Valosoturin Timanttisäde

02.08.2022

Tulkinta: Valosoturin Timanttisäde on suojaava ja parantava rukousnauha. Sen pääkivi on harvinainen luonnonkivi Super Seven eli Melodystone, joka on harvinainen ja kaunis ametisti, joka sisältääseitsemää eri kivilajia mukaanlukien ametisti, vuorikide, savukvartsi, kakoxeniitti, rutiili, götiitti ja lepidokrosiitti. Koska kivessä yhdistyvät seitsemän eri kristallideevan energiat, se lataa ja ylläpitää itsensä puhtaana kaiken aikaa. Kivi energisoi ja suojaa mm. kaikkia ihmisen chakroja. Kiveä ei tarvitse maadoittaa tai puhdistaa koskaan. Tämä kivi kohottaa erityisesti henkisyyttä ja aukaisee henkikehojasi korkealle ja puhtaalle valolle. Se balansoi valon soturin ja muodostaa ikäänkuin valohaarniskan rakenteesi ympärille. Melodystone aktivoi ja vahvistaa maagiset voimasi. Se auttaa työskentelemään fyysisellä tasolla ja tuomaan omat Jumalalliset ominaisuudet tähän maailmaan esimerkiksi vahvistaa sinua kanavointityössä, maagisten voimakorujen valmistamisprosessissa, manadaloiden ja symbolien piirtämisessä ja riimutyöskentelyssä. Samalla melodystone on erittäin vahva parantaja, joka pystyy puhdistamaan sydäntäsi vaikeista tunteista ja auttaa kestämään voimakasta henkistä painetta ja pelkoa elämässä tilanteissa, joissa joudut olemaan erityisen vahva ja luja haasteiden keskellä. Melodystone toimii suojaavana kivenä erityistilaneissakin kuten tulehtuneissa imissuhteissa, joissa egot käyvät sodassa toisiaan vastaan. Hyvä kivi kiusatuille ja niille, jotka joutuvat johtamaan suuria muutoksia tai toimimaan erityisen haastavissa elämäntilanteissa.

Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on kirkkaan ja punaisen kirjavaa Lepidocrosiittia, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Ametisti on voimakas sisäisen rauhan ja sydäntietoisuuden kivi. Sen avulla voi työskennellä eroon riippuvuuksista. Se on energioita välittävä ja transformoiva tietoisuuden kivi, joka omaa korkean henkigen värähtelyn ja sitä on hyvä käyttää meditaatiossa. Ametisti vahvistaa henkisyyttä, auttaa ottamaan yhteyttä henkimaailmaan ja puhdistaa tilan seremonioita ja meditaatiota varten. Se on erittäin suojeleva kivi. Ametisti helpottaa nukahtamista. Ametisti parantaa ja aktivoi sydänkeskusta. Ametisti lievittää myös voimakasta koti-ikävää.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.