Biokenttää ylläpitävä Rosario

UUTTA! Rukousnauhan mukana toimitetaan käyttö-hoitovideo YouTuben linkkinä.

Tässä rukousnauhassa on erikoinen kivi timanttishungiitti helmihäkissä riipuksena. Shungittii jo itsessään tiedetään olevan oikea superkivi ja timanttishungiitti on tästä vielä voimakkaampi versio. Helmihäkki on hopeoitua metallilankaa, ei sisällä nikkeliä.

Tietoa shungiitista:

Voimakasvärähteinen ja metafyysisesti monipuolinen Uuden Ajan auttaja. Juurichakralle ja Maatähti-chakralla oivallinen hoitaja. Tärkein ominaisuus on tasapainon palauttaminen ihmisen sähkö- ja magneettikentissä. Sillä on kyky ylläpitää ja palauttaa ihmisen energiat ja suojata ympäristön haittavaikutuksilta. Sen säännöllinen käyttö tasoittaa elimistön energioita, sekä lataa ja vahvistaa elimistön biokenttää. Toisin sanoin, shungiitti palauttaa biokentän perustasolle. Sydämen kohdalla kannettuna se on erittäin hyvä sydämelle.

Muut kivet valitaan Sinulle intuitiivisesti. Uusittuun rukousnauhan malliin laitetaan mukaan vähän kalliimpia erikoiskiviä, jotka vaikuttavat positiivisesti biokentän värähtelyyn, korjaavat aurassa olevia rikkeymiä ja maadoittavat lempeällä tavalla.

143,00 €