Etävastaanotto 60 min

Tilausta ei tarvitse maksaa verkkokaupassa, vaan vastaanotto maksetaan Rakkaudentähden tilille, kun ajanvaraus on vahvistettu.


HUOM! Tämän tuotteen hinta on normaali suositushinta. Palvelusta saa maksaa oman tilanteen mukaisesti vähemmän tai enemmän. Muut ovat maksaneet 30-222 euroa.

Välillä Sinulle välitetään parantavia energioita shamanistisen konsultaation, puhe-kanavoinnin ja energiatyöskentelyn avulla. Vastaanottoon saattaa sisältyä energiapuhdistamista, suojauksien tekemistä sekä erinlaisten energettisten kytkösten katkaisemista.


Tapaaminen kestää 60 minuuttia + kaukohoito 60 minuuttia. Sen jälkeen on hyvä levätä ja juoda paljon vettä. Aikoja pystytään varaamaan noin 1-2 viikon päähän tämän varauksen jättämisestä.

Anu välittää puhelun jälkeen Sinulle Jumalallisia 12 Timanttisäteen Energioita kaukohoitona. Hän myös työskentelee Puhtaimpien Korkeimpien Valon Auttajien avulla ja kanavoi vahvoja energia-aktivointeja ja henkikirurgiaa Arkeijoiden taajuudelta.

Arkeijoista on sanottu, että he ovat Arkkienkeleiden kaltaisia enkeleitä, kenellä ei ole kytköksiä Ihmiskunnan tietoisuuden matrixiin.

99,00 €