Siriuksen Timanttisäde

02.08.2022

Tulkinta: Siriuksen Timanttisäde on vaaleansininen ja se värähtelee kristallista Neitsyt Marian energiaa. Se on korkeataajuuksinen energia, joka auttaa mm. näkijää aukaisemaan kolmannen silmän korkeampien ulottuvuuksien tasolle. Siriuksen Timanttisäde avustaa meitä ylösnousemuksessa ja sen kautta tulevat voimakkaat henkiparantajat avuksemme. Siriuksen Timanttisäteen kautta on mahdollista saada valokehon 12 DNA:n aktivaatio. Koska Sinua kutsui vaaleansinen Timanttisäde, tehtäväsi voi olla toimia kanavana, näkijänä tai korkeiden henkisten valo-olentojen parantavan valon avustajana. Hoitomuodot kuten auratransformaatio, henkinen kirrugia ja monet muut uuden ajan voimakkaan parantavat ja muuntavat energiat voivat olla Sinulle hyviä työvälineitä.

Tämä nauha auttaa sinua Siriuksen timanttisäteen energioissa. Se nauha syntyi kertakaikkisesti enkeleiden pyynnöstä sillä herkimer-timantteja alkoi kertyä meille muiden helmitilausten myötä. Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on vaaleansinistä Angeliittia, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Timanttisäde rukousnauhat löytyvät verkkokaupasta: https://www.rakkaudentahti.com/p/timanttisade-rukousnauha/

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Angeliitti, jota tässä nauhassa on eniten, kohottaa vastaanottokykyä ja syventää virittäytymistä, se auttaa puhumaan totuuksia sekä kasvattaa myötätuntoa ja hyväksyntää. Angeliitin sanotaan olevan hyvä voimakivi ihmisille, jotka haluavat yhteyden henki- tai enkelioppaaseensa ja siksi se toimii loistavasti näkijän/kanavan rukousnauhassa.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.