Shamanismista asiaa

Henkiopas voi edistää henkistä avautumista huomattavasti. Henkioppaalla on hallussaan taito avata entisten elämien viisautta sinulle sopivalla ja turvallisella tavalla.

Olen kääntänyt suomeksi voimakkaan tilan pyhittämisen affirmaation, jota käytetään opiskelemassani Brasilialaisessa traditiossa. Tämän rukouksen avulla voi puhdistaa ei- toivottuja energioita mistä tahansa.

"Suomalaisessa kansanuskossa sauna yhdisti eläviä sukupolvia ja poisnukkuneita esi-isiä. Esi-isien ajateltiin vierailevan tuonpuoleisesta tämänpuoleiseen juuri saunassa. Nykyäänkin saunasta lähtiessä esi-isille tai saunanhaltijalle saatetaan heittää viimeinen löylykauhallinen - ja samalla varmistetaan saunan hirsien kuivuminen."

Henkimaailma on kannustanut minua kirjoittamaan aiheesta, joka tuntuu olevan nousemassa esille ympäri maailmaa. Tänään luokseni tuli vanha sademetsän henkiparantaja mukanaan viesti, joka mielestäni kuuluu välittää kaikille aiheesta kiinnostuneille. Viesti kuuluu näin:

Puhu äänellä, jonka kuulen! Tämä teema annettiin viimeyönä puhuttavaksi Shamanistiseen meediokouluun. Henkimaailma tuli koputtelemaan yöllä seiniin ja ikkunaan. Tunsin voimakkaan kutsun ja kuinka hyväntahtoiset henget haluavat johdattaa meitä Joulun energiankin turvin syvemmälle valon maailmaan.

Suomessa on paljon vanhoja voimapaikkoja, joihin on vihkitty voimakkaita energioita ja joissa on tehty menneinä aikoina monenlaisia seremonioita. Noille paikoille on usein kerätty kiviä alttariksi ja ne on rakennettu sellaiselle paikalle, missä luonnossa on ollut aivan erityiset virtaukset. Monesti voimapaikkoja on katsottu henkimaailman...

Rakkaudentähden meditaatiossa asiakkaat ovat kertoneet, että tekemämme meditaatiot olivat voimakkaita ja positiivisia kokemuksia. Meille annetaan palautetta, että meditaatioissa ja hoidoissa on ollut voimakas valo. Olipa kyse sitten tulkintaan liittyvästä hoidosta tai keskiviikkoillan kaukohoidoista, monet ihmiset ovat raportoineet, että valo oli...

Kuu vaikuttaa planetaariseen elämäämme. Se saa vuorovedet liikkumaan, se vaikuttaa eläinten käyttäytymiseen, kavien kasvamiseen ja jopa ihmisen psyykeeseen. Olet varmasti kuullut siitä, että täysikuu valvottaa. Kuu tekee myös paljon muuta. Shamanistisessa maailmankaikkeudessa yhdistymme koko univesumin energioihin, joista maa-planeetalle tärkeä...

Shamanistinen seremoniakaakao tehdään huolellisesti vanhojen perinteiden mukaan. Kaakao oli muinaisina aikoina Mayaintiaaneille kultaakin arvokkaampi aine. Sitä käytetään seremoniallisesti ympäri maailmaa. Rakkaudentähdessä meitä on ohjannut Guatemalalainen kaakaoshamaani Keith, joka toimii paikallisten Maya intiaanien heimon kanssa. Meillä on myös...

Yhden määritelmän mukaan Shamaani on parantaja ja tietäjä, joka matkustaa henkimaailmaan ja toisiin todellisuuksiin hakemaan sieltä tietoa yhteisön hyväksi. Shamaani voi matkoillaan muokata astraalia ja parantaa sitä. Shamanistinen tie on vaativa tie ja elinikäistä opiskelua.