Vanhojen siteiden katkaisu 45 min etänä

Tämän palvelun hinta on normaali suositushinta 80 euroa. Palvelusta saa maksaa oman tilanteen mukaisesti vähemmän tai enemmän. Muut ovat maksaneet 10-222 euroa.


Välitän Sinulle parantavaa energiaa. Teen shamanistisen konsultaation ja kanavoin henkioppaan ja enkeleiden viestit Sinulle.

Puhdistamisen apuun sisältyy menneitten elämien kanavointi, karman kytköksien selvittäminen, kanavoin selkeyttäviä viestejä henkioppailta, enkeleiltä ja korkeammalta itseltäsi. Hoitoon sisältyy energialla puhdistaminen, suojauksien tekeminen sekä erinlaisten vanhojen energiasiteiden katkaiseminen.


Tapaaminen kestää 45 minuuttia + kaukohoito 45 minuuttia. Sen jälkeen on hyvä levätä ja juoda paljon vettä. Aikoja pystytään varaamaan noin 1-2 viikon päähän tämän varauksen jättämisestä.

Anu välittää puhelun jälkeen Sinulle Jumalallisia 12 Timanttisäteen Energioita kaukohoitona. Hän myös työskentelee Puhtaimpien Korkeimpien Valon Auttajien avulla ja kanavoi vahvoja energia-aktivointeja ja henkikirurgiaa Arkeijoiden taajuudelta.

Arkeijoista on sanottu, että he ovat Arkkienkeleiden kaltaisia enkeleitä, kenellä ei ole kytköksiä Ihmiskunnan tietoisuuden matrixiin.

Valitse variaatio:

Alkaen 80,00 €