Minä Olen Se Kuka Minä Olen

Sukella parantavalle matkalle sisäiseen maailmaan ja löydä oma sielun äänesi. Jimin erikoisuutena on tuottaa eräänlaisia kolmeulotteisia äänimaailmoja, jotka johdattavat ihmisen musiikin sisälle. Musiikki antaa itsestään irti kaikki kauneimmat ulottuvuudet, jos voit kuunnella niitä hyvistä kaiuttimista tai korvakuulokkeilla. Musiikki on miksattu kuitenkin niin korkealaatuiseksi, että sitä voi kuunnella kännykällä tai tavallisilla kannettavilla laitteillakin.

Musiikissa ei ole puheohjausta, joten se sopii hyvin rentouttavaan sisäiseen matkailuun, sisäisen äänen tyhjentämiseen. On hyvä oppia meditoimaan välillä pelkän musiikin tahdissa ja antaa oman sisäisen viisauden ohjata Sinut sinne, minne Korkein Itse tahtoo ohjautua. Voit halutessasi tanssia intuitiivisesti mukana tai soittaa omaa rumpua, marakassia tai sähistimiä! Musiikit on järjestelty albumiin energian mukaan ja itse olen kanavoinut parantavia virtauksia tehdessäni näitä videoita.

Albumiin kuuluu:

1. Rauhoittava meditaatio
2. Parannusmeditaatio
3. Sydänmeditaatio
4. Mystinen Transsitanssi
5. Sisäisen keskuksen Tanssimeditaatio
6. Kristallista Valoa

Bonuksena saat linkit:

Taikametsämeditaatio YouTube
Taikaluolameditaatio YouTube

Näin se toimii:

Saat tilausvahvistuksessa ladattavan PDF-tiedoston, jossa on puolestaan salaiset yksittäiset kappalekohtaiset linkit Sound Cloud -palveluun sekä YouTuben versioon, jossa on koko albumin kaikki musiikit peräkkän ilman taukoja. Sitä voi kuunnella kotona päivän mittaan tai vaikka illalla nukkumaan mennessä. Musiikit on järjestelty albumiin energian mukaan ja itse olen kanavoinut parantavia virtauksia tehdessäni näitä videoita, vaikka tällä kertaa puhuttu ohjaus puuttuukin.

22,00 €