Shamanistinen meedion apu 60 min

Tilausta ei tarvitse maksaa verkkokaupassa, vaan vastaanotto maksetaan Rakkaudentähden tilille, kun meedion konsultaatio on tehty.


HUOM! Tämän tuotteen hinta on normaali suositushinta. Palvelusta saa maksaa oman tilanteen mukaisesti vähemmän tai enemmän. Muut ovat maksaneet 30-222 euroa.

Anu työskentelee kuolleitten kanssa ja välittää viestit rakkailta edesmenneiltä Sinulle puhelun aikana. Tämän jälkeen teemme Valoon saattamisen, jos sielut tarvitsevat apua. Jos sielut ovat jo valossa, Anu välittää yleisen kaukohoidon, jolla puhdistetaan sukujuuria.


TYYTYVÄISYYSTAKUU. Koska meedion konsultaatiossa on tärkeää, että voit kokea syvästi saavasi yhteyden omiin rakkaisiin edemenneisiin, tässä palvelussa on tyytyväisyystakuu. Puhelun ensimmäiset 20 minuuttia ovat koeaikaa, jolloin varmistat, että Anun tapa toimia meediona sopii Sinulle. Mikäli koet 20 minuutin aikana, että yhteyttä ei synny toivomallasi tavalla, voimme lopettaa vastaanoton ja Sinulle jää maksettavaksi oman tuntemuksesi mukaan lahjoitus Rakkaudentähdelle.

Kun yhteys on syntynyt 20 minuutin aikana toivomallasi tavalla, puhelua jatketaan kokonaiset 60 minuuttia + Valoonsaattaminen/kaukohoito. 20 minuutin jälkeen sitoudut maksamaan konsultaatiosta kokonaisen hinnan.

66,00 €