Rukousnauhat eli voimakorut

Luonnon parantavista materiaaleista kuten kivistä, marjoista ja puun palasista tehdyt Voimakorut tai rukousnauhat tehdään käsityönä seremoniallisella tavalla rukouksen tilassa Sinulle henkilökohtaisesti kanavoiden omien oppaittesi ja enkeleittesi energiaa.

Kivet energisoidaan ja puhdistetaan rosarion valmistuksen yhteydessä ja ne saavat vielä lopussa silauksen voimallista vaurausvettä ylleen. Kohtele rukousnauhaa kunnioituksella. Älä kastele sitä ja muista, että nauhan lanka voi katketa voimakkaasta äkkinäisestä nykäyksestä.

Rukousnauha on parantamisen väline. Kun käytät sitä Rakkaudentähden kaukohoidoissa, aktivoituu voimakas energiahoito! Kivillä on kyky yhdistyä korkeisiin Valon maailmoihin, mistä ne transformoivat juuri Sinulle sopivia energioita ja tallettavat ne itseensä. Rukousnauha muuttuu käytön myötä joka kerta entistä vahvemmaksi henkilökohtaiseksi Voimavälineeksi. Kun saat uuden nauhan postista, tunnustele sen voimaa sydämessäsi.

Löydät tietoa erinlaisista rukousnauhamalleista sekä rukousnauhan käyttämisestä Anun Tietopankista. Sinne on kerätty kuvauksia matkan varrella suosituista nauhamalleista. Löydät tarkemmat esittelyt tällä hetkellä saatavilla olevista voimakoruista. Tietopankissa esitellään erinlaisia parantavien kivien vaikutuksia. Keräämme sinne arkistoista myös alkuperäisiä kanavointeja, jotka ovat tulleet rukousnauhojen valmistushetkellä sekä kuvia vanhoista rukousnauhamalleista.

Rukousnauhoja voi tilata Rakkaudentähden Verkkokaupasta. Kaupassa on esillä aina tällä hetkellä saatavilla olevat Voimakorut. Rukousnauhan toimitusaika on noin 1-3 kuukautta riippuen siitä, onko meillä varastossa kaikkia kiviä, mitä Voimakoruusi tarvitaan. Pyrimme valmistamaan kaikki Rosariot viimeistään 3 kk kuluessa tilauksesta tai otamme yhteyttä Sinuun ja keskustelemme mahdollisista muutoksista, joita tekemällä nauhan toimitusaika voidaan lyhentää.

Henkilökohtaisesti valmistettu koru sopii hyvin lahjaksi erinlaisiin elämän tärkeisiin juhliin. Muistathan kertoa Anulle, jos nauha on tärkeä olla valmis tiettyyn päivään mennessä. Rukousnauha on persoonallinen ja tärkeä työväline omistajalleen. Rukousnauhoissa on takuu. Jos nauha rikkoutuu jostakin syystä, sen voi lähettää yhden kerran ilmaiseksi korjaukseen Anulle osoitteeseen: Kalasatamantie 8, 95220 Simoniemi.

Viimeinen vaihe ennen lähetystä
Valotyöntekijän voimakoruja
Henkilökohtaisia Voimakoruja 
5D värähtelyä kohottava nauha
Sydämen Voimakoruja 
Ametistihelmiä rukousnauhassa