Erikois- Timanttisäde Rukousnauha

5.9.2016 minulle tuli melkein pakonomainen tarve tehdä Herkimer timanttiriipuksella rukousnauha, johin tuli tosi voimakas valon ja kristallien energia. Kun olin saanut nauhan valmiiksi, tuli kanavointia näistä enerigoista. Sanottiin, että rukousnauha on samalla viritys timanttisäteen parantavaan energiaan, jota voi välittää mm. EnkeliKristallien yhteydessä.

Voit yltää Timanttisäteen energiaan oman sisäisen kautta lausumalla rukouksia ja käyttämällä tätä Voimakorua. Säde aukenee sinulle ilman erityisiä kommervenkkejä ja voit tutkia sitä intuitiivisesti itse omassa tahdissa. Suosittelen ottamaan kynän ja paperia esille kirjoittaaksesi kaiken sinulle annettavan informaation ylös!

Timanttisäteet virtaavat erityisesti Suomen Lapin kautta koko maailmaan ja ne avaavat meissä olevan vanhan tiedon. Ne ovat kytkeytyneet Suomen maaperän erityisen harvinaiseen kristallirakenteeseen ja luulen, että Sinä ja minä olemme syntyneet tähän aikaan osittain avaamaan tätä kirkasta ja puhdasta valoa ihan koko maailmaan.

Timanttisäderukous:

Sirius sana korvataan oman timanttisädenauhan nimellä. Eri nauhoja ovat Galaktisen Neuvoston, Maagisen Lapsen ja Valosoturin erikoisnauhat.

Galaktisen Neuvoston Suojelijat ja Valon tuojat,

Pyhä Galaktisen Neuvoston Sydänliekki

Galaktisen Neuvoston Timanttisäde

Korkeamman Itseni Timanttisäde

Pyhän Sydämeni Timanttisäde

Kiitos Kiitos Kiitos!

Valitse variaatio:

136,00 €