Luonnonhenkien Voimakoru

Tämä puu- ja kivihelmistä valmistettu Voimakoru on syntynyt luonnonhenkien pyynnöstä. Rukousnauha on tarkoitettu luonnon eri taajuuksien parantamiseen Valorukouksella. Sen avulla voi lisäksi aukaista yhteyttä eläinkommunikaatioon, elementteihin ja luonnonhenkien taajuuksille.

Voimakorussa on maagisesta UV valoon reagoivasta yooberliitistä triquetra - symbolin muotoon kaiverrettu Voimariipus. Symboli merkitsee ikuista elämää, ykseyttä. Monille se on elämän kiertokulun merkki: elämä, kuolema ja jälleensyntymä. Se on myös kolmoisjumalattaren symboli: neito, äiti ja vanha viisas eukko. Triquetra liittyy vahvasti Maan suojelemiseen ja liittoon pyhän liiton vahvistamiseen luonnonhenkien kanssa. Yooperlite puolestaan liittyy yhteyteen luonnonhenkien kanssa.

Se koostuu enimmäkseen sodaliitista ja löytyy Michiganin yläniemimaalta Superior-järven yläpuolella. Yooperliitit ovat mielenkiintoisia, koska ne ovat hehkuvia kiviä UV-valossa. Yooperliteä voidaan käyttää yhteyden luomiseen henkiseen maailmaan. Sillä on voimakkaita parantavia ominaisuuksia.

Kiviterapiassa sanotaan, että Yooperliitti on totuuden kivi, joka antaa mahdollisuuden tunnistaa ja ilmaista objektiivisesti tunteitaan. Yooperlite vapauttaa vihan ja negatiiviset ajatukset ja auttaa taistelemaan pelkojasi ja fobioitasi vastaan. Se luo selkeän ja tarkkaavaisen mielen, joka pystyy löytämään sisäisen rauhan. Yooperlite stimuloi itsensä hyväksymistä ja itseluottamusta. HUOM! Tämä on se, mitä luonnonhenget toivovat nyt ihmiskunnalta.

Rukoushelminä rosariossa on 6 kpl pyhän puun - Palo Santon - helmiä, vihreitä lohikäärme- verikiviä, punaisia korallihelmiä ja lisäksi koristekivenä korussa on 10 mm shungiittihelmi.

- Rukousnauha on käsin tehty aidoista luonnonkivistä ja materiaaleista.

- Anulla on vahva yhteys luonnonhenkiin ja kristalleilla parantamisen taitoon

- Nämä kivihelmet ovat korkealaatuisia puolijalokiviä, joita käytetään kiviterapiassa.


Käytämme tätä rukousnauhaa yhdessä ensimmäisen kerran Kevätpäiväntasauksen Voimapäivän seremonian yhteydessä. Voit nyt varata itsellesi ennakkoon Lunnonhenkien oman Voimakorun. Rukousnauhat toimitetaan ennen seremoniaa.

199,00 €