Voimakoru Erityisherkälle

02.08.2022

Vaaleanpunainen Kunziitti on erittäin korkeasti värähtelevä kivi, jonka vähentää turvattomuuden tunnetta ja rauhoittaa ylivilkasta mieltä. Se auttaa ihmistä kasvamaan ja kehittymään henkisesti ja ihmisenä tässä elämässä. Se auttaa palautumaan voimakkaasta fyysisestä stressistä ja hoitaa sydänkeskusta. Kunziitin voima voi olla joskus niin vahva, että se aiheuttaa fyysistä pahoinvointia. Tämä on merkki fyysisestä puhdsitumisesta ja kehon detoksikaatiosta. Se auttaa erityisesti ihmisiä, jotka ovat joutuneet sulkeutumaan ympäristöltä ja sosiaalisilta suhteilta suojellakseen omia herkkiä energioita. Tilaa koru verkkokaupastamme!

Vihdeä kunziitti eli Hiddeniitti avaa voimakkaasti universaalille rakkaudelle, auttaa meditaatiossa ja tiedon tuomisessa korkeammista ulottuvuuksista. Vahvistaa auraa ja suojaa negaatioilta, tuo toivoa, myötätuntoa ja keveyttä. Uuden alku, luovuus, itseilmaisu. Edistää chakrojen toimintaa ja suojelee energiakehää ympärillä. Poistaa pahaa oloa sekä negatiivisia energioita. Edistää inspiraatiota.Vihreä Hiddeniitti tuo voimakasta kevyttä elämänergiaa kantajalleen ja auttaa herkkävärähteistä auraa eheytymään kokonaiseksi.

Sekä Hiddeniitti(vihreä kunziitti) että Kunziitti ovat väsymättömiä ja ahkerasti rakkautta hoitavia kiviä. Ne auttavat sydänsuruissa ja voimistavat kykyä rakastaa itseään.

Musta Turmaliini on voimakas shamaanikivi. Turmaliinin liitettäviä ominaisuuksia on joustavuus, objektiivisuus, myötätunto, positiivinen transformaatio, kestävyys ja ymmärrys. Se vähentää pelkoja ja auttaa luottamaan itseensä. Se auttaa ymmärtämään itseä ja muita. Auttaa pääsemään yli paranoiasta. Musta turmaliini auttaa maadoittumaan. Se on puhdistava kivi, joka postaa emotionaalisesta kehosta negatiiviset ajatukset, ahdistuksen, vihan tai arvottomuuden tunteita. Se auttaa vapautumaan kaikenlaisista riippuvuuksista, aineiden väärinkäytöstä sekä lohdutuksen tarpeesta. Lisäksi se hoitaa ja vapauttaa itsemurha-ajatuksista tai itsenä vahingoittavista suuntauksista, joita erityisherkillä ihmisillä on muita yleisemmin.

Sugiliitti on yksi erityisherkän ihmisen peruskivi. Se sisältää violettiliekin energiaa. Se muodostaa ihmisen ympärille suojaavan lempeän kerroksen. Se nostattaa ihanaa vapauden tunnetta. Se auttaa ymmärtämään, että kaikki on hyvin ja ohjaa ihmistä kohti sielun tarkoitusta. Se auttaa lapsia (sisäistä lasta) tuntemaan olevansa turvassa ja olemaan yhteydessä ympäröivään maailmaan. Auttaa vapautumaan liiallisesta tunteellisuudesta ja taipumuksesta tulla käytetyksi hyväksi ihmissuhteissa. Sugiliitti on erityinen emotionaalisen kehon parantaja. Sugilite on loistava apu vihan, vihamielisyyden, mustasukkaisuuden ja ennakkoluulojen poistamiseksi. Se kannustaa anteeksiantoon ja antaa kykyä rakastaa ja olla rakastettu ilman ehtorakenteita. Se auttaa työskentelemään ryhmässä edistämällä ryhmän sisäistä kommunikaatiota.

Lepidoliitti on rauhoittava ja tyynnyttävä mineraali yliaktiiviselle mielelle, se tuo tasapainoa ja vähentää stressiä. Se on yksi parhaista mielialoja tasapainottavista kivistä. Lepidoliittu auttaa tulemaan alas voimakkaista tunnekokemuksista. Emotionaalisella tasolla lepidoliitti auttaa vapautumaan muiden ihmisten vaikutusten alaisuudesta, se vahvistaa omaa tilaa. Litiumkiille sisältää lepidoliittia. Tämä lempeä parantava kivi stimuloi kaikkia chakroja, poistaen energiatukoksia, jotka estävät sinua olemasta todella onnellinen. Lepidoliitin rauhoittavat ja sisäistä hiljaisuutta edistävät energiat luovat rukousnauhan kantajalle kuin kehdon, jonka sisällä on turvallinen olla.