Sydämen haavojen eheytys 45 min etänä

Tämän palvelun hinta on normaali suositushinta 80 euroa. Palvelusta saa maksaa oman tilanteen mukaisesti vähemmän tai enemmän. Muut ovat maksaneet 10-222 euroa.


Sopii perherakenteen, rakkaushaavojen ja muiden vaikeiden ihmissuhdetilanteiden eheyttämiseen.

Teen puhelumme aikana shamanistisen konsultaation. Välitän viestit henkioppaaltasi korkeamman Itsesi ohjaamana. Ihmissuhdeapuun sisältyy menneitten elämien kanavointi, karman kytköksien selvittäminen, kanavointia henkioppailtasi sekä energiapuhdistus, suojauksien tekeminen sekä erinlaisten energiakytkösten katkaiseminen. Kaukohoidossa voit vastaanottaa syvällistä sydänparannusta.


Tapaaminen kestää 45 minuuttia + kaukohoito 45 minuuttia. Sen jälkeen on hyvä levätä ja juoda paljon vettä. Aikoja pystytään varaamaan noin 1-2 viikon päähän tämän varauksen jättämisestä.

Anu välittää puhelun jälkeen Sinulle Jumalallisia 12 Timanttisäteen Energioita kaukohoitona. Hän myös työskentelee Puhtaimpien Korkeimpien Valon Auttajien avulla ja kanavoi vahvoja energia-aktivointeja ja henkikirurgiaa Arkeijoiden taajuudelta.

Arkeijoista on sanottu, että he ovat Arkkienkeleiden kaltaisia enkeleitä, kenellä ei ole kytköksiä Ihmiskunnan tietoisuuden matrixiin.

Valitse variaatio:

Alkaen 80,00 €