Voimakoru Vahvaan Manifestointiin

02.08.2022

Tämä rukousnauha kutsui itsensä koolle. Se on vahvasti henkimaailman yhteyttä avaava, selväaisteja kehittävä ja manifestoimisen voimia nostattava Voimakoru. Nauhaa voi käyttää esimerkiksi henkisten tukosten poistamiseen. Sen avulla voi myös tehdä vaurausmeditaatiota sekä manifestoimisen seremonioita. Tuotekuvissa on esimerkkikuvat alkuperäisistä rukousnauhan kivistä.

Rukousnauhassa on yksi iso Arfvedsoniitti, joka on hyvin voimallisena manifestoinnin kivi. Arfvedsoniittia on hyvä käyttää kaikissa luomisen rituaaleissa.Arfvedsoniitti edistää ja helpottaa henkistä avautumistamme. Toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla, se saa nauhassa kumppanikseen:

Kahdeksan Hemimorfiitti aukaisevat valon virtaukset aurakenttään. Se auttaa parantamaan ihmisten ja henkimaailman välisiä suhteita. Se edistää kommunikaation kykyjä auttaen Sinua keskustelemaan henkimaailman kanssa ja luomaan juuri oikeanlaiset puhtaat sanat luomisen työn edistämiseksi.

Pääkivenä rukousnauhassa on Kultaruskeaa Flogopiittia, jota on käytetty mm. Amerikan intiaanien keskuudessa tuomaan energiaa taivaasta, äitimaasta sekä kaikista neljästä elementistä. Pääkiven tehtävä onkin keskittää henkivoimat ja fokusoida manifestoimisen työ tehokkaimpaan mahadolliseen muotoon. Se nopeuttaa henkistä kehitystä. Se auttaa poistamaan kaikki henkiset blokit esimerkiksi menestyksekkään manifestoimisen ja vastaanottamisen työn edestä. Koska flogopiitti aukaisee yhteyden kruunuun, juureen ja kaikkiin neljään elementtiin, se vauhdittaa voimakkaasti avautumista.

Riipuksena nauhassa on sateenkaaren värinen Vismutti, joka auttaa luomaan yhteyksiä niin ihmisten kuin henkimaailman kanssa. Se auttaa avaamaan korkeimman ja puhtaimman henkikanavan, kun luetaan esimerkiksi mantroja tai manifestointikäskyjä. Se myös vie meidät shamanistiselle matkalle, jolloin meillä on käytössämme korkeamman itsemme todellinen valo ja voimat. Se on erityinen kohottava yhteistyön kivi. Se auttaa valotyössä yhdistymään kaikkien valotyöntekijöiden kanssa. Siinä on jännittävää tähtienergiaa ja sen kautta voi kutsua luokseen tähdistön auttajia. Vismutin erityisyys on, että se auttaa kanavoimaan uuden ajan valokoodeja ja valokieltä.

Lisäksi nauhassa on pieniä Sitriinihelmiä, joka on puhdistava, kohottava, energioita nostattava, selkeyttävä ja innostava kivi. Se on yksi kivistä, joita ei tarvitse koskaan puhdistaa, mutta joka lataa muita kiviä omalla energiallaan. Sitriini on tämän rukousnauhan akku. Se pitää huolen siitä, että nauhan muiden kivien värähtely pysyy korkeana. Sitriini puhdistaa mahdollisia negatiivisia energioita, joita saattaa jäädä matkaan esimerkiksi, kun teet meedion työtä.


Vakituisesta myynnistä poistunutta rukousnauhamallia voi tiedustella vielä Anulta laittamalla tekstiviestiä numeroon 0458760480. Kenellä on jo tämä ihastuttavaa värähtelyä sisältävä nauha, tässä on siitä vielä hieman tietoa: