Sielupuu - Voimataulu Sinulle

Sielunpuu- Voimataulun tilaaminen on yhteinen tutkimusmatkamme Pyhään Itseesi. Kuulet matkalla tekstiviesteillä sekä ääniviesteinä, mitä Anulle johdatetaan taulun maalaamisen mukana. Tutustumme tässä yhdessä kauneimpaan Valoosi ja siitä jää muistoksi parantava Voimakuva.

Maaginen polku Sielupuusi luokse Anun kanssa kuljettuna on Voimamatka kohti sisintäsi. Anu syventyy kuuntelemaan korkeinta kauneinta värähtelyäsi ja siitä syntyy Voimakuva pyynnöstäsi Omaksi Sinulle...

Sielunpuu Voimataulu on noin A2 kokoinen akryyliväreillä puisessa kehikossa Canvas -pohjalle maalattu taulu. Voit kehystyttää taulun sitten itse.

Paketti sisältää luonnoksen sekä kuvia taulun valmistumisen matkalta ja tulkintaa, mitä kuvan edistyessä henkimaailma antaa meille tiedoksi mm. symboleista ja tarinasta, joka on taulussa.

Matka alkaa suunnitelmasta. Teen koevedoksen ja kerron suuntaviivat, minkälainen puu nousee minulle mieleen, kun kuuntelen energiaasi. Tässä kohtaa on mahdollista muuttaa vielä suunnitelmaa ja lopullinen päätös taulun maalaamista solmitaan, kun koevedos tuntuu Sinusta oikealta.

Toimitusaika noin 3 kk.

555,00 €