Voimapäivät

27.10.2022

Henkioppaani kertoo Voimapäivien salaisuuksia: Miksi viettäisin Voimapäivää?

Vuodenkierrossamme on juhlapyhiä, jotka olemme tottuneet liittämään elämänrytmiimme. Juhlapyhät ovat aikaa, jota vietetään perinteisesti omien rakkaitten ja perheen parissa. Vuodenkiertomme perustuu perinteisesti neljästä vuodenajasta, valon ja pimeän vaihtelusta. Monet juhlapyhät saavat nykyisessä muodossaan alkunsa kirkollisesta kalenterista tai vanhasta maanviljelijöiden kulttuurista. Niiden juuret ovat kuitenkin paljon syvemmällä Kosmisessa rakenteessa.

Alun perin vanhat tietäjät näkivät tässä syklisessä kierrossa erityisiä päiviä, jolloin Universumin Energiat lävistivät maan kristalliverkkojärjestelmän aivan erityisellä tavalla ja näistä päivistä syntyi heidän kulttuurissaan voimapäiviä. Näihin päiviin liittyi kyllä vuoden ja luonnonkierron seuraamista, mutta niissä oli paljon syvempääkin magiaa, jollaista me nyky-ihmiset salaa kaipaamme elämäämme.

Henkioppaani on tässä ja tahtoo valottaa meille hieman, miksi meidän toivotaan seuraavan voimapäivien rytmiä. Koko maapallo kytkeytyy suurempaan kosmiseen kudelmaan. Sinulle on ehkä tuttua seurata astrologiaa tai kuunkiertoa ja rytmittää omaa tekemistä tämän mukaisesti. Syvempi merkitys on silmiemme ulottumattomissa. Tämä syvempi voima antaa meille valtavat manifestoimisen lahjat sekä kyvyn avautua nopeasti sielullisessa kehityksessämme.

Olemme osa syvää Kosmista kudelmaa, jossa linkitymme ei yksin ajan kiertoon, vuodenkiertoon, elämänkiertoon, kuunkiertoon vaan lisäksi paljon suurempien kosmisten portaalien rytmiin sekä korkeampien maailmojen värähtelyyn. Tämä värähtely voidaan nähdä intuitiivisesti ikäänkuin ikuisesti kiertävinä spiraaleina, aaltomaisesti lainehtivana energiana, jossa on huippuja ja alhoja jatkuvassa rytmissä keskenään. Tätä kutsutaan Universumin hengitykseksi.

Nämä suuret rytmit muodostavat eräänlaisia solmukohtia, jotka me ihmisinä koemme ajassa juhlapyhinä. Pyhät on valitty kenties intuitiivisesti tärkeiden voimapäivien päälle tai läheisyyteen aivan samalla tavalla, kuin vanhat tietäjät rakensivat voimapaikat maapallon voimalinjoille ja sitten myöhemmin voimapaikkojen päälle on rakennettu monia kirkkoja.


Niin ylähäällä kuin alhaalla - viisaus paljastaa salaisuuden

Kun tahdomme katsoa jotakin hyvin suurta, jonne silmämme ja järkemme ei yllä, on katsottava asioita pienoiskoossa. Tällä kertaa selitys löytyy tarkkailemalla ihmisen ruumista ja järjestelmää, joka on täydellinen minikopio koko Universumin rakenteesta. Kehomme koostuu rytmeistä ja erinlaisista kiertävistä järjestelmistä. Meillä on keuhkot, jotka hengittävät, sydän joka sykkii... Järjestelmässämme on monta kiertoa: verenkierto, hengityksen kierto, lymfakierto, hormonaalinen kierto, elämänkierto.

Meillä on kehossamme energialinjat, meridiaanit. Henkiset ihmiset tietävät, että meillä on lisäksi chakrajärjestelmä. Kaikki nämä pienet yksityiskohdat vastaavat Universumin suurempaa järjestystä. Millainen on ihmiskeho, sellainen rakenne löytyy myös Universumista hyvin suuressa mittaakavassa!

Tässä järjestelmässä on myös ajallista kiertoa. Sielullisella tasolla voimme nähdä mm. inkarnaatioiden kiertokulkua. Luonnossa voimme nähdä jatkuvaa syntymän, kukoistamisen, lakastumisen ja kuoleman kiertoa. Kun vanha lakastuu ja kuolee, siitä syntyy ravitseva maaperä, josta voi jälleen kasvaa jotakin uutta. Ihminen on perimmiltään osa tätä Yhtä Pyhää elämää fyysisenä ja kehollisena olentona. Olemme osa maallisten energioiden kiertokulkua. Voimme ohittaa tämän ajatuksen, mutta emme itsessämme toimivia luonnonvoimia.

Henkisen herkistymisen kierto kätkeytyy vuodenkiertoon ja tulee esille, kun seuraamme voimapäiviä. Näissä rytmittyy aina kauniilla tavalla syntymisen, rakentamisen, kukoistamisen, lakastumisen, irtipäästämisen, kuolemisen ja oppimisen pyhät syklit. Voimapäivinä ilmentyvät niin Kosminen sydämen syke, ikuinen Yhden Elämän kierto kuin Universumin Hengitysliike. Ihmisestä tulee osa suurempaa vahvempaa järjestelmää, kun ryhdymme seuraamaan Pyhää kiertoa eli Syklitietoisuutta. 

