Sydämen Voimakoru

02.08.2022

Pääkivenä korussa on värikyllästetty aito tiikerinsilmä. Se on siis alkuperäinen luonnollinen korukivi, joka on käytetty värikylvyssä. Väri on imeytetty kiven sisälle, joten se ei lähde kulumalla pois. Tiikerinsilmä- kivet ladataan värähtelemään Timanttisäteiden parantavaa energiaa.

Tiikerinsilmää on käytetty perinteisesti suojaamaan kantajaansa pahan silmän vaikutuksilta. Rooman sotilaat kantoivat sitä taskussa suojelusamulettina käydessään taisteluja. Se on vaurautta ylläpitävä kivi. Sitä on käytetty myös kirouksien karkottamiseen.

Tiikerinsilmä on voimakkaan maadoittava kivi. Sitä on joskus pidetty kultaakin kallisarvoisempana. Tiikerin silmä auttaa kantajaansa vahvistamaan omia sisäisiä voimiaan. Se muistuttaa Sinua omasta sisäisestä valostasi.


Sitriiniä ja peridoottia yhdessä

Sitriini on puhdistava, kohottava, energioita nostattava, selkeyttävä ja innostava kivi. Se on yksi kivistä, joita ei tarvitse koskaan puhdistaa, mutta joka lataa muita kiviä omalla energiallaan. Käytän sitriiniä muiden kivien kanssa ylläpitämässä niiden puhtautta ja vahvistamassa korun parantavia vaikutuksia. Se on eräänlainen henkimaailman akku, joka virittää muut kivet välittämään puhtainta energiaa 24/7. Se pitää huolen siitä, muiden kivien värähtely pysyy korkeana. Sitriini puhdistaa mahdollisia negatiivisia energioita ja auttaa mieltäsi pysymään positiivisena silloinkin, kun ei muutoksia vielä ole aivan arjessa saakka näkyvillä...

Peridootti auttaa suojautumaan vaikeuksilta ja negatiivisuudelta. Peridoottia pidetään erittäin iloisena, lämpimänä, ystävällisenä kivenä, joka voi lievittää vihaa ja mustasukkaisuutta sekä rohkaista sydämen avoimuutta. Tässä nauhassa peridootti suojaa kantajaansa sekä ulkoiselta että sisältä käsin syntyvältä raskasmielisyydeltä sekä asioilta, jotka tukkivat sydänkeskusta.

Muina kivinä 24 karaatin kullattu laavakivi, kullattu hematiitti sekä musta turmaliini

Hematiitti rohkaisee meitä tavoittelemaan unelmiamme ja se toimii erityisesti mielen tasolla voittaen siellä olevia epäilyksiä ja esteiden harhoja. Hematiitti antaa rohkeutta, itseluottamusta, uskottavuutta ja tahdonvoimaa. Hematiitin uskotaan estävän meitä imemään itseemme muiden negatiivisia energioita.

Musta turmaliini on voimakas shamaanikivi. Turmaliinin liitettäviä ominaisuuksia on joustavuus, objektiivisuus, myötätunto, positiivinen transformaatio, kestävyys ja ymmärrys. Se vähentää pelkoja ja auttaa luottamaan itseensä. Se auttaa ymmärtämään itseä ja muita. Auttaa pääsemään yli paranoiasta. Musta turmaliini auttaa maadoittumaan. Se on puhdistava kivi, joka postaa emotionaalisesta kehosta negatiiviset ajatukset, ahdistuksen, vihan tai arvottomuuden tunteita. Se auttaa vapautumaan kaikenlaisista riippuvuuksista, aineiden väärinkäytöstä sekä lohdutuksen tarpeesta. Lisäksi se hoitaa ja vapauttaa itsemurha-ajatuksista tai itsenä vahingoittavista suuntauksista.

Kullattu laavakivi värähtelee äitimaan suuremman rakastavan sydämen vahvaa lämmintä rakkautta. Voimakorussa yhdistyvät voimakkaat suojaavat kivet jotka auttavat pitämään yllä riittävää omaa valotilaa, jotta sydämen ääni voi toimia elämässä. Vahva maadoittuminen on edellytys sisäisen rauhan syntymiselle. Korussa on useampia maadoitusta vahvistavia kiviä. Tämän lisäksi koru vahvistaa ja voimallisesti sydämen energioita. Se auttaa kantajaansa pysymään valotilassa elämän vaikeimpinakin hetkinä.


Vakituisesta myynnistä poistunutta rukousnauhamallia voi tiedustella vielä Anulta laittamalla tekstiviestiä numeroon 0458760480. Kenellä on jo tämä ihastuttavaa värähtelyä sisältävä nauha, tässä on siitä vielä hieman tietoa: