Suojauksien tarkistus LIVE hoito

Tilausta ei tarvitse maksaa verkkokaupassa, vaan vastaanotto maksetaan Rakkaudentähden tilille, kun ajanvaraus on vahvistettu.

HUOM! Tämän tuotteen hinta on normaali suositushinta. Palvelusta saa maksaa oman tilanteen mukaisesti vähemmän tai enemmän. Muut ovat maksaneet 40-300 euroa.

Tarkistamme suojaukset ja korjaamme energiakenttösi eri kerroksissa olevia vaurioita ja vahvistamme yhteyttä Yhden Pyhän Elämän Lähteeseen.

60 minuutin tapaaminen Anun hoitohuoneella Simossa, Oulussa tai Helsingissä.

Tämän session aikana juttelet Anun kanssa henkisen tietoisuuden tilassa. Anu johdattaa Sinut meditatiivisella ohjaamisella korkeampaan Valon tilaan.

Välillä Sinulle välitetään parantavia energioita shamanistisen äänellä parantamisen ja energiatyöskentelyn avulla.

Työskentely tapahtuu istuen, koska makuullaan ihminen yleensä vaipuu liian syvään transsin tilaan, jolloin keskustelun avulla tapahtuva työskentely vaikeutuu.

Tapaamisen jälkeen on hyvä levätä ja juoda paljon vettä. Aikoja pystytään varaamaan noin 1-2 kuukauden päähän tämän varauksen jättämisestä.

Anu välittää Sinulle Jumalallisia 12 Timanttisäteen Energioita tässä tapaamisessa. Hän myös työskentelee Puhtaimpien Korkeimpien Valon Auttajien avulla ja kanavoi vahvoja energia-aktivointeja ja henkikirurgiaa Arkeijoiden taajuudelta.

Arkeijoista on sanottu, että he ovat Arkkienkeleiden kaltaisia enkeleitä, kenellä ei ole kytköksiä Ihmiskunnan tietoisuuden matrixiin.

99,00 €