Moni on löytänyt elämänsä vahvuudeksi jo astrologian tai kuun rytmien seuraamisen. Joku seuraa biorytmejään ja ties mitä tällaisia järjestelmiä onkaan paljastettu. Olemme siirtymässä suurempaan aikaan ja korkeammalle taajuudelle. Nyt meidän on tarkoituksenmukaista tutkailla UNIVERSUMIN pyhää kiertoa, joka ilmentää itsensä luoksemme vuoden suurissa voimapäivissä.


Näin hyödyt Voimapäivien energiaan linjautumisesta

Itse opiskelen mielenkiinnolla Universumin rytmien seuraamista. Olen huomannut, että sillä tavalla kytkeydyn täydellisesti omaan johdatukseeni. Tästä on tullut merkkinä vahvistuvaa synkroniaa elämääni. Koen lähes päivittäin synkronistisia asioita ja saan jatkuvasti voimallisia 1111, 2222, 3333... viestejä enkeleiltäni. Synkroniassa elämmme optimaalisella elämänenergialla.

Jokaisella olennolla on tietty määrä omaa voimaa, joka on ikäänkuin kuukausipalkka pankkitilillämme. Kun olemme kuluttaneet palkkamme loppuun, enempää ei tule ennen seuraavaa päivää. Mitä järkevämmin voimme käyttää palkkamme, sen enemmän meille jää pelivaraa tehdä sellaisia asioita, jotka ovat Sinulle tärkeitä elämässä. Voimapäivät ovat kuin Oman Henkilökohtaisen Voimasi tilipäiviä.

Samalla tavalla kuin raha, oma Voima on energia, joka meillä on olemassa ja se on tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöömme.  Sen avulla saamme asioita toteutettua ja erinlaisia prosesseja toimimaan tahtomme mukaisesti. Oman Voiman vähyyttä ei välttämättä kuitenkaan tunne väsymyksenä, joten Oma Voima on eri asia, kuin fyysinen jakamisen tunne. Jos kierrämme kaikkia Pyhiä syklejä vastapäivään ja toimimme luonnollisen rytmin vastaisesti ja tuhlaamme voimaamme valtavasti. Silloin emme voi käyttää sitä esimerkiksi Henkiseen Avautumiseen. Sama asia rahan kanssa. Jos maksamme tulotasoomme nähden liian suurta vuokraa asunnostamme, rahaa ei jää harrastuksiin ja itsen kehittämiseen. Edessämme on kuitenkin vapaa vaunu, johon voimme asettua istumaan ja säästää jopa 70% tärkeää omaa voimaa työskentelyyn, josta Sinäkin olet valtavan kiinnostunut.

Omaa Voimaa tarvitaan manifestoimiseen, näkemiseen, parantamiseen, parantumiseen, henkiseen avautumiseen ja aivan kaikkeen tähän näkymättömään työhön. Moni lataa itselleen paljon voimaa erinlaisilla harjoituksilla, mutta unohtaa erään tärkeän viisauden. Isäni kiteytti sen sanoiksi aika hyvin aikanaan, kun olin lähdössä pois kotoa. Tämä liittyy siihen palkkapäivään. Hän tapasi sanoa: Ei en suuret tulot, vaan pienet menot tekevät ihmisestä vakaavaraisen. Tämä on tismalleen totuus, joka pitäisi muistaa myös oman henkillökohtaisen Voimamme kohdallakin.

Tiedostamalla Pyhien Syklien olemassaolo ja antautumalla niiden kuljetettavaksi, alamme säästää omaa Voimaa. Kun tutustumme Voimapäiviin ja tulemme niiden viettämisessä kokeneemmaksi, saamme tankattua itsellemme yhä isompaa energiaa Voimapäivien aikana. Sama pätee työelämään. Mitä kokeneempi ja osaavampi työntekijä olet, sen suurempaa palkkaa voit tilipäivänä nostaa.

Itse olen pyrkinyt jo kauan aikaa rakentamaan tärkeiden päivien läheisyyteen seremonioita ja maagista työskentelyä. Teen näiden päivien aikaan suojaukset, puhdistukset, uudistukset, amuletit ja manifestoinnit. Otan lisäksi vastaan johdatusta, joka virtaa paljon laajempana voimapäivien aikana. Meditoin ja hiljennyn. Teen sen mielläni myös Sinun kanssasi ja siksi yhä syvemmin olen päätynyt tekemään esimerkiksi kanavointeja, seremonioita ja erinlaisia hoitopäiviä näinä ajankohtina. Seuraamalla Rakkaudentähden posteja pysyt mukana. Kesällä 2022 saimme lopulta johdatuksen siirtyä Shamanistisen Voimapäivien vuodenpyörän viettoon Heimossa. Liittymällä Heimoon pääset viettämään tärkeimpiä Voimapäiviä kanssani. Opit myös lisää Syklitietoisuudesta.

Liity mukaan HEIMOON opiskelemaan Syklitietoisuutta ja viettämään Voimapäiviä. Saat meiltä lahjakortin!