Rukousnauhat eli voimakorutAidot luonnonkivistä, kristalleista ja puolijalokivistä tehdyt Voimakorut


Rakkaudentähden Kristalli-Shamaani Anu on kokenut ja luotettava kivillä parantaja. Anulla on ainutlaatuinen yhteys parantavien kristallien deevojen kanssa. Rakkaudentähden aidot puolijalokivistä, kristalleista ja luonnonkivistä valmistetut Voimakorut tai rukousnauhat ovat korkeavärähteisiä parantavia työvälineitä Sinulle, kuka arvostat käsin tehtyä Valorukouksen tilassa henkilökohtaiseksi Voimavälineeksi rakennettua vahvaa rukousnauhaa.

Kaikki Rakkaudentähden Voimakorut tai rukousnauhat tehdään käsityönä seremoniallisella tavalla rukouksen tilassa Sinulle henkilökohtaisesti kuunnellen Korkeamman Itsesi, omien oppaittesi ja enkeleittesi energiaa.

Voimakorun valmistaminen alkaa maagisen riipuksen valinnasta. Riipuksena voi olla risti, energiasymboli tai aito luonnon kristalli. Tämän jälkeen Anu valitsee Sinulle neljää erinlaista parantavaa kivilajia, joista syntyy Voimakoruun aivan yksilöllinen Valo. Kaikki parantavat kivet ja kristallit energisoidaan ja puhdistetaan rukousnauhan valmistuksen yhteydessä ja ne saavat vielä lopussa silauksen voimallista vaurausvettä ylleen.


Voimakorun sidonta symboloi katkeamatonta Valorukouksen piiriä

Vahvoista luonnon puolijalokivistä tehty Rukousnauha on henkilökohtainen parantamisen väline. Kun käytät sitä meditaatioissa, parannustilaisuuksissta tai kaukohoidoissa, aktivoituu siihen voimakas energiahoito! Kivillä on kyky yhdistyä korkeisiin Valon maailmoihin, mistä ne transformoivat juuri Sinulle sopivia energioita ja tallettavat ne itseensä. Rukousnauha muuttuu käytön myötä joka kerta entistä vahvemmaksi henkilökohtaiseksi Voimavälineeksi. Kun saat uuden nauhan postista, tunnustele sen voimaa sydämessäsi.


Näin käytät, säilytät ja huollat omaa kristalleista tehtyä Voimakorua tai rukousnauhaa


Kun rukousnauhassa on 5 kymmenikköä: https://youtu.be/TdrilINhv3Q
Kun rukousnauhassa on 7 kymmenikköä: https://youtu.be/WDKwsQ1ilSA

Rukousnauhan käytöstä lisää: https://youtu.be/xJG8KAwCnH4
Rukousnauhan huoltamista: https://youtu.be/95AcC4pCFZA


Kriisiajan rukoukset: https://youtu.be/xKDBO2gc2p4
Kristus Marian rukoukset: https://youtu.be/WnA94yz4PbI

 
Rukousnauhojen korjaamisesta: https://youtu.be/NcU6lIldhi4


Arkkienkelirukoukset: https://www.rakkaudentahti.fi/Akatemia/Arkkienkelirukoukset.pdf
Omaisen rukoukset: https://www.rakkaudentahti.fi/Akatemia/Omaisenrukous.pdf
Parantavat rukoukset: https://www.rakkaudentahti.fi/Akatemia/Parantavatrukoukset.pdf
Perusohje rukousnauhalle: https://www.rakkaudentahti.fi/Akatemia/Rukousnauha.pdf
Vanha saatekirje Rukousnauhan tilaajalle: https://www.rakkaudentahti.fi/Akatemia/Rukousnauhansaate.pdf


Miten valitaan itselle parhaiten sopiva Voimakoru tai Rukousnauha?

Suosittelemme tutustumaan voimassa olevaan valikoimaan ja kuuntelemaan sydämen ääntä. Mitkä parantavat kivet resonoivat sinulle eniten? Voit myös kysyä Anulta lisää neuvoa lähettämällä viestiä numeroon 0458760480. Autamme Sinua mielellään löytämään itsellesi sopivimman vahvan maagisen työkalun.

Löydät tietoa erinlaisista rukousnauhamalleista  Anun Tietopankista. Sinne on kerätty kuvauksia matkan varrella suosituista nauhamalleista. Tietopankissa esitellään myös erinlaisia parantavien kivien vaikutuksia.

Rukousnauhan toimitusaika on noin 1-3 kuukautta riippuen siitä, onko meillä varastossa kaikkia kiviä, mitä Voimakoruusi tarvitaan. Pyrimme valmistamaan kaikki Rosariot viimeistään 3 kk kuluessa tilauksesta tai otamme yhteyttä Sinuun ja keskustelemme mahdollisista muutoksista, joita tekemällä nauhan toimitusaika voidaan lyhentää.

Henkilökohtaisesti valmistettu koru sopii hyvin lahjaksi erinlaisiin elämän tärkeisiin juhliin. Muistathan kertoa Anulle, jos nauha on tärkeä olla valmis tiettyyn päivään mennessä. Rukousnauha on persoonallinen ja tärkeä työväline omistajalleen. Rukousnauhoissa on takuu. Jos nauha rikkoutuu jostakin syystä, sen voi lähettää yhden kerran ilmaiseksi korjaukseen Anulle osoitteeseen: Kalasatamantie 8, 95220 Simoniemi.


Viimeinen vaihe ennen lähetystä
Valotyöntekijän voimakoruja
Henkilökohtaisia Voimakoruja 
5D värähtelyä kohottava nauha
Sydämen Voimakoruja 
Ametistihelmiä rukousnauhassa