimakkaampaa ja onnistuneempaa. Se on myös matka valon maailmaan sekä hyvä tapa aukaista parannushetket tai vaikka henkinen koulutus. Itse käytän rukousnauhaa aina avatakseni suuret parannustilaisuudet sekä valoonsaattamisen työssä. Rukousnauha voidaan lukea 1 tai 3 kertaa ympäri riippuen siitä, kuinka vahva vaikutus halutaan saada aikaiseksi.

Kristallit ja parantavat kivet nauhassa auttavat sinua yhdistymään juuri oikeisiin ja toivottuihin energioihin. Esimerkiksi shamaanikivet, näkijän kivet sekä suojaavat kivet auttavat parannushetkeä pysymään voimallisimmin valossa. Kun nauha on sidottu johonkin tiettyyn tarkoitukseen esimerkiksi vaurautta vahvistamaan, on rukousmatka hyvä tapa tehdä omaa vaurauden manifestoimisen työtä.

Käyttöhetken jälkeen tahdot ehkä pitää nauhaa kaulassasi, jolloin kivien energia toimii sinulle parantavana, vahvistavana ja aktivoivana lääkkeenä. Olen kuullut asiakkailta palautetta, että esimerkiksi hyvin herkällä ihmisellä on tullut paljon helpotusta omasta rukousnauhasta riitaisella työpaikalla. Se voi auttaa ujoa ihmistä avautumaan tai vaikka rakastavaisia löytämään yhä syvemmät maagiset taajuudet ollessan yhdessä. Jos olet menossa vaikeaan neuvotteluun, jossa toivot parasta mahdollista ratkaisua, on hyvä hetki tehdä rukoukset aamulla ennen kotoa lähtöä ja laittaa nauha kaulaan tuomaan vahvistusta sydämen asioille tulla esille.