Vaurautta kutsuva Rukousnauha

02.08.2022

Luo elämääsi vaurautta ja houkuttele puoleesi raha-runsautta Vaurausmagneetti- rukousnauhan avulla. Rukousnauhassa on kullan värinen ankh-riipus symboloimassa Egyptiläistä vaurauden magiaa. Laadukkaat korukivet tuovat omalta osaltaan korkealaatuista vaurauden energiaa tähän ainulaatuiseen voimakoruun, joka sidotaan aina kantajalleen henkilökohtaisesti. Rukousnauhassa käytetään seuraavia maailmallakin tunnettuja vaurautta edistäviä ja kutsuvia kiviä:

Tiikerinsilmä rohkaisee meitä tavoittelemaan unelmiamme. Se tunnetaan vaurauden, hyvän onnen ja vitaalisuuden kivenä, jonka sanotaan vahvistavan sisäistä voimaamme sekä omaa tahtoamme. Se lisää itsevarmuutta ja auttaa ratkaisemaan pulmia, tuoden positiivista näkemystä askarruttaviin asioihin. Tiikerinsilmän uskotaan myös tasapainottavan henkisesti ja rauhoittavan stressaantunutta mieltä. Tämä menestyksen kivi antaa sinulle haluamasi tahdonvoiman ja motivaation, jotta voisit toimia menestyksen saavuttamiseksi. Se auttaa sinua pysymään rauhallisena myös hektisissä tilanteissa, auttaen sinua toimimaan onnistuneena johtajana omassa elämässä.

Rukousnauhan pääkivi Vihreä Jade on perinteisesti pidetty vaurauden, hyvän onnen ja pitkän elämän symbolina. Se on jo muinaisista ajoista saakka ollut yksi tunnetuimmista kiteistä vauraudelle, viisaudelle ja harmonialle. Se on erittäin onnekas kivi ja voi edistää menestystä ja runsautta elämässämme. Se suojelee kantajaansa onnettomuuksilta ja epäonnelta. Se tunnetaan erityisesti seesteisyyden, harmonian ja puhtauden kivenä, joka vapauttaa negatiivisia ajatuksia ja rauhoittaa mieltä. Se kehittää kantajaansa hitaasti, mutta varmasti kohti rauhaa ja kärsivällisyyttä. Kiviterapian mukaan jadeiitti vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja unelmia. Jade on hyvä kivi silloin, kun Sinun tarvii ponnistella pitkäaikaisista vaikeuksista kohti parempaa elämäntilannetta. Sen energia auttaa sinua ilmentämään tavoitteesi ja edistämään runsauden virtausta elämääsi. Se myös houkuttelee uusia mahdollisuuksia.

Kulta-musta pyriitti on tämän rukousnauhan viritetty vaurausmangeetti. Se auttaa sinua uskomaan, että olet kaiken vaurauden arvoinen. Se auttaa itsearvostuksen kohottamiseen. Kivi vetää puoleensa vaurautta ja auttaa ratkaisemaan rahaonelmia. Muinaiset Incat käyttivät Pyriittiä suojelusamulettina, sekä meditoinnin ja ennustamisen apuvälineenä. Sen tiedetään korjaavan taloudellisia vaikeuksia ja houkuttelemalla vaurautta. Se myös auttaa tekemään taloudellisia päätöksiä, mikä tuo vaurautta niin hienovaraisesti kuin laajemmin.

Kullatut pienet Hematiitit houkuttelevat universumin tähtipölyä ja kaikki sielusi rikkaudet auki ja läsnäolvevaksi tähän elämään. Hematiitti rohkaisee meitä tavoittelemaan unelmiamme ja se toimii erityisesti mielen tasolla voittaen siellä olevia epäilyksiä ja esteiden harhoja. Hematiitti antaa rohkeutta, itseluottamusta, uskottavuutta ja tahdonvoimaa, sekä voimistaa henkilökohtaista vetovoimaamme, ja siksi se vahvistaa kantajalleen vetovoiman lakia; "Olet, mitä ajattelet -mitä ajattelet, sitä vedät puoleesi". Hematiitin uskotaan estävän meitä imemään itseemme muiden negatiivisia energioita. Hematiittia on hyvä käyttää silloin, jos suvussa/asuinympäristössä on paljon köyhyysajattelua ja ongelmia vaurauden alueella.


Vakituisesta myynnistä poistunutta rukousnauhamallia voi tiedustella vielä Anulta laittamalla tekstiviestiä numeroon 0458760480. Kenellä on jo tämä ihastuttavaa värähtelyä sisältävä nauha, tässä on siitä vielä hieman tietoa: