Voimapaikka ja luonnonhenget

02.08.2022

Suomessa on paljon vanhoja voimapaikkoja, joihin on vihkitty voimakkaita energioita ja joissa on tehty menneinä aikoina monenlaisia seremonioita. Noille paikoille on usein kerätty kiviä alttariksi ja ne on rakennettu sellaiselle paikalle, missä luonnossa on ollut aivan erityiset virtaukset. Monesti voimapaikkoja on katsottu henkimaailman opastuksella ja niiden valmistamiseksi on tehty monenlaisia taikoja.

Voimapaikka on hyvin oleellinen osa parantajan elämässä. Ihminen, joka toimii parantavan energian välittäjänä voi tehdä omassa voimapaikassaan omat voimalliset seremoniansa mutta myös etsiä siellä johdatusta, maadoittumista ja parantumista itselleen. Hän voi myös viedä sinne sellaisia henkilöitä, keitä hän haluaa parantaa.

Voimapaikan ei tarvi välttämättä olla vanha energiapaikka, vaan voit itse tutkia intuitiivisesti, missä on Sinun oma voimapaikkasi. Siellä saattaa olla maantieteellisesti voimakasenerginen kallio, vanhoja puita, hyvä yhteys taivaan ja maan välillä, hyvin näkyvä tähtitaivas tai vaikka sinulle tärkeitä luonnonelementtejä. Valitse omalla sydämelläsi oma voimapaikkasi. Sen tulisi olla sellainen, joka saa Sinut voimaan hyvin ja tuntemaan itsesti energiseksi, valovoimaiseksi ja onnelliseksi.

Suhde omaan voimapaikkaan luodaan pikkuhiljaa. Kun teet voimapaikalla seremonioita, sinne sekoittuvat hiljalleen sinun valon energiat luonnon energioiden kanssa. Koska on kyse luonnon omasta paikasta, kannattaa aina kysyä lupa seremonioille. Luonnonhenkien kanssa luodaan suhde pikkuhiljaa. Henget avautuvat Sinulle, kun he voivat luottaa, että tuotat heille sekä luonnon paikalle hyvää ja Sinulla on puhdas sydän.

Luonnonhenget toivovat meiltä työskentelyä luonnon kanssa. Yksinkertaista työtä voi olla roskien kerääminen ja metsän siistinä pitäminen. Muista, että sinä et omista paikkaa, vaan siellä voi käydä myös muita samoilla aikeilla. Luontoa ei voi omistaa kukaan. Viimeistään silloin, kun meistä aika jättää, jäävät voimapaikoiltakin tuntuvat paikat muiden haltuun ja vastuulle. Mieti siksi alusta saakka, minkälaisia energioita tahdot rakentaa omaan voimapaikkaasi.

Voimapaikan voi etsiä itselleen käyttäen intuitiota hyväkseen. Sulje silmät jo kotipihalla ja kuuntele, mihin suuntaan tuuli haluaa sinua johdattaa. Voimapaikka kutsuu kilometrienkin takaa ja ehkä olet jo käynyt siellä usein omilla metsäretkilläsi? Lähesty voimapaikkaa aina kunnioittaen ja tervehtien sen olentoja. Kiitoskin kuuluu asiaan sillä luonnonhenget tekevät upeaa työtä meidän kanssamme.

Mikäli vierailet vanhalla voimapaikalla, on tärkeä muistaa sellainen sääntö, ettei sieltä kannata viedä mukanaan omaan kotiin mitään, vaikka joskus voi tuntua houkuttelevalta ottaa joku kivi taskuun vanhalta alttarilta.
Tälle sivulle keräämme jatkossa enemmän tietoa voimapaikoista ja hyvistä paikoista luonnossa, missä olemme vierailleet sekä näiden paikkojen luonnongengistä